Rusko – Finsko 3:5 (kon.) | Česko – Švédsko 2:10 (kon.)
konec
Česko
2:10 (0:5, 1:3, 1:2)
Švédsko
Sobota 01.09.2012, 19:00 • Buly Aréna v Kravařích • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se radují z druhého gólu. Králík nejdříve z vyložené pozice nastřelil pouze beton Ullmarka. Puk se následně dostal k DAVIDOVI BŘEZINOVI, pro kterého už nebyl problém překonat ležícího švédského gólmana. Asistence: Lukáš Králík, Martin Kokeš.
     
    53:57
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Desítka je na světě! DANIEL ZAAR se snadno dostal k volnému kotouči a střelou pod víko prostřeluje Horáka. Bez asistence.
     
    40:42
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové bleskurychle využívají přesilovou hru. Molin našel neobsazeného CALLEHO ANDERSSONA, který ránou od modré vymetl pavučiny v pravém horním růžku české brány. Asistence: Emil Molin, Erik Nyström.
     
    39:46
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    S góly se nám dnes roztrhl pytel a to zejména na švédské straně. Nyní vsítil osmý gól Švédů FILIP SANDBERG a to dokonce ve vlastním oslabení. Asistence: Johan Johnsson, Calle Andersson.
     
    38:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český výběr se dočkal prvního gólu. Přesilovku pět na tři využil po přesném pasu Buchty za záda bezmocného Ullmarka MICHAL ŠVIHÁLEK. Asistence: Lukáš Buchta, Dominik Simon.
     
    35:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Česká obrana zaspala. Nyström našel chytrou přihrávkou nekrytého SEBASTIANA COLLBERGA, který střelou nad vyrážečku Horáka přidává sedmou branku Švédů. Asistence: Erik Nyström.
     
    27:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilovka Švédů! Od modré překonává přesně umístěnou ránou Horáka SEBASTIAN COLLBERG. Asistence: Christian Djoos.
     
    17:43
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Český tým je zralý na ručník! Další chyba ve výběru kouče Přerosta znamená pátý gól v české síti. Johnsson našel dobře postaveného FILIPA SANDBERG, který si už veděl rady. Asistence: Johan Johnsson.
     
    17:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové využívají přesilovou hru a vedou už o čtyři branky. Krásnou přesilovkovou kombinaci zakončil ránou pod víko ELIAS LINDHOLM. Asistence: Christian Djoos a Jacob De La Rose.
     
    12:17
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Naprostá převaha švédského týmu je korunována další brankou! Johnsson našel na modré zcela nekrytého CALLEHO ANDERSSONA, který pumelicí k tyči překonává Lukáše. Na obranu českého brankáře je ovšem nutno dodat, že měl před sebou klubko hráčů, tudíž nemohl vůbec nic vidět. Asistence: Johan Johnsson.
     
    4:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A rázem je to o dvě branky! Po zmatcích v české defenzivě se dostal k puku DANIEL ZAAR a slabou ránou podruhé rozvnil síť za zády Lukáše. Tento gól si rozhodně český brankář za rámeček nedá. Asistence: Filip Windlert a Emil Molin.
     
    4:04
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hráči tří korunek se rychle dostávají do vedení. Po přihrávce Molina překonal Lukáše ELIAS LINDHOLM. Asistence: Emil Molin a Jacob De La Rose.

    Daniel Bartonec

    Branky a nahrávky: 39. Švihálek (Štencel, Simon), 56. Březina (Králík, Kokeš) - 5. Lindholm (Molin, De La Rose), 5. Zaar (Windlert, Molin), 13. Andersson (Johnsson), 18. Lindholm (Djoos, De La Rose), 18. Sandberg (Johnsson), 28. Collberg (Djoos), 36. Collberg (Nyström), 40. Sandberg (Johnsson, Andersson), 41. Andersson (Molin, Nyström), 54. Zaar


    Česko: Lukáš (Horák) - Zadražil, Pavelka, Buchta, Kříž, Štencel, Havel, Kokeš, Doležal, Rousek, Simon, Švihálek, Beran, Wasserbauer, Kaše, Písařík, Březina, Kepka, Králík, Němec, Kasperlík.
    Švédsko: Ullmark (Lassinantti) - Djoos, Arnesson, Byström, Lundberg, Windlert, Andersson, Fernholm, Karlsson, Molin, Lindholm, Collberg, De La Rose, Händemark, Björklund, Sandberg, Johnsson, Zaar, Possler, Bengtsson, Nyström.

    Rozhodčí: Baluška, Konc - Tvrdoň, Stano.
    bahis siteleri