Mladá Boleslav – Liberec 0:2 (kon.) | Třinec – Vítkovice 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:1 (kon.)
Přerov – Havířov 5:3 (kon.) | Sparta – HC Kladno 1:5 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 0:4 (kon.)
Písek – Motor ČB 3:0 (kon.) | Pardubice – Jihlava 3:2 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 5:1 (kon.)
Olomouc – Vsetín 3:4 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 2:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 15.09.2012, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Diváci v Kotlině viděli napínavé utkání, ve kterém byl sice lepší celek hostí, ale domácí dokázali naplno využít svých několika šanci a vyhrávají tak dnešní zápas! Velkou měrou jim k tomu přispěl Filip Nováček, který dal 2 góly a Vítek Vaněček, který pochytal neskutečné množství střel. Já se s vámi loučím a zase někdy na počtenou! (14:13:41)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Současně vyloučený domácí Nováček a hostující Bezděk - 2 plus 2 minuty za hrubost.
     
    59:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je rozhodnuto! Do prázdné branky v poklidu doklepává FILIP NOVÁČEK a dává tak již svůj druhý gól!
    Bez asistence.
     
    59:00
    Hradec Králové odvolává brankáře!
     
    58:00
    Lvi se snaží se všech sil dotlačit puk za Vaněčkova záda, ten je však drží stále na uzdě.
     
    57:37
    Oddechový čas pro Hradec Králové.
     
    57:30
    Tvrdou ránu od modré vyslal Nováček (HBR), Veselý kryje.
     
    56:32
    Za hrubost si odpykávají trest současně hostující Šeps s domácím Krajcigrem. Každý na 4 minuty.
     
    56:22
    Neskutečný nápor před Vaněčkovou svatyní. Vaněček roztáhl betony a puk za svá záda nepustil!
     
    54:45
    Hradec právě vstřelil branku!

    O první gól hostujícího celku se postaral DRAHOŠ JEBAVÝ pěknou dorážkou rány Malinského. Asistence: Malinský
     
    52:28
    Rebelové brání jako o život, zatím se jim to dobře daří, a skóre zůstává stále stejné!
     
    51:40
    Své sólo hostující Pilař nedotáhl do zdárného konce.
     
    50:00
    Zblokovaná rána od modré, kterou pěkně vyslal Nováček (HBR).
     
    49:29
    Nahození Jebavého od modré Vaněčka nepřekvapilo.
     
    48:30
    Více ze hry mají teď Královští lvi, ale Vaněček vše chytá.
     
    47:29
    Hosté v plném počtu.
     
    46:42
    Rebelové kombinují na půli soupeře, hosté vyhazují.
     
    45:30
    Vyloučen hráč hostů Bezděk - 2 minuty za sekání.
     
    45:00
    Tlak hostí stále trvá, ale gólu se jim nepodařilo dosáhnout.
     
    41:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je tvrdá rána pro Hradec králové, který místo kýženého vyrovnání nabral dvoubrankové manko! Kotouč putoval po ose Patrik Málek - David Vala - ONDŘEJ HLÍDEK, přičemž posledně jmenovaný se při rychlém útoku prezentoval přesnou střelou ke vzdálenější tyčce! Asistence: David Vala, Patrik Málek.
     
    40:21
    Pilař se rozjel do útočného pásma a mezi kruhy vypálil. Mířil však nepřesně a poslal kotouč jen daleko od Vaněčkovy brány. hosté však zůstávají v pásmu a pokračují ve zbytku přesilovky.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část s sebou přinesla vyrovnaný hokej, přičemž oba celky si vytvořily dostatek příležitostí ke vstřelení gólu. Nakonec se to podařilo Havlíčkovu Brodu, který rozjásal přesnou tečí Filip Nováček. Před závěrečném dějstvím, jež začne přibližně v 13:35, vedou mladí Rebelové nad Královskými lvi těsně 1:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    Východočeši se sice jednou museli vracet pro kotouč až do obranného pásma, ale teď už tlačí Rebely v hloubi jejich obranného pásma. K nebezpečnější střele se zatím neprobili.
     
    38:50
    Vyloučen je na 2 minuty Nováček (HBR) za zdržování hry.
     
