Zlín – Zvolen 5:2 (kon.) | Beroun – Mladá Boleslav 3:4 (po s.n.) | Trenčín – Martin 8:1 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Kladno – Nižněkamsk 5:4 (kon.)
Poruba 2011 – Nový Jičín 2:5 (kon.) | Kolín – Hr. Králové 1:3 (kon.) | Litvínov – Füchse 4:1 (kon.)
Šumperk – Havířov 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Přerov 5:3 (kon.) | Břeclav – Technika Brno 2:3 (po s.n.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
2:5 (0:0, 0:3, 2:2)
HK Nový Jičín
Čtvrtek 30.08.2012, 17:45 • ZS Sareza, Ostrava – Poruba. • Přípravné zápasy
Partner:
     
    57:13
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se RT TORAX dočkal alespoň snížení. Šimkovič našel šikovně před Kozákem volného VLASTIMILA ZUBERA, který se nemýlil a ještě kosmeticky upravil výsledek. Asistence: Štefan Šimkovič.
     
    51:38
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Tak to už je pro domácí až příliš kruté. Martiník našel před brankou DANIELA BRYNECKÉHO a ten se trefil přesně pod horní tyč. Rudl byl bezmocný. Asistence: Marian Skaloš, Ondřej Martiník.
     
    44:38
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté okamžitě poté, co se dostali do plného počtu hráčů, skórují. Ivan našel před brankou zcela volného MIROSLAVA ŠKUMÁTA, který se tvrdou přízemní střelou nemýlil. Asistence: Marek Ivan.
     
    40:36
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba vstupuje do třetí třetiny výborně. Krayzel posunul touš na MARTINA BUČKA, který zpracoval těžký puk a dostal se do samostatného úniku, který vyřešil naprosto parádně, když se trefil přesně pod víko. Asistence: Luděk Krayzel.
     
    32:57
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Porubští se dostali pod menší tlak a hosté toho opět využívají již ke třetí trefě. Ivan ještě byl neúspěšný, ale DUŠAN PELIKÁN se již následně do zcela prázdné Rudlovy klece nemohl mýlit. Asistence: Marek Ivan.
     
    29:09
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají dokonce do náskoku dvou branek! Kabeláč našel mezi kruhy najetého kapitána PŘEMYSLA VAŠUTA a ten se přízemní ranou z první nemýlil. Asistence: Martin Kabeláč, Marek Ivan.
     
    26:19
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Nádherná akce hostujícího celku, který se dostává do vedení jako blesk z čistého nebe. Gulda našel excelentní přihrávkou MIROSLAVA ŠKUMÁTA, který si sjel mezi kruhy a z první zamířil do růžku Rudlovy branky. Asistence: Petr Gulda.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 41. Buček (Krayzel), 58. Zuber (Šimkovič) - 27. Škumát (Gulda), 30. Vašut (Kabeláč, Ivan), 33. Pelikán (Ivan), 45. Škumát (Ivan), 52. Brynecký (Skaloš, Martiník)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Rudl (Gleich) – Hruzík, Wolf, Zientek, Prokop, Šindelář, Spusta, Axman, Mládenka – Holuša, Krayzel, Vaněk, Hašek, Vidlák, Galajda, Buček, Sedlář, Šimkovič, Zuber.

    HK Nový Jičín: Kozák (Šrámek) – Horák, Vašut, Chvostek, Gulda, Hruška, Fišera, Pelikán, Kabeláč, Ivan, Macháček, Uhlár, Zedník, Škumát, Brynecký, Martiník, Skaloš, Skypa, Martinčík, Tomášek.

    Rozhodčí: Janda R. – Janda L., Moravec.
    bahis siteleri