Pardubice – Chomutov 3:4 (po s.n.)
po s.n.
HC Dynamo Pardubice
3:4 (1:1, 0:2, 2:0)
Piráti Chomutov
Úterý 18.09.2012, 19:10 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:10.
     
    Vítejte u dohrávky 2. kola Tipsport extraligy, ve kterém se v ČEZ Areně utká domácí HC ČSOB Pojišťovna Pardubice s Piráty Chomutov.
     
    Nováček soutěže Piráti Chomutov vstoupil do sezóny domácím utkáním s Kometou Brno. První třetinu sice vyhrál zásluhou branky Patrika Lušňáka, jenže od druhé části převzalo otěže zápasu Brno, které zvítězilo 4:2. Dnes by tedy celek kouče Jiřího Doležala chtěl poprvé bodovat, k čemuž by podle něj mohla vést zlepšená práce v defenzívě.
     
    Na druhé straně tu máme favorita dnešní dohrávky HC ČSOB Pojišťovnu Pardubice. Ani aktuální mistr nevstoupil do nového ročníku Tipsport extraligy dobře, když po celkem jednoznačném průbehu podlehl v Třinci 4:1. Kouč Pavel Hynek si u svých svěřenců především stěžoval na řadu vyloučení a zbytečných chyb, které vedly k obdrženým brankám.
     
    Úvodní sestavy:

    HC ČSOB Pojišťovna Pardubice: Růžička (Salfický) – Sičák, Vašíček, Ďaloga, Kočí, Benák, Kolář, Drtina – Bartek, Beech, Somík – Šagát, Zohorna, Starý – Brendl, Kousal, Buchtele – Semorád, Nahodil, Cetkovský – Nosek.

    Trenér: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    Piráti Chomutov: Řehoř (Kostúr) – Palin, Pulpán, Lučka, Mrázek, Rýgl, Macháček, Bartejs – Důras, Kraft, Hřebejk – Polák, Hruška, Zálešák – Hafenrichter, Lušňák, Sikora – Procházka, Ondřej, Hromas – Jíra.

    Trenér: Jiří Doležal a Mikuláš Antoník

    Rozhodčí: Jeřábek, Šindler – Gebauer, Lederer.
     
    Ještě před úvodním vhazováním bude v ČEZ Areně odhalena další plachta na sloupu, která připomene loňský mistrovský titul Pardubic.
     
    Oba celky již jsou na ledové ploše, a tak dohrávka 2. kola Tipsport extraligy může pomalu začít.
     
    Úvodní vhazování ještě před samotným začátkem utkání vhodí olympijský vítěz z Londýna Jaroslav Kulhavý.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:21
    Domácí tým v útočné třetině moc nezahrozil, když Bartekova nahrávka na Beeche nebyla příliš přesná. Nová posila Pardubic poté na Řehoře nevyzrála.
     
    00:57
    Na druhé straně poté pálil Procházka a domácí brankář Růžička si připisuje první zákrok proti střele od levého mantinelu.
     
    01:10
    Hra opět na straně druhé, kde pálil Jan Starý do připraveného Milana Řehoře v brance Pirátů.
     
    01:54
    Brendl poté našel zpoza branka Koláře, který pálil bez přípravy mimo branku.
     
    02:00
    Až rána z hole Kočího hostujícího brankáře zaměstnala. Řehoř ji chytá do lapačky a vhazovat se tak následně bude po jeho levici.
     
    02:37
    Do útoku šel Chomutov, který z levé strany zahrozil v podání rány Karla Hromase. Ta však brankový prostor netrefuje.
     
    03:05
    Domácí Radovan Somík nenašel přesnou nahrávkou u pravého mantinelu Barteka, a to znamená zakázané uvolnění Pardubic. Vhazuje se po pravici brankáře Martina Růžičky.
     
    03:17
    Pardubice právě vstřelily branku!
    O pár vteřin později to však domácím vychází o poznání lépe. Somík v útočném pásmu vybojoval kotouč a v brejku dva na jednoho jej předložil na pravou stranu na MARTINA BARTEKA. Ten se v podobných situacích obvykle trefuje, a to potvrdil i v tomto případě, když Řehoře prostřelil přízemním pokusem, 1:0! Asistence: Radovan Somík a Kristopher Beech.
     
