Třebíč – Olomouc 5:4 (po s.n.)
po s.n.
SK Horácká Slavia Třebíč
5:4 (0:1, 3:2, 1:1)
HC Olomouc
Úterý 04.09.2012, 17:30Regionální pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ČUŘÍK.
     
    61:55
    Mohlo být rozhodnuto. Jakub Herman využil nedůslednosti domácích hráčů, zkoušelk blafák na Čiliaka, kterému touš prošel mezi betony, ale za brankouvou čaru se nedostal. Před dotírajícími Olomoučáky jej stihl, za pomoci Kauta, zalehnout.
     
    59:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté si dlouho přihrávali, až Petr Kolouch přihrál na kruh RADIMU KUCHARCZYKOVI, který trefil přesně levý horní růžek Čiliakovi branky. asistence: Petr Kolouch.
     
    58:46
    Domácí si komplikují cestu za vítězstvím sami. Dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledové ploše.
     
    56:15
    Vyloučení na straně Olomouce. Tentokrát Michal Nedbálek vysoká hůl a v téže minutě i vyloučení na straně Třebíče. Čuřík za držení hole.
     
    51:40
    Další vzájemné vyloučení. Za Třebíč Jakub Čuřík, za Olomouc Ondřej Švaňhal a posedí si 2 minuty za hrubost.
     
    47:50
    Na trestné lavici hráč Třebíče. Vilém Burian se provinil sekáním.
     
    44:13
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Výhoad dvou můžu v poli využita. Na modré čáře si vyměnil touš Dlapa se Slámou. ONDŘEJ DLAPA následně vyslal pumelici na Halasze, jenž přes clonící hráče neviděl a kapituloval. Asistence: Lukáš Sláma.
     
    42:49
    A s Olomoucí je zle budou hrát ve 3 proti 5. Nedbálek si posedí 2 minuty za vysokou hůl.
     
    42:40
    Švaňhal (OLO) - 2 minuty podražení.
     
    39:37
    Nepříjemnost pro domácí. Budou se do konce této dvacetiminutovky bránit ve 3 hráčích. Ondřej Dlapa dostal trest 2 minuty za sekání.
     
    38:11
    Třebíč bude hrát v oslabení. Trest za sekání si odsedí Martin Sobotka.
     
    35:48
    Opět vyloučení Olomouckého hráče. Lavici hanby si vyzkouší Jiří Ondrušek, který dostává osobní trest 10 minut za nesportovní chování.
     
    32:56
    Další vyloučení na straně Olomouce: Robin Staněk si odpyká trest za držení hole.
     
    32:06
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Čuřík dostal přesný pas, zavezl kotouč do útočného pásma, nahrál mezi kruhy TOMÁŠI KAUTOVI, který nedal hostujícímu brankáři šnaci. Asistence: Jakub Čuřík, David Rangl.
     
    31:27
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak přece se nakonec domácí dočkali a využívají přesilovou hru. ROSTISLAV MAROSZ dostal pas od Viléma Buriana před branku, kde stál úplně sám a prostřelil Halásze mezi betony. Asistence: Vilém Burian.
     
    30:13
    Rangl se opřel do střely, ta měla výbornou razanci, jen muška byla nepřesná a touš skončil pouze na tyči hostující branky. Třebíč tak stále prohrává o 2 branky.
     
    29:43
    Vyloučení na straně Olomouce. Postiženým je Lukáš Králík, který si posedí 2 minuty za faul kolenem.
     
    25:23
    Po chvilce oddechu, přichází vzájemné vyloučení. Na straně Třebíče Tomáš Kaut a na straně Olomouce Robin Staněk. oba od rozhodčího vyfasovali trest za hrubost.
     
    23:00
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    S brankami se roztrhl pytel, krásná kombinace prvního útoku Třebíče, když Kaut zavezl kotouč za útočnou modrou, přehechal jej do tandemu Čuříkovi, který si sjel mezi kruhy. Naznačil střelu a přihrál ke druhé tyči volnému TOMÁŠI KAUTOVI, který jen nastavil hokejku. Asistence: Jakub Čuřík.
     
    22:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté zvyšují svůj náskok. Prakticky druhá šance v této třetině končí za bezmocným domácím brankářem. První střelu Ráce ještě Čiliak zneškonnil, ovšem puk propadl za něj a TOMÁŠ SMETANA pouze dorazil do opuštěné klece. Asistence: Roman Rác.
     
    20:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    S domácími je zle, již prohrávají o 2 branky. vyloučený Rangl neposeděl na trestné lavici příliš dlouho. Po akci Jiří Řípa - MATĚJ PEKR, druhý jmenovaný prostřelil Čiliaka. Asistence: Jiří Řípa.
     
    20:30
    David Rangl podklouzl na modré čáře, toho se snažil využít Kolouch, ovšem Rangl jej fauloval. A dostává trest za sekání.
     
    16:55
    Robin Staněk si odpočine na lavici hanby za držení protihráče. Druhá přesilovka Třebíče dnešního utkání.
     
    13:42
    A přesilovou hru si nakonec Olomouc zahraje, na 2 minuty odchází Eduard Kadela za hákování.
     
    03:55
    První vyloučení dnešního zápasu. Na trestnou lavici míří Olomoucký Tomáš Houdek za sekání.
     
    00:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Blesk z čistého nebe. Hosté se ujímají vedení z první vážnější šance. Nejprve Kolouch zkoušel štestí proti Čiliakovi, ten ještě jeho pokus vyrazil, ale na dorážku RICHARDA DIVIŠE již nedosáhl. Asistence: Petr Kolouch.

    David Sochor

    Branky a nahrávky: 23. Kaut (Čuřík), 32. Marosz (Burian V.), 33. Kaut (Čuřík, Rangl), 45. Dlapa (Sláma), 65. Čuřík (pen.) - 1. Diviš (Kolouch), 21. Pekr (Řípa), 23. Smetana (Rác), 60. Kucharczyk (Kolouch)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Čiliak (Dusík) - Malena, Rangl, Peroutka, Sláma, Dlapa, Zítka, Sobotka - Čech, Kaut, Čuřík - Burian, Ostřížek, Marosz - Vítek, Křivohlávek, Vondráček T. - Kadela E., Moučka, Horký.
    HC Olomouc: Halász (Kašík) - Bartoň, Houdek, Janáček, Lhotský, Nedbálek, Ondrušek, Staněk, Valenta, Diviš, Herman, Heža, Králík, Kucharczyk, Pekr, Rác, Řípa, Švaňhal, Vodný, Smetana, Kolouch.

    Rozhodčí: Čech R. - Rampír, Klouda
    bahis siteleri