Zlín – Skalica 7:6 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 5:3 (kon.) | Ústí n/L – Litvínov 4:1 (kon.)
Frýdek-M. – Nový Jičín 2:6 (kon.) | Kometa Brno – Zvolen 1:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 1:2 (po s.n.)
Kadaň – Beroun 2:0 (kon.) | Šumperk – Opava 5:2 (kon.) | Břeclav – SHK Hodonín 1:3 (pře.)
Karviná (Baník) – Val. Meziříčí 10:4 (kon.) | Poruba 2011 – Prostějov 2:4 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
HK Opava
Čtvrtek 06.09.2012, 18:00 • Zimní stadion Šumperk • Přípravné zápasy
Partner:
     
    48:56
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá přesilovku! TOMÁŠ BRUNEC uděřil skvělou střelou do puku a svou druhou brankou v utkání zvyšuje na 5:2! Asistence: Tesařík, Pastor.
     
    43:11
    Opava právě vstřelila branku!
    Je tu rychlá odpověď. Na 2:4 z pohledu Slezanu Opava snižuje ADAM KOSCHATSKÝ, který nedal v jasné šanci Štůralovi šanci. 4:2, asistence: Petr Chalupa.
     
    42:36
    Draci právě vstřelili branku!
    Máme tu tříbrankové vedení Šumperka. ADAM ČERVENKA dostal od Denise Kindla přihrávku na mezikruží, odkud přesnou dělovkou nedal Šafránkovi šanci. Asistence: Denis Kindl.
     
    33:31
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak toto byla paráda! Do samostatného úniku na branku se dostal hned z trestné lavice TOMÁŠ BRUNEC. Šafránek proti němu vyjel skoro až na modrou, jenže Brunec si ho stáhl a poté už střílel kotouč do úplně odkryté klece Opavy! 3:1, asistence: Holík, Skoumal.
     
    12:22
    Opava právě vstřelila branku!
    Akce z čistého nebe a Slezan Opava snižuje. PETR WOLF se dokázal protáhnout kolem šumperských obránců a nádherně poslat kotouč do Štůralovy sítě. Asistence: David Galvas.
     
    09:40
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci jdou do dvoubrankového vedení. Krásnou a tvrdou střelu od modré vyslal VLADIMÍR CINK, na kterou Šafránek nestihl lapačkou zareagovat. 2:0, asistence: Gewiese, Skoumal.
     
    00:36
    Draci právě vstřelili branku!
    Janže to už se nedá tvrdit o Šumperku! Krásným průnikem a vzápětí střelou pod víko posílá hned zkraje utkání Draky do vedení DANIEL VRDLOVEC, jenž rozjásal domácí publikum. Asistence: Aleš Holík.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 1. Vrdlovec (Holík), 10. Cink (Gewiese, Skoumal), 34. Brunec (Holík, Skoumal), 43. Červenka (Kindl), 49. Brunec (Tesařík, Pastor) - 13. Wolf (Galvas), 44. Koschatský (Chalupa)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) - Holík, Novotný, Sedlák, Tesařík, Vrána, Pastor, Gewiese - Blinka, Vrdlovec, Plášek - Brunec, Hlinka, Stoklasa - Haas, Kindl, Červenka - Cink, Skoumal, Kolařík
    HK Opava: Šafránek (Novák) - Vrabel, Galvas, Mlýnek, Džemla, Měch, Herman, Vítek, Polok, Tichý, Vlašáne, Tůma, Pavelek, Koschatský, Wolf, Mosler, Bednárek, Černý, Vaněk, Chalupa

    Rozhodčí: Jeřábek
    bahis siteleri