Třebíč – Olomouc 5:4 (po s.n.)
po s.n.
SK Horácká Slavia Třebíč
5:4 (0:1, 3:2, 1:1)
HC Olomouc
Úterý 04.09.2012, 17:30Regionální pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ČUŘÍK.
     
    59:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté si dlouho přihrávali, až Petr Kolouch přihrál na kruh RADIMU KUCHARCZYKOVI, který trefil přesně levý horní růžek Čiliakovi branky. asistence: Petr Kolouch.
     
    44:13
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Výhoad dvou můžu v poli využita. Na modré čáře si vyměnil touš Dlapa se Slámou. ONDŘEJ DLAPA následně vyslal pumelici na Halasze, jenž přes clonící hráče neviděl a kapituloval. Asistence: Lukáš Sláma.
     
    32:06
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Čuřík dostal přesný pas, zavezl kotouč do útočného pásma, nahrál mezi kruhy TOMÁŠI KAUTOVI, který nedal hostujícímu brankáři šnaci. Asistence: Jakub Čuřík, David Rangl.
     
    31:27
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak přece se nakonec domácí dočkali a využívají přesilovou hru. ROSTISLAV MAROSZ dostal pas od Viléma Buriana před branku, kde stál úplně sám a prostřelil Halásze mezi betony. Asistence: Vilém Burian.
     
    23:00
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    S brankami se roztrhl pytel, krásná kombinace prvního útoku Třebíče, když Kaut zavezl kotouč za útočnou modrou, přehechal jej do tandemu Čuříkovi, který si sjel mezi kruhy. Naznačil střelu a přihrál ke druhé tyči volnému TOMÁŠI KAUTOVI, který jen nastavil hokejku. Asistence: Jakub Čuřík.
     
    22:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté zvyšují svůj náskok. Prakticky druhá šance v této třetině končí za bezmocným domácím brankářem. První střelu Ráce ještě Čiliak zneškonnil, ovšem puk propadl za něj a TOMÁŠ SMETANA pouze dorazil do opuštěné klece. Asistence: Roman Rác.
     
    20:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    S domácími je zle, již prohrávají o 2 branky. vyloučený Rangl neposeděl na trestné lavici příliš dlouho. Po akci Jiří Řípa - MATĚJ PEKR, druhý jmenovaný prostřelil Čiliaka. Asistence: Jiří Řípa.
     
    00:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Blesk z čistého nebe. Hosté se ujímají vedení z první vážnější šance. Nejprve Kolouch zkoušel štestí proti Čiliakovi, ten ještě jeho pokus vyrazil, ale na dorážku RICHARDA DIVIŠE již nedosáhl. Asistence: Petr Kolouch.

    David Sochor

    Branky a nahrávky: 23. Kaut (Čuřík), 32. Marosz (Burian V.), 33. Kaut (Čuřík, Rangl), 45. Dlapa (Sláma), 65. Čuřík (pen.) - 1. Diviš (Kolouch), 21. Pekr (Řípa), 23. Smetana (Rác), 60. Kucharczyk (Kolouch)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Čiliak (Dusík) - Malena, Rangl, Peroutka, Sláma, Dlapa, Zítka, Sobotka - Čech, Kaut, Čuřík - Burian, Ostřížek, Marosz - Vítek, Křivohlávek, Vondráček T. - Kadela E., Moučka, Horký.
    HC Olomouc: Halász (Kašík) - Bartoň, Houdek, Janáček, Lhotský, Nedbálek, Ondrušek, Staněk, Valenta, Diviš, Herman, Heža, Králík, Kucharczyk, Pekr, Rác, Řípa, Švaňhal, Vodný, Smetana, Kolouch.

    Rozhodčí: Čech R. - Rampír, Klouda
    bahis siteleri