    38:30
    Hradec králové má navrch, obrana Rebelů se musí snažit ze všech sil, aby náporu na svého gólmana Vaněčka odolala. Projektily Východočechů zatím, bohužel pro ně, postrádají potřebné parametry, jimiž jsou přesnost a razance.
     
    37:15
    Ani tentokrát se hostům nepodařilo vyrovnat. Znovu u toho byl útočník Pilař, který se protlačil ke střele z mezikruží. Gólman Vaněček se překvapit nenechal.
     
    36:25
    Nováček si vybruslil do prostoru kruhu a utěšenou střelou k bližší tyčce nechal vyniknout připravený beton gólmana Veselého. Domácí zůstávají u puku.
     
    35:59
    Kotouč teď putoval do blízkosti obou branek, ale nic nebezpečného z toho ani v jednom případě nebylo. Hra se přerušuje po hradeckém vyhození na zakázané uvolnění.
     
    35:00
    Východočeši si sice vyměňovali kotouč v útočném pásmu, jenže jejich snažení chyběla častější střelba. Zakončit se nakonec povedlo Pilařovi, jenže gólman Vaněček měl betony připraveny k zásahu.
     
    33:59
    Havránek obdržel nahrávku na modrou čáru a ranou po ledě nechal vyniknout Vítka Vaněčka, který si kotouč betony zastavil a následně jej schoval pod rukavicí.
     
    33:23
    Hradec Králové propadl na útočné modré čáře a domácí toho využili k rychlému protiútoku, který však končí jen odpískaným postavením mimo hru.
     
    33:15
    Hosté jsou teď mnohem lepším týmem a ženou se za vyrovnáním. Wolf pálil z prostoru mezi kruhy, ale neprostřelil dobře postaveného gólmana Vaněčka. Po odpískání usedá na lavici hříšníků Přibyl (HBR) za hákování.
     
    32:17
    Hradecká přesilovka je u konce. Sluší se podotknout, že si během ní hosté nic nebezpečného nevytvořili, za což může i velmi dobré bránění mladých Rebelů.
     
    31:35
    Lvi se vrátili do útočného pásma s rychlostí blesku a brzy rozvinuli svou kombinaci, jenže s počtem přihrávek to přehnali a domácí opět vyhodili.
     
    30:43
    Východočeši zvládli sice lépe situaci na vhazování, jenže po nepřesné střele další buly prohráli a Rebelové se rychlým vyhozením dokázali osvobodit.
     
    30:16
    Další gólové příležitosti na obou stranách. Na královéhradecké straně neuspěl aktivní Pilař, za Rebely střelec první branky Nováček. Na dvě minuty je po přerušení hry vyloučen Mäki (HBR) za zdržování hry.
     
    29:28
    Hradec Králové se snaží o rychlou odpověď, jíž by smazal nejtěsnější manko. Do dobré pozice před branku se protlačil Wolf, ale nestihl přesně zakončit. o mnoho lépe se nepočínal za chvíli ani jeho spoluhráč, který zakončoval ze strany.
     
    28:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové tlačili svého soupeře a nakonec se radují ze zisku vedení David Vala vypálil od modré čáry a v tlačenici před brankou se rychle zorientoval FILIP NOVÁČEK, který utěšenou a přesnou tečí zblízka usměrnil kotouč mimo dosah gólmana Veselého! Asistence: David Vala.
     
    28:05
    Z prostoru levého kruhu vypálil Nováček, ale gólman Veselý měl dobrý výhled a jeho svižný projektil zápěstím stihl vytěsnit mimo tři tyče.
     
    27:35
    Havlíčkův Brod se usídlil v blízkosti gólmana Veselého, jenže jeho postupnou kombinaci vyhnali Královští lvi až do středního pásma, odkud začínají Rebelové nový útok.
     
    27:07
    Matějček (HKR) se při havlíčkobrodském útoku provinil držením protihráče.
     
    26:56
    Slibná šance ke vstřelení první branky teď měli oba soupeři. Nejdříve se hnal do šance Málek, kterého však zakřižovali dva hradečtí obránci a rychle jej odstavili od puku. Na druhé straně střílel z bezprostřední blízkosti Pilař, jenže gólman Vaněček se roztáhl ve svém brankovišti a zabránil puku v cestě za jeho záda!
     
