Wolfsburg – Hannover 0:4 (kon.) | Bayern – Stuttgart 6:1 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
6:1 (3:1)
VfB Stuttgart
Neděle 02.09.2012, 17:30 • Allianz Arena, München • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    51
    Bayern právě vstřelil branku!

    Nejvyšší výhra v historii vzájemných zápasů už je na světě! BASTIAN SCHWEINSTEIGER se dostal do dobré pozice a centrovaný balón posílá hlavou do branky!
     
    49
    Bayern právě vstřelil branku!

    V Allianz Aréně dnes vidíme parádní koncert domácích. Po rohovém kopu přišlo přečíslení pět na dva a Bayern dává pátý gól, když opět Ulreich dobře vyběhl, ale nezabránil centru na zadní tyč. THOMAS MÜLLER dává gól hlavou!
     
    47
    Bayern právě vstřelil branku!

    Čtvrtý gól v síti VfB! Obrovskou chybu udělal Sakai, který dopustil nahrávku Kroose na Müllera, ten se střelou váhal a nechal Ulreicha vyběhnout. Míč sice Ulreich zasáhl, ale vyrazil ho jen k nohám MARIA MANDŽUKIČE, který se trefuje i ve druhém ligovém utkání za Bayern!
     
    43
    Bayern právě vstřelil branku!

    Tak to je fotbalová paráda! Lahm poslal přihrávku na LUIZE GUSTAVA, který udělal dva kroky a napřáhl ze zhruba dvaceti metrů a Ulreich byl proti střele k tyči bez šancí!
     
    33
    Bayern právě vstřelil branku!
    TONI KROOS posílá Bayern do vedení! Hned po rozehrávce domácí získali míč a tento mladý záložník napřáhl za hranicí pokutového území a míč končí přesně pod břevnem!.
     
    32
    Bayern právě vstřelil branku!

    THOMAS MÜLLER už to nyní dokázal! Prošel obranou, jeho první střelu vyrazil Ulreich jen před sebe a domácí záložník, který nebyl do této doby téměř vidět, míč dorazil do sítě!
     
    26
    Stuttgart právě vstřelil branku!

    Hosté ze Stuttgartu se ujímají vedení a dá se říct, že asi zaslouženého! Přesný centrovaný balón se snesl k MARTINU HARNIKOVI, který přesnou hlavičkou pod břevno otevírá skóre!

    Jakub Vais

    Branky: 32. Müller, 33. Kroos, 43. Luiz Gustavo, 47. Mandžukić, 49. Müller, 51. Schweinsteiger - 26. Harnik

    Karty:   73. Boateng (BAY) - 20. Gentner (STU)   73. Ibiševič (STU)


    Bayern Mnichov: Neuer - Lahm, Dante, Boateng, Badstuber - Schweinsteiger (77. Martinez), Gustavo - Müller, Kroos, Ribéry (73.Shaqiri) - Mandžukić (69. Pizzaro).
    VfB Stuttgart: Ulreich - G. Sakai, Tasci, Maza, Boka - Kvist, Gentner - Harnik (89. Traoré), Hajnal (46. Torun), Okazaki (69. Bah) - Ibišević.

    Rozhodčí: Kinhöfer - Scheppe, Fischer

    Diváci: 71 000
    bahis siteleri