Mannheim – Frölunda 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Kärpät 2:3 (po s.n.) | Motor ČB – Eisbären 1:2 (kon.)
Sparta – Linköping 5:2 (kon.) | Chomutov – HV71 1:3 (kon.) | HC Slovan – Kuopio 3:2 (po pr.)
Ingolstadt – Färjestad 6:5 (po pr.) | Plzeň – Luleå 1:4 (kon.) | Salzburg – Hamburg 3:1 (kon.)
Vienna Capitals – JYP 3:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Luleå Hockey
Neděle 26.08.2012, 19:00 • ČEZ Aréna, Plzeň • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Luleå právě vstřelila branku!

    A je rozhodnuto definitivně! Zřejmě poslední gól zápasu obstaral CHRIS ABBOTT, který pohodlně umístil puk do opuštěné branky a uzavřel skóre na 4:1 z pohledu hostů.
     
    42:17
    Luleå právě vstřelila branku!

    A je to vedení o dvě branky pro hosty! Chris a Cam Abbottovi připravili výbornou pozici pro SKRBKA a ten potřetí překonal Marka Mazance! Asistence: Cam Abbott, Chris Abbot.
     
    28:46
    Luleå právě vstřelila branku!

    A opět se mění stav, s góly se najednou roztrhl pytel! LINUS KLASEN se štěstím překonal Mazance. Tečovaná střela se do branky dostala pod překvapeným gólmanem Plzně, který na změnu směru střely nedokázal reagovat - 1:2! Bez asistence.
     
    27:27
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Teď už to ale vyšlo a je srovnáno! JAN KOVÁŘ dostal puk ideálně do jízdy, prolétl obranou hostů a parádní forhendovou kličkou překonal švédského gólmana, který tentokrát neměl nárok! Asistence: Hanzlík, Pletka.
     
    25:41
    Luleå právě vstřelila branku!

    Hosté jdou do vedení! Klasen s Hirschovitsem dostali puk na FABRICIUSE, který kousek za modrou čárou napřáhl a dělovkou propálil všechny obránce i Mazance, který vůbec nestihl reagovat! Asistence: Hirschovits, Klasen.

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 28. Kovář (Hanzlík, Pletka) - 26. Fabricius (Hirschovits, Klasen), 29. Klasen, 43. Skrbek (Abbott Chris, Abbott Cam), 60. Abbott Chris (Fogström)


    HC Škoda Plzeň: Mazanec - Hanzlík, Slovák, Jeřábek, Mozík, St.Pierre, Marušák, Boháč - Petruška, Vlasák, Havlíček, Gulaš, Pletka, Kovář, Kratěna, Johnson, Pitule, Hollweg, Lev, Heřman, Dvořák
    Luleå Hockey: Gustafsson - Kilström, Gunnarsson, Fransson, Skrbek, Mannberg, Berglund, Johnsson, Jacobsson - Fabricius, Olausson, Persson, Koivisto, Abbot Cam, Hedman, Abbot Chris, Fogström, Jakobs, Hirschovits, Klasen

    Rozhodčí: Fraňo, Kalivoda - Kostka, Lhotský

    Diváci: 1505
    bahis siteleri