    25:50
    V Kotlině sledujeme stále stejný obrázek hry. Na ledě se odehrává hodně vyrovnaná a bojovná partie, jež s sebou přináší dostatek práce pro oba maskované muže.
     
    24:15
    Hodně slibná šance se urodila na opačné straně ledové plochy, kde se krásně zbavil svého strážce útočník Krajhanzl a z mezikruží tvrdě vypálil, jenže jeho střelu zablokoval teď kulhající Havránek!
     
    24:09
    Brankář Vaněček si teď nemůže ani na chvilku vydechnout, soupeř jeho výstroj neustále prověřuje střeleckými projektily ze všech možných pozic.
     
    23:35
    Hradec Králové se snaží navázat na svůj skvělý pohyb a neúnavnou aktivitu směrem kupředu, čímž se prezentoval hlavně v úvodním dějství.
     
    22:50
    Sledujeme teď spíše oboustranně bojovnou partii, než nějaký atraktivní hokej. To se projevuje i na počtu šancí, jichž se zatím urodilo ve 2. třetině minimum.
     
    22:00
    Zahanbit se nechtějí ani hosté z východních Čech, kteří se teď nastěhovali do útočného postavení. Výrazněji prověřit gólmana Vaněčka se jim však zatím nedaří.
     
    21:00
    Havlíčkův Brod se i nadále snaží diktovat tempo hry, ale obrana soupeře je pozorná a zatím se jí daří všechny útoky, které se teď rozbíjejí jako vlny o příkrou skálu, odrážet.
     
    20:12
    Rebelové se hned na začátku prostředí části natlačili do slušné šance, ale gólman Veselý proti střele zblízka nakonec zasahovat nemusel, protože jeden z domácích byl vražen na jeho branku a posunul ji. Vylučovat se nebude.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dvacetiminutovka je za námi. K vidění bylo dost slibných příležitostí, hlavně na královéhradecké straně, ale žádná z nich se nedočkala gólového naplnění. Před prostřední částí, jež začne zhruba ve 12:49, platí v Kotlině bezbrankový stav.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Havlíčkův Brod ještě v posledních sekundách stihl zakončit z hole Bancíře, jenže ten mířil od modré čáry těsně nad horní tyčku Veselého branky.
     
    19:09
    Na konci přesilovkové kombinace znovu stál obránce D. Vala, jenž střílel od modré čáry. Obránci soupeře však byli u něj už hodně blízko a nakonec vytěsnili puk do bezpečí.
     
    18:29
    Dalším vyloučeným hráčem se stal Matějček (HKR) za vysokou hůl.
     
    18:23
    Gólman Veselý teď výrazně pomohl svým obráncům, když kotouč odražený ze skrumáže u jeho branky rychle ukryl ve své výstroji a přerušil hru.
     
    18:06
    Svěřenci trenérského tandemu Richard Cachnín - Milan Kraučuk se pokusili o rychlý přechod do útočného pásma, ale zastavil jen při tom odpískaný ofsajd.
     
    17:26
    Hosté jsou už kompletní. V závěrečných sekundách brodské přesilovky zahrozil v oslabení Matouš, který zblízka zkoušel dorazit puk k bližší tyčce gólmana Vaněčka, ale neúspěšně.
     
    16:20
    A stejná situace se opakovala o pár desítek sekund později. Domácí se chystali rozjet svůj přesilovkový kolotoč, ale Královští lvi získali puk a rychle vyhodili.
     
    15:50
    Po několika přihrávkách v útočném pásmu kotouč doputoval na hůl D. Valy, který vypálil od modré čáry, ale kotouč svůj cíl nezasáhl. Hosté vzápětí vyhodili.
     
    15:26
    Havlíčkův Brod teď držel puk ve své moci a vytěžil z toho přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá Drašnar (HKR) za podražení.
     
    14:17
    Až nyní Rebelové na chvíli zatlačili svého soupeře u jeho branky, který vyhodil přes všechny čáry na odpískané zakázané uvolnění. Buly před gólmanem Veselým.
     
    13:35
    Mladým bojovníkům z Kotliny se nedá upřít snaha směrem dopředu, jenže soupeř se velmi dobře pohybuje a k havlíčkobrodským hráčům rychle přistupuje. Domácí se dostávají spíše ke střelám ze stran, s nimiž brankář Veselý zatím nemá problémy.
     
