Havlíčkův Brod – Liberec 2:3 (kon.) | Třinec – Zlín 4:3 (po s.n.) | Motor ČB – Jihlava 3:0 (kon.)
Přerov – Vsetín 3:2 (po s.n.) | HC Litvínov – K. Vary 0:6 (kon.) | Písek – Hr. Králové 4:1 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Vítkovice – Havířov 4:0 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 8:1 (kon.)
Sparta – Letňany 0:1 (odl.) | Olomouc – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Slavia – HC Kladno 4:5 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (0:1, 1:0, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 08.09.2012, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:45
    D. Vala teď zabránil jistému gólu. Hrníčko si zpracoval ve středu pole puk a snažil se svého protihráče přebruslit. To se mu nepovedlo, domácí bek mu kotouč vypíchl z hole!
     
    59:36
    Tak ještě je, byť jen hodně malá, naděje. Na trestnou lavici usedá za hákování Lakatoš (LIB). Bude se hrát 4 na 4, Rebelové získávají pásmo.
     
    58:51
    Hosté byli už kompletní, když se nedovoleného zákroku dopustil Ficek (HBR) a je vyloučen za faul kolenem. Pro rebely je to vážná komplikace, bodový zisk se jim teď ještě více vzdálil.
     
    58:00
    Čeněk Novák zůstává na brodské střídačce, domácí hrají v šesti v poli s prázdnou bránou!
     
    56:35
    Za faul loktem je potrestán dvěma minutami Gecko (LIB).
     
    56:21
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tak to je velká škoda pro havlíčkobrodskou družinu, soupeř oplácí úder a ujímá se znovu vedení! Matúš Belovič poslal pas ZDEŇKU KRÁLOVI, který byl sám v pravém kruhu a utěšenou střelou propálil gólmana Nováka, který neutěsnil prostor u bližší tyčky! Asistence: Matúš Belovič.
     
    53:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Rebelové založili rychlý útok, při němž kotouč putoval po ose Michal Semrád - Patrik Málek - MATIAS MÄKI a posledně jmenovaný rychlou dorážkou, která proletěla gólmanovi Stezkovi mezi betony, poslat kotouč do sítě! Asistence: Patrik Málek, Michal Semrád.
     
    49:50
    Obrovskou šanci teď nevyužili hosté, kteří nabrali v útočném pásmu rychlost a rozhodili soupeřovu obranu. K zakončení bekhendem z několika kroků se probil jeden z nich, zřejmě to byl Ordoš, ale gólman Novák byl na místě. Následné dorážky skončily rovněž neúspěchem!
     
    46:59
    Ve středním pásmu došlo k potyčce a 2 plus 2 minuty za hrubost dostávají Arlt (LIB) s Polákem (HBR).
     
    45:18
    Liberec právě vstřelil branku!

    Brankář Novák vytáhl další skvělý zákrok proti střele zblízka, když na brankové čáře vleže vyrazil rychlou ránu Michala Gecka, jenže na dorážku DOMINIKA LAKATOŠE už neměl nejmenší nárok! Asistence: Michal Gecko, Zdeněk Král.
     
    42:10
    A uspěl i proti samostatnému úniku Lakatoše, jehož ránu zblízka vyrazil. Nedovoleně si musel proti prchajícímu útočníkovi Liberce počínat D. Vala (HBR), který je vyloučen za hákování.
     
    41:45
    Obrovskou pochvalu zaslouží gólman Novák, protože teď vychytal tutovku Hrníčka, který pálil po Šťávově nahrávce z několika kroků, ale brodský gólman roztáhl své betony a zamezil pohromě!
     
    39:55
    Liberec se ještě v posledních sekundách snažil o zisk ztraceného vedení, ale v útočném pásmu přišel o kotouč a do nájezdu se znovu hnal Hlídek. Zvolil podobnou variantu zakončení, když mířil nahoru, ale tentokrát gólman Stezka vyrazil puk do bezpečí!
     
    35:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je tvrdá rána pro Liberec, který inkasuje ve vlastní přesilovce! Odražený kotouč do prostoru mezi kruhy nejrychleji dojel ONDŘEJ HLÍDEK, který si sjel až před branku a střelou pod břevno nedal gólmanu Stezkovi nejmenší šanci zasáhnout! Asistence: Matias Mäki.
     
    34:33
    Havlíčkův Brod čeká další oslabení. Proti hokejovým pravidlům se provinil zdržováním hry D. Vala (HBR).
     
