Písek – Jihlava 4:5 (po s.n.) | Olomouc – Znojmo 5:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:3 (1:0, 3:2, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Čtvrtek 30.08.2012, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • Regionální pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:00
    Na trestnou lavici tentokrát putuje hostující hráč. Hrubostí se provinil Richard Jarůšek (ZNO).
     
    54:41
    Hosté si vytvořili tlak a budou hrát přesilovku. Podruhé dnes na trestnou lavici usedá Alexandr Lhotský. Obránce Mory se provinil hákováním.
     
    50:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Souhra dvou mladách hráčů Mory přetavil TOMÁŠ SMETANA v pátou branku svého týmu. Olomoucký hráč se trefil bekhendem přesně mezi betony. Asistence: Roman Rác.
     
    49:35
    Puk létal brankovištěm Landsmana a hostující gólman nenevěděl, kam dřív skočit. Branku se domácím přesto nepodařilo vsítit.
     
    48:03
    Jiří Beroun (ZNO) v rohu kluziště doslova nabral hostujícího hráče a přehodil jej přes sebe. Domácí hráč měl vělké štěstí, že nespadl přímo na hlavu. Dvě minuty pro hráče Znojma.
     
    43:01
    Roman Rác byl v samostatném úniku podražen Jakubem Stehlíkem (ZNO). Hlavní rozhodčí Minář sice domácímu celku neodpískal trestné střílení, dvě minuty pro hostujícího hráče jsou však samozřejmostí.
     
    41:46
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští hokejisté se dostávají na rozdíl jediné branky. Richard Jarůšek poslal kotouč zpoza domácí klece na hůl PETERA PUCHERA, který se nemýlil. Asistence: Richar Jarůšek, Marek Uram.
     
    38:04
    Alexandr Lhotský (OLO) se provinil nedovoleným zákrokem a jeho mužstvo se bude muset bránit.
     
    38:00
    Už to mohlo být jen o jeden gól. Richard Jarůšek využil zaváhání domácí obrany a s vypíchnutým kotoučem se sám řítil na domácí branku. Tomáš Halász však vystihl jeho záměr a nechal betony u sebe.
     
    37:34
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté se necelé tři minuty před koncem druhé části dostali na rozdíl dvou branek. Puk za Halászova záda dostal LUBOMÍR ŠTACH. Asistence: Adam Havlík.
     
    29:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přesilová hra Znojma se už blížila ke konci, kdy se volného kotouče ve středu hřiště ujal MATĚJ PEKR. Olomoucký hráč nabral rychlost, nazbačil střelu, objel hostující klec a zasunul puk za brankovou čáru. Nádherný hokejový moment v podání domácího útočníka. Bez asistence.
     
    28:07
    Tomáš Halász nejprve zneškodnil nebezpečí u pravé tyče, poté se ale puk dostal na hůl Kyla Whartona, který mířil do poloodkryté klece. Slovenský gólman ale i tento pokus vytáhl mimo tři tyče.
     
    26:56
    Hosté si zahrají početní výhodu. Martin Janáček (OLO) inkasuje dvouminutový trest za hákování.
     
    24:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Spolupráce dvou Jakubů končí třetí brankou domácího celku. Herman vybídl ke střele JAKUBA BARTONĚ, který tvrdým projektilem od modré orazil kotouč od horní tyčku, od které putoval za záda Landsmana. Asistence: Jakub Herman.
     
    21:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nerozhodný stav příliš dlouho nevydržel. Při signalizovaném vyloučení se z těsné blízkosti prosadil bekhendem RICHARD DIVIŠ. Asistence: Matěj Pekr.
     
    20:59
    Orli právě vstřelili branku!
    Hostující celek vyžil rychlé přečíslení Martin Pláněk předložil puk PETERU PUCHEROVI, který trefil horní polovinu branky. Asistence: Martin Pláněk, Kim Strömberg.
     
    19:00
    V jasné gólové příležitosti selhal Jan Lattner. Domácí brankář si nerozumněl se spoluhráči za vlastní klecí. Kotouč se dostal mezi kruhy, odkud znojemský útočník střílel do odkryté klece. Odvážným skokem se mu ale proti ráně vrhl jeden z obrácnů a puk zastavil.
     
    17:49
    Martin Janáček (OLO) se provinil v obranném pásmu podražením soupeře. Olomoučtí jdou do čtyř.
     
    11:43
    Na druhé straně se do dobré střelecké příležitosti dostal Jakub Bartoň. Filip Landsman jeho ránu z mezikruží vyrazil. Dorážka pak jen proletěla hostujícím brankovištěm.
     
    11:10
    Pucher se objevil zcela sám před Halászem, ale na slovenského gólmana si nepřišel.
     
    04:35
    Domácí si ale stejně přesilovku zahrají. Petr Beránek (ZNO) inkasoval menší trest za hákování.
     
    04:27
    Olomoučtí jdou do čtyř. V obranném pásmu Mory se nedovoleným zákrokem prezentoval Ondřej Švaňhal (OLO).
     
    03:30
    Hned po buly se od modré opřel do kotouče Jakub Bartoň. Tvrdá rána olomouckého beka skončila na tyči!
     
    03:21
    Na druhé straně chvíli hostující celek kombinoval, větší brankovou příležitost si ale nevypracovali. Navíc Jan Lattner (ZNO) se provinil v rohu kluziště podražením. Přesilovka pro Hanáky.
     
    01:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Stejně jako v prvním vzájemném utkání, tak i dnes padla první branka velmi rychle. Tomáš Zbořil z levé strany nahodil puk před brankoviště Znojma, odkud jej za záda Landsmana tečoval OLDŘICH HEŽA. Asistence: Tomáš Zbořil.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 2. Heža (Zbořil), 22. Diviš (Pekr), 25. Bartoň (Herman), 29. Pekr, 51. Smetana (Rác) - 21. Pucher (Pláněk, Strömberg), 38. Štach (Havlík), 42. Pucher (Jarůšek, Uram)


    HC Olomouc: Halász (Kašík) – Houdek, Nedbálek, Bartoň (C), Ondrušek, Lhotský, Valenta, Janáček, Staněk – Kucharczyk, Kolouch, Selingr – Pekr, Deviš, Herman – Švaňhal, Heža, Zbořil – Rác, Smetana, Vodný.
    HC LERAM Orli Znojmo: Landsman (Kacetl) – Pláněk, Wharton, Štach, Bořuta, Henry, Stehlík, Škadra, Sova – Lattner, Fiala, Strömberg – Uram, Pucher, Havlík – Beroun, Šeda, Jarůšek – Bartoš, Beránek.

    Rozhodčí: Minář – Lukš, Vožda

    Diváci: 490
    bahis siteleri