Havlíčkův Brod – Liberec 2:3 (kon.) | Třinec – Zlín 4:3 (po s.n.) | Motor ČB – Jihlava 3:0 (kon.)
Přerov – Vsetín 3:2 (po s.n.) | HC Litvínov – K. Vary 0:6 (kon.) | Písek – Hr. Králové 4:1 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Vítkovice – Havířov 4:0 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 8:1 (kon.)
Sparta – Letňany 0:1 (odl.) | Olomouc – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Slavia – HC Kladno 4:5 (po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (0:1, 1:0, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 08.09.2012, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:21
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tak to je velká škoda pro havlíčkobrodskou družinu, soupeř oplácí úder a ujímá se znovu vedení! Matúš Belovič poslal pas ZDEŇKU KRÁLOVI, který byl sám v pravém kruhu a utěšenou střelou propálil gólmana Nováka, který neutěsnil prostor u bližší tyčky! Asistence: Matúš Belovič.
     
    53:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Rebelové založili rychlý útok, při němž kotouč putoval po ose Michal Semrád - Patrik Málek - MATIAS MÄKI a posledně jmenovaný rychlou dorážkou, která proletěla gólmanovi Stezkovi mezi betony, poslat kotouč do sítě! Asistence: Patrik Málek, Michal Semrád.
     
    45:18
    Liberec právě vstřelil branku!

    Brankář Novák vytáhl další skvělý zákrok proti střele zblízka, když na brankové čáře vleže vyrazil rychlou ránu Michala Gecka, jenže na dorážku DOMINIKA LAKATOŠE už neměl nejmenší nárok! Asistence: Michal Gecko, Zdeněk Král.
     
    35:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je tvrdá rána pro Liberec, který inkasuje ve vlastní přesilovce! Odražený kotouč do prostoru mezi kruhy nejrychleji dojel ONDŘEJ HLÍDEK, který si sjel až před branku a střelou pod břevno nedal gólmanu Stezkovi nejmenší šanci zasáhnout! Asistence: Matias Mäki.
     
    19:09
    Liberec právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod byl blízko tomu, aby udržel v první dvacetiminutovce čisté konto, jenže v poslední minutě inkasoval! Po Filipovi Chlapíkovi se dostal ke kotouči DOMINIK HRNÍČKO, který prokázal šikovné ruce, když si vybruslil z rohu pásma a k bližší tyčce prostřelil gólmana Nováka! Asistence: Filip Chlapík.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 36. Hlídek (Mäki), 54. Mäki (Málek, Semrád) - 20. Hrníčko (Chlapík), 46. Lakatoš (Gecko, Král), 57. Král (Belovič)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Vaněček) - Klofáč, Bancíř, Ficek, Mendl, Krajcigr, D. Vala - Ludvík (C), Přibyl, Hlídek, Polák, Semrád, Krajhanzl, Mozr, Málek, Mäki.
    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Hosnedl) - Šťáva, Kalfiřt, Šír, Hrníčko (A), Belovič, Klinger, Arlt, Chlapík, Havlín, Král, Gecko, Kupčík (A), Lakatoš, Škoda, Ordoš, Zedek, Divila, Havlas (C), Heřmánek, Račický.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně - Ondřej Polák, Roman Zídek.
    bahis siteleri