KHL
Omsk – Kazaň 0:5 (kon.) | Barys – Nižněkamsk 2:3 (po pr.) | Chanty-Mansijsk – Ufa 1:3 (kon.)
Viťaz – CSKA Moskva 4:5 (po s.n.) | Spartak Moskva – Novosibirsk 3:5 (kon.) | Doněck – Novokuzněck 3:4 (po s.n.)
Minsk – Lev 0:4 (kon.) | Riga – Chabarovsk 2:1 (kon.) | HC Slovan – Petrohrad 4:2 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Salavat Julajev Ufa
Pondělí 17.09.2012, 15:00 • Arena-Jugra (5 500) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:14
    Ufa právě vstřelila branku!

    A tentokrát už to bylo s maximální možnou přesností. Od modré vypálil ANDREJ ZUBAREV a jeho bomba proletěla až do brány. Birjukov se jen zlobivě ohlédl za svými obránci, kteří znovu nebyli příliš důslední. Asistence: Nikita Filatov, Jury Trubačev.
     
    47:34
    Ufa právě vstřelila branku!

    Přesilovka je využita a i druhý gól dává Ufa právě z této herní dovednosti. DENIS CHLYSTOV si najel na odražený kotouč a sám před Birjukovem ho propasíroval do brány. Ruský brankář si myslel, že kotouč má ve své moci, ale nějakým záhadným způsobem doputoval za jeho záda. Asistence: Vitalij Proškin, Sergej Zinovjev.
     
    32:24
    Tým Jugra právě vstřelil branku!

    Pokud jsem říkal, že jsou domácí po obdržené brance v mírném útlumu, beru zpět. Rázem je vyrovnáno. Nakonec se Mansijsk přeci jen dokázal zaslouženě prosadit. Jacenko snad po vzoru Roberta Reichela pádloval za bránou, pak ji objel a místo zakončení zvolil nahrávku na STANISLAVA BOCHAROVA, který nadvakrát dotlačil poskakující kotouč za záda Tarasova. Asistence: Ivan Jacenko.
     
    29:10
    Ufa právě vstřelila branku!

    A je tu úvodní gól, hosté se radují z přesilovky. ANDREJ KUTĚJKIN vypálil od modré čáry a kotouč proletěl do sítě bezmocného Birjukova, který toho příliš přes několik těl neviděl. Pochválit je třeba Grigorenka, který na sebe stáhl několik obránců soupeře, a ti tak nechali prostor zakončujícímu obránci Ufy. Dalo by se říci, že jeden hraje a druhý se směje. Uvidíme, co to s domácím celkem udělá. Asistence: Igor Grigorenko.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 33. Bocharov (Jacenko) - 30. Kutějkin (Grigorenko), 48. Chlystov (Proškin, Zinovjev), 55. Zubarev (Filatov, Trubačev)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Masalskis) - Pepelajev, Trončinský, Osipov, Lekomcev, Chvostov, Ibragimov, Djakov - Chlyncev, Buljansky, Medveděv - Skorochodov, Sitnikov, Magogin - Altarjov, Videll, Golovin - Jacenko, Bocharov, Lapenkov. Trenér: Sergej Šepelev.
    Salavat Julajev Ufa: Tarasov (Tarkki) - Proškin, Kutějkin, Zubarev, Baranka, Isangulov, Blaťák, Gurkin - Mirnov, Rolinek, Svitov - Grigorenko, Saprykin, Chlystov - Filatov, Zinovjev, Pankov - Stepanov, Jemelin, Gluchov, Trubačov. Trenér: Vener Safin.

    Rozhodčí: Denis Naumov (Togliatti), Roman Šejniov (Togliatti) - Eduard Metalnikov (Samara), Alexander Sirotkin (Samara).
    bahis siteleri