    32:30
    Gólman Novák se nejdříve vyznamenal proti pohotové dorážce Beloviče, kterou dokázal vyrazit. Potom ujeli do přečíslení 2 na 1 Mäki s Málkem, přičemž prvně jmenovaný zakončoval z mírného úhlu na levé straně jen do Stezkova betonu!
     
    31:23
    Za záchranou brzdu teď musel zatáhnout v obranném pásmu D. Vala (HBR), protože hosté se v předbrankovém prostoru nebezpečně tlačili do zakončení.
     
    29:30
    Na opačné straně ledového kolbiště o sobě dal vědět nebezpečnou střelou útočník Mozr, když puk z jeho hole, který vyslal z mezikruží, o kousek minul Stezkovu pravou tyč!
     
    28:49
    Kupčík sice dokázal po vyražené střele svého spoluhráče kotouč dorazit zblízka do sítě, ale branka neplatí. Zřejmě kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    23:52
    Při souboji v rohu brodského pásma se strhl menší potyčka. Škoda (LIB) a D. Vala (HBR) jsou potrestáni dvouminutovými tresty za hrubost.
     
    19:09
    Liberec právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod byl blízko tomu, aby udržel v první dvacetiminutovce čisté konto, jenže v poslední minutě inkasoval! Po Filipovi Chlapíkovi se dostal ke kotouči DOMINIK HRNÍČKO, který prokázal šikovné ruce, když si vybruslil z rohu pásma a k bližší tyčce prostřelil gólmana Nováka! Asistence: Filip Chlapík.
     
    16:37
    Havlíčkův Brod odrazil útok svého soupeře ze severu Čech a mohl rozjet svou útočnou akci, jenže o kotouč záhy přišel a skórovat mohl Havlas, který si vybruslil z rohu pásma až před branku a v rychlosti trefil u bližší tyčky připraveného gólmana Nováka!
     
    13:28
    Belovič získal puk v útočném pásmu, nabral rychlost a z prostoru mezi kruhy vyslal štiplavou ránu. Naštěstí pro domácí směřoval puk doprostřed brány, kde číhal pozorný Čeněk Novák!
     
    12:15
    Svěřenci trenérského tandemu Richard Cachnín - Milan Kraučuk se nastěhovali do útočného pásma, ale s důrazem to za brankou přehnali a pykají za to dvěma minutami. Za podražení si odsedí 2 minuty Mozr (HBR).
     
    10:30
    Další obrovská šance Bílých Tygrů! Chlapík se hnal na branku a dostal se za brodskou obranu. Zblízka však tísněný nepropálil Novákův beton, který byl dobře postavený u tyčky!
     
    10:00
    Hosté se ubránili a hned v plném poštu nebezpečně zahrozili. Po nahrávce Chlapíka pálil zblízka a bez přípravy Hrníčko, ale trefil jen vyrážečku gólmana Nováka!
     
    07:43
    Za sekání vyfasoval dvouminutový trest právě Belovič (LIB).
     
    05:10
    Výtečný zákrok vytáhl ze svého arzenálu Čeněk Novák, který se rychle přesunul v havlíčkobrodském brankovišti a lapačkou vytěsnil do rohu pásma nebezpečnou Ordošovu ránu bez přípravy!
     
    03:34
    Domácí znovu rozjeli v útočném pásmu sérii nahrávek, jenže proti zkonsolidované obraně Severočechů se jim zatím nedaří. Navíc je za hákování potrestán Klofáč (HBR) a hrát se bude 4 na 4.
     
    02:13
    Prvním vyloučeným za vražení na hrazení se stává Heřmánek (LIB).
     
    01:50
    A chvíli po vhazování přišla dosud největší šance zápasu. Ordoš se ocitl chvíli úplně sám mezi kruhy, ale kotouč nedokázal usměrnit k levé Nováčkově tyčce a těsně minul!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 36. Hlídek (Mäki), 54. Mäki (Málek, Semrád) - 20. Hrníčko (Chlapík), 46. Lakatoš (Gecko, Král), 57. Král (Belovič)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Č. Novák (Vaněček) - Klofáč, Bancíř, Ficek, Mendl, Krajcigr, D. Vala - Ludvík (C), Přibyl, Hlídek, Polák, Semrád, Krajhanzl, Mozr, Málek, Mäki.
    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Hosnedl) - Šťáva, Kalfiřt, Šír, Hrníčko (A), Belovič, Klinger, Arlt, Chlapík, Havlín, Král, Gecko, Kupčík (A), Lakatoš, Škoda, Ordoš, Zedek, Divila, Havlas (C), Heřmánek, Račický.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně - Ondřej Polák, Roman Zídek.
    bahis siteleri