    12:35
    Lvi neustávají v ofenzivní snaze ani při hře 5 na 5, což nyní názorně dokázal Matouš. Jeho rána bez přípravy, jež vyletěla z mezikruží, skončila na pozorném gólmanovi Vaněčkovi, který znovu podržel v těžké chvíli svůj tým.
     
    12:00
    Havlíčkobrodská obrana dlouho pracovala na jedničku podtrženou, ale tentokrát měla obrovské štěstí, že Voženílek, jenž pálil sám z bezprostřední blízkosti hned nadvakrát, neprostřelil pozorného Vítka Vaněčka!
     
    11:10
    Havlíčkův brod zatím přesilovkovému snažení svého soupeře úspěšně odolává. Hradec králové se marně snaží získat lepší palebné postavení.
     
    10:29
    Hosté byli úspěšnější na situaci po vhazování a usadili se na dostřel Vaněčkovy brány, jenže vlastní nepřesnou přihrávkou na modrou čáru se musejí vracet pro puk do hloubi obranného pole.
     
    09:45
    Nápor Východočechů vyústil ve vyloučení Rebelů. Na lavici hanby míří D. Vala (HBR) za podražení.
     
    09:15
    Tlak na havlíčkobrodskou branku pokračuje. Nyní zkoušel prolomit střelecké trápení Hradce Králové kapitán Šeps, který si vybruslil zpoza branky a hbitě vystřelil těsně vedle!
     
    08:13
    Wolf nenapravil počínání svého kolegy z útočných řad, když úplně sám před brankou pálil bez přípravy těsně vedle. Brankář Vaněček by měl v případě lepší střely velké problémy, protože se musel přesouvat!
     
    07:21
    V další obrovské šanci se ocitl dnes hodně aktivní a nebezpečný Pilař, který dostal puk do předbrankového prostoru, ale nedokázal propálit dobře postaveného gólmana Vaněčka! Po odpískání se strhla ještě strkanice, jíž sudí rychle rozehnali.
     
    06:54
    Královští lvi zatím mají více ze hry. Častěji se drží v útočném postavení a vysílají na branku více střeleckých pokusů. Gól jim však zatím není souzený.
     
    06:25
    Na druhé straně musel ukázat své gólmanské schopnosti i František Veselý, který si ve svém brankovišti doslova smlsl na střele z pravé strany hřiště.
     
    05:56
    Gólman Vaněček teď měl spoustu práce, když na něj vydatně doráželi královéhradečtí střelci. Nejvíce se zapotil při střele Drašnara, který zblízka vyprášil jeho výstroj a z dorážky málem ještě dotlačil puk do sítě!
     
    05:19
    Dlouho se teď hrálo bez přerušení v hradeckém pásmu, kde Rebelové rozvinuli svoji kombinaci, jenže přes Východočechy se jim nedařilo proklouznout do lepší palebné pozice. Po několika soubojích u mantinelů hosté vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    04:20
    Oba týmy se nakonec přeci jen nastěhovaly do palebných pozic, ale nic vážnějšího z toho ani na jedné straně ledového kolbiště nebylo. Obrany byly pozorné.
     
    03:35
    Sledujeme teď především boj o střed hrací plochy, který zatím vyznívá nerozhodně. Ani jednomu ze soupeřů se nedaří na delší dobu dostat puk pod kontrolu.
     
    02:50
    Drašnar mohl otevřít gólový účet zápasu, když se ocitl úplně sám v prostoru mezi kruhy. Dostatek času a prostoru využil k razantnímu projektilu, který však postrádal větší přesnost.
     
    02:00
    Lvi sevřeli Rebely do pevného objetí a pokračují v útočné aktivitě. Havlíčkův Brod má spoustu práce s tím, aby udržel hradecké střelce na uzdě.
     
    01:11
    Hradec Králové se nastěhoval do útočného pásma a znovu z toho bylo nebezpečí. Pilař přihrál zpoza branky mezi kruhy Jebavému, ale ten promeškal vhodný moment k zakončení a trefil jen obránce před sebou.
     
    00:08
    Hosté se zmocnili kotouče ihned po vhazování a okamžitě prověřili koncentraci gólmana Vaněčka, který schoval do náruče střelu z hole Jebavého.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Vaněček, (Novák) - Ludvík (C), Přibyl, Klofáč, Hlídek, Bancíř, Mendl, Krajcigr, Polák, Nováček, Semrád, Krajhanzl, Málek, D. Vala, Mäki.

    Královští lvi Hradec Králové:
    Veselý (Müller) - Klust, Skála, Novotný, Musil, Matouš, Miškář, Malinský, Drašnar, Hofman, Šeda, Gančarčík, Matějček (A), Wolf, Voříšek, Voženílek, Šeps (C), Havránek, Jebavý, Pilař (A), Bezděk.

    Rozhodčí:
    Marek Honza - Jan Jeletz, Lukáš Klouda.
     
    Minutý zápas:

    Jihlava - Havl. Brod 2:1sn (0:0, 0:0, 1:1 - 0:0 - 1:0)

    Branky a nahrávky: 60. Mandát (Jícha), rozhodující nájezd Bambula - 42. Málek. Rozhodčí: Hejduk - Guth, Rittich. Vyloučení: 2:5. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 106. Střely na branku: 47:16. Průběh utkání: 0:1, 2:1.

    Havl. Brod: Č. Novák (Vaněček) - Klofáč, D. Vala, Bancíř, Ficek, Mendl, Krajcigr - Mozr, Ludvík, Hlídek - Krajhanzl, Mäki, Nováček - Semrád, Polák, Málek, Přibyl.
     
    Minulý zápas:

    Hradec Králové - Č. Budějovice 7:4 (0:0, 4:3, 3:1)

    Branky a nahrávky: 21. Gančarčík (Musil), 35. Šeps (Voženílek), 36. Hofman (Musil, Voženílek), 39. Pilař (Šeps, Jebavý), 41. Musil (Gančarčík, Matějček), 44. Hofman (Voženílek), 55. Pilař (Jebavý, Šeps) - 26. Samohejl, 37. Koupal (Smejkal), 39. Prokeš (Michálek), 49. Samohejl (Smejkal). Rozhodčí: Doležal - Klouda, Křivohlavý. Vyloučení: 13:10. Využití: 1:1. V oslabení: 1:1. Diváci: 99. Střely na branku: 34:36. Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:3, 6:3, 6:4, 7:4.

    Hradec Králové: Müller – Klust, Skála, Hofman, Novotný, Matějček, Havránek, Bezděk – Musil, Matouš, Jaroš, Gančarčík, Wolf, Drašnar, Voženílek, Jebavý, Šeps, Pilař.
     
    Pokud se podíváme na vzájemnou bilanci z minulého soutěžního ročníku, tak zjistíme, že je velmi vyrovnaná. Oba tábory dokázaly získat šest bodů, přičemž hned tři ze čtyř duelů skončily nejtěsnějším možným rozdílem.

    Vzájemné zápasy (sezona 2011/12):

    Havlíčkův Brod - Hradec Králové 2:3
    Hradec Králové - Havlíčkův Brod 2:3
    Havlíčkův Brod - Hradec Králové 4:3
    Hradec Králové - Havlíčkův Brod 5:1
     
    Příjemné sobotní poledne, ze zimního stadionu v Kotlině vás vítám u sledování extraligy staršího dorostu. Dnes nás čeká už 4. kolo, oba dnešní soupeři už mají v nohách za tento víkend jeden zápas, protože hráli i včera. Utkání začíná v 12:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 29. Nováček (D. Vala), 42. Hlídek (D. Vala, Málek), 60. Nováček - 55. Jebavý (Malinský)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček, (Novák) - Ludvík (C), Přibyl, Klofáč, Hlídek, Bancíř, Mendl, Krajcigr, Polák, Nováček, Semrád, Krajhanzl, Málek, Vala, Mäki.
    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Müller) - Klust, Skála, Novotný, Musil, Matouš, Miškář, Malinský, Drašnar, Hofman, Šeda, Gančarčík, Matějček (A), Wolf, Voříšek, Voženílek, Šeps (C), Havránek, Jebavý, Pilař (A), Bezděk.

    Rozhodčí: Marek Honza - Jan Jeletz, Lukáš Klouda.
    bahis siteleri