    04:28
    Chomutov sice zahrozil v útočném pásmu, ale další příležitost si připisuje domácí třetí útok. Konkrétně zakončoval z pravé strany Jan Buchtele, ale puk za Řehoře neprocpal.
     
    05:44
    Vysoký kotouč se snesl až do útočného pásma Pirátů, kde se k němu dostal Kraft. Zkušený útočník poté vypálil, ale rána mu příliš nesedla, a tak ji domácí brankář v poklidu lapil do lapačky.
     
    06:02
    A i další zakončení hostů zpoza branky končí v rukavici jisté brankáře Růžičky. Po reklamní pauze se vhazuje po jeho pravici.
     
    06:24
    Nahozený kotouč do útočného pásma Pardubic raději Milan Řehoř přikryl lapačkou. Vhazuje se po jeho pravici v obranném pásmu Pirátů z Chomutova.
     
    06:52
    Slušnou akcí se teď ukázal hostující Jaroslav Hafenrichter, který nabruslil do útočného pásma a šikovnou přízemní ranou zkoušel překvapit brankáře Růžičku. Ten ji však viděl a vyráží.
     
    07:11
    Teď už to vypadalo nebezpečněji, když na domácí branku pálil z levé strany Zdeněk Ondřej. Jeho pokus skončil na boční konstrukci branky.
     
    07:29
    Ale o pár vteřin později přichází i slušná šance Pardubic! Z levé strany se prodral až před Řehoře domácí Radovan Somík, který však sám před brankářem zakončuje pouze do jeho výstroje.
     
    07:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Rázem je však vyrovnáno! Rychlá akce hostů z Chomutova končí vyrovnávací brankou na 1:1. DAVID HRUŠKA najel po nahrávce od Poláka do útočného pásma, kde sice vypálil z těžkého úhlu, ale Růžičku nepříjemnou ranou k levé tyči překonal. Asistence: Vojtěch Polák a Milan Procházka.
     
    08:54
    Jiří Vašíček z vlastní třetiny hledal v útočném pásmu rozjetého Barteka, ale ten je nachytán v ofsajdu.
     
    08:59
    Po vhazování poté musel být připraven brankář Růžička, jelikož puk nebezpečně poskakoval v jeho brankovišti. Domácí strážce svatyně si však poradil.
     
    09:48
    Rána Jaorslav Mrázka z levé strany skončila jen těsně vedle domácí branky. Chomutov teď na chvíli uzamknul domácí v jejich obranném pásmu.
     
    10:48
    Brendl nepřevzal ideálně nahrávku ve středním pásmu a Piráti šli do brejku čtyři na dva. Ten zakončil z pravé strany dělovým projektil Hruška, jenže Růžičkova lapačka je připravena a chytá.
     
    11:17
    Na straně druhé pálil v útočném pásmu táhlým pokusem Jiří Vašíček. Řehoř jeho ránu betonem vyráží mimo svou klec.
     
    11:33
    Výborný Růžička! Domácí brankář teď ukázkově zneškodňuje velmi nepříjemnou ránu od Karla Hromase, který mířil do protipohybu.
     
    12:49
    Ránu od modré v podání Koláře tečuje Šagát mimo hostující klec. Tečoval však vysokou holí, a tak je hra po pár vteřinách přerušena.
     
    13:24
    Mrázka obral ve vlastním pásmu o puk Kousal a přišla šance Pardubic. V té se zjevil před Řehořem Vašíček, ale hostujícího brankáře nepřekonal.
     
    13:49
    Šance i na straně druhé! V ní byl po nahrávce z levé strany Lušňák, ale ani on sám před Růžičkou nedokázal skórovat. V ideální pozici vytasil domácí brankář skvělý zákrok.
     
    14:23
    Dobrý zákrok domácího zadáka Ďaloga zastavuje průnik Hromase, který se řitil středem hřiště.
     
    15:17
    Obrovská šance domácích! Z pravé strany dostal puk Bartek, který najížděl sám na Řehoře. Před hostujícím brankářem však neměl rychlost, a tak zakončuje pouze do jeho výstroje.
     
    15:59
    V útočném pásmu domácích krásně uvolnil Zohorna svého kolegu Šagáta, který ale v dobré pozici zamířil pouze do připraveného brankáře Řehoře.
     
    16:11
    Kousal o pár vteřin později uvolnil Brendla, ale ten z těžkého úhlu pálí jen do výstroje znovu připraveného Řehoře.
     
    16:40
    Kousal krásně zapracoval v útočném pásmu, čehož mohl využít Buchtele i Brendl. Druhý jmenovaný na odražený puk však těsně nedosáhl.
     
    17:45
    Po zásahu Beeche se puk dostává mimo hřiště. Vhazovat se následně bude v útočném pásmu Pirátů z Chomutova.
     
    18:10
    Somík přenechal v útočném pásmu na Benáka, který však z těžkého úhlu Řehoře příliš neohrozil. Skákající puk končí v lapačce brankáře Chomutova.
     
    18:27
    Zohorna z pravé strany našel před brankou Martina Šagáta, ale ten v souboji s Řehořem prohrává na body 3:0. Ve třech šancích totiž hostujícího brankáře nepřekonal, když posledním pokusem dokonce branku přestřelil.
     
    19:25
    Nejprve domácí Buchtele vypálil tesně mimo, aby na straně druhé nedokázal zakončit v předbrankovém prostoru Marek Sikora.
     
    19:44
    Přesilovka pro HC ČSOB Pojišťovnu Pardubice. Dvě minuty vidí za nedovolené bránění Milan Procházka.
     
    19:52
    A po vhazování mohla přijít třetí branka duelu. Jiří Vašíček však z levé strany puk za Řehoře nedostal.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Zajímavý hokej viděla v první třetině ČEZ Arena v Pardubicích. Domácí tým šel ve 4. minutě do vedení, když brejk proměnil v úvodní branku Bartek. Vyrovnání přišlo o další čtyři minuty, když se trefil z pravé strany Hruška, který tak dal skóre dosavadní podobu. Druhá část začne pravděpodobně v 20:10.
     
    Pardubický tým zahájí druhou třetinu s výhodou ještě skoro celé přesilové hry. Tu hraje ČSOB Pojišťovna po faulu Milana Procházky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Domácím se zatím přesilová hra nedaří a Řehoř zasahovat nemusí.
     
    21:06
    Až teď, když proti ráně Barteka vytasil svůj pravý beton. Pardubice nadále v útočném pásmu.
     
    21:46
    Hosté již hrají v plném počtu. Rána Pavla Brendla branku Chomutova netrefuje.
     
    22:30
    Ďaloga napravil svoji nepřesnou rozehrávku v útočném pásmu a vybojoval puk pro Zohornu, který však zakončit nedokázal a musí se vrátit do obranné pozice.
     
    23:19
    Slušná rána Jiřího Vašíčka od modré čáry Řehoře donutila k zákroku betonem. Následně se vhazuje po jeho pravici.
     
    23:24
    Po něm pálil opět Vašíček, který tentokrát napálil brankáře hostů do helmy, hra se proto přerušuje.
     
    24:08
    Beech nepřesně rozehrál a k ráně na Růžičku už se chystal Procházka. Do plánovaného projektilu mu však parádně skočil Vašíček, který tak puk na Růžičku nepustil.
     
    24:58
    Na straně druhé projel lehce do útočného pásma Robert Kousal, jenž se po najetí za modrou čáru rozhodl k palbě. Jeho pokus skončil zhruba metr od levé tyče Milana Řehoře.
     
    26:02
    Brejková situace hostů končí skvělým zákrokem Martina Růžičky. Hromas našel na levé straně Milana Krafta, který však pálil pouze do připraveného brankáře Pardubic.
     
    26:17
    V útočném pásmu Pardubic se dostal do zakončení Lukáš Nahodil, který místo zpětné nahrávky na modrou čáru vypálil, ale Řehoř byl připraven a vyrazil.
     
    26:53
    Chomutov je o pár vteřin později nachytán v útočném pásmu v ofsajdu. Vhazuje se proto ve střední třetině.
     
    27:08
    Rána domácího Jana Buchteleho končí z levé strany pouze na boční síti a Piráti jdou do brejku...
     
    27:15
    Ten však nepřesně rozehrál Zálešák na Lušňáka, který by v případě přesné nahrávky zakončoval sám před Růžičkou. Puk však končí po zásahu jednoho z domácích beků za brankou.
     
    28:16
    Bartejs zkoušel po vhazování v útočné třetině překvapit Růžičku ránou z úhlu, ale domácí brankář byl připraven.
     
    28:28
    První přesilová hra v utkání pro Chomutov. Dvě minuty vidí Jiří Vašíček za vražení na hrazení.
     
    28:50
    Velká šance Pirátů! Z pravé strany zakončoval kombinaci Důras, ale proti němu se zaskvěl famózní Růžička. Domácí brankář chytá ránu od pravého mantinelu parádně betony.
     
    29:51
    Následný tlak hostů končí až výhozením kotouče v podání Václava Kočího.
     
    30:30
    Domácí HC ČSOB Pojišťovna Pardubice již hraje v plném počtu.
     
    31:26
    Rychlý vpád do útočné třetiny zkoušel proměnit v gólovou střelu Zálešák, jenže branku netrefuje.
     
    32:12
    Pasáž hry, ve které byl v útočném pásmu Chomutov zakončením nekončí. Bartejs sice nahrál na zadní mantinel, ale Hromas následně po nepřesné nahrávce nevypálil.
     
    33:13
    Dvakrát pálil z levé strany dnes velmi agilní Jiří Vašíček, ale ani v jednom případě Řehoře nepřekonal. Druhý pokus hostující brankář sice vyrazil, ale následně po něm skočil a přikryl lapačkou.
     
    33:24
    A znovu to byl Vašíček, který tentokrát pálil po nahrávce od Sičáka. Řehoř pokus vyrazil pravým betonem.
     
    33:54
    Po ráně Barteka se bude prohlížet video. Domácí kanonýr pálil od pravého mantinelu, ale podle všeho šla jeho bomba pouze do břevna.
     
    33:54
    Sudí Jeřábek odchází od telefonu a vyřkl verdikt. Puk za brankovou čárou neskončil, dvojitá tyč zastavuje domácí tým, a tak pokračujeme za stavu 1:1.
     
    34:43
    Buchteleho průjezd do útočného pásma zakončením neskončí. Čárový sudí totiž píská ofsajd.
     
    34:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostující tým jde pět minut před koncem druhé části do vedení 2:1. Za obranou Pardubic se zjevil MAREK SIKORA, který v samostatné úniku prostřeluje s pomocí pravé tyče Martina Růžičku v brance domácích. Asistence: Karel Hromas a Tomáš Bartejs.
     
    35:39
    Na straně druhé byl v šanci Jan Starý, který dostal nahrávku zpoza branky. Byl však překvapen svou šancí natolik, že vystřelit nedokázal.
     
    36:10
    Následně se protáhl do útočného pásma Pirátů Nahodil, jenže branku netrefil.
     
    36:29
    Zákrok poslední nouze teď předvedl Vašíček, který zahákoval v jasné pozici jednoho z hostujících forvardů. Ten by bez jeho nedovoleného zásahu téměř jistě skóroval do odkryté klece.
     
    36:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru téměř okamžitě. Od modré čáry krátce napřáhl JAROSLAV MRÁZEK a jeho dokonalý pokus končí přesně pod břevnem bezmocného Růžičky. Asistence: Martin Rýgl a Milan Procházka.
     
    38:17
    Kousal našel v útočném pásmu volného Pavla Brendla, který vypálil od modrého mantinelu. Řehoř však je připraven a vyráží.
     
    38:36
    Po přihrávce rukou jednoho z hostujících hráčů se bude vhazovat v útočném pásmu Pardubic.
     
    39:12
    Velké zmatky před Růžičkou. Ty způsobil především Hřebejk, který z otočky centroval puk do brankoviště. Tam kotouč pouze proletěl nebezpečný pásmem a bez jakéhokoliv zásahu vyletěl k mantinelu.
     
    39:32
    Benákův projektil od modré čáry končí na znovu připraveném Milanu Řehořovi.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    A v ní byl úspěšnější celek Chomutova. Ten se v závěru prosadil po brankách Sikory a Mrázka a půjde do třetí části ve velké výhodě, jelikož vede o dvě branky. Třetí část začne pravděpodobně v 21:04.
     
    40:00
    Piráti navíc budou hrát v jejím úvodu přesilovou hru, jelikož Jiří Cetkovský dostal se závěrečnou sirénou dvě plus deset minut za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:42
    Piráti se zatím v úvodní minutě přesilové hry k zakončení nedostávají, a tak může být Růžička v klidu.
     
    41:25
    Až teď zastavuje pokus Vojtěch Poláka a následnou ránu Lukáše Pulpána. