Zlín – Zvolen 5:2 (kon.) | Beroun – Mladá Boleslav 3:4 (po s.n.) | Trenčín – Martin 8:1 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Kladno – Nižněkamsk 5:4 (kon.)
Poruba 2011 – Nový Jičín 2:5 (kon.) | Kolín – Hr. Králové 1:3 (kon.) | Litvínov – Füchse 4:1 (kon.)
Šumperk – Havířov 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Přerov 5:3 (kon.) | Břeclav – Technika Brno 2:3 (po s.n.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:3 (1:0, 3:3, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 30.08.2012, 18:00 • ZS TEZA • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:23
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Pravděpodobně je rozhudnuto. JAKUB SAJDL aktivně dojel nahozený puk do útočného pásma a střelil jej z prostoru kolem modré čáry do opuštěné klece. Bez asistence.
     
    39:45
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín se však těsně před sirénou vyrovnává! Polesný vyslal JANA MATĚJKU do útočného pásma a ten napřáhl k neskutečné ráně. Kotouč zaplul těsně pod horní tyčku Okáčovy brány. Zajímavostí je, že začátek akce má na svědomí brankář Šenk. Asistence: Polesný, Šenk.
     
    38:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovští vyrovnávají, podobně jako před pár minutami. PAVEL HANÁK se dostal do rychlého protiútoku jeden na jednoho, vystřelil přes obránce a odražený kotouč si sám doklepl do prázdné brány. Bez asistence.
     
    36:32
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští se prosazují ve hře 4 na 4! Okáč se teď musí hodně červenat. Stejskal vybojoval puk za bránou, předložil jej ONDŘEJI FIEDLEROVI, který se šťastně proháčkoval ke střele z téměř minusového úhlu. K překvapení všech na zimním stadinou se tato střela dostala až za brankovou čáru. Asistence: Stejskal.
     
    31:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři po zásluze vyrovnávají! Málek založil rychlý protiútok na hodonínskou bránu svižnou přihrávkou na DANIELA MATUŠENKA, který se protáhl mezi dvěma obránci a zakončil nad Šenkovu lapačku. Asistence: Málek.
     
    27:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš! U přerovské branky se ve velké příležitosti ocitl Charvát, jenže následně na opačné modré číhal tzv. "za bukem" PAVEL HANÁK, jehož našel nádhernou přihrávkou přes celé pásmo Sprušil. Hostujícímu útočníkovi se povedlo tvrdé zakončení nad zavadilovo rameno a snižuje tak an rozdíl jediné branky. Asistence: Sprušil.
     
    23:17
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tohle byla hodně diskutabilní branka, řekl bych, že skoro neregulérní. Před brankou se seběhla obrovská mela, Kuba se s rukou v obličeji sesypal na brankáře hostí a tím mu zamezil v jakémkoliv pohybu. MARTINU ČERVENKOVI nedělalo problém doklepnou kotouč do poloodkryté klece. Asistence: Kuba.
     
    05:08
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Nádherná akce Drtičů otevírá gólový účet tohoto zápasu! Přerovská obrana zřejmě zaspala, když se Kučera s Medřickým dostali do rychlého protiútoku, který zakončil PATRIK MEDŘICKÝ pohotovou ranou nad Sklenářův beton. Asistence: Kučera.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 6. Medřický (Kučera), 24. Červenka (Kuba), 37. Fiedler (Stejskal), 40. Matějka (Polesný, Šenk), 59. Sajdl - 28. Hanák (Sprušil), 32. Matušenko (Málek), 39. Hanák


    SHK Drtiči Hodonín: Šenk, Zavadil - Sajdl, Kříž, Špok, Skočovský, Randa, Kučera, Fiedler, Červenka, Polesný, Pokorný, Hanus, Kulyk, Medřický, Charvát, Matějka, Maša, Kuba, Stejskal
    HC ZUBR Přerov: Sklenář J., Okáč - Pala, Faltýnek, Vlček, Drábek, Sklenář V., Vávra, Brada, Goiš, Málek, Brančík, Kundrátek, Sakrajda, Loupal, Hanák, Sprušil, Matušenko, Vaněk
    bahis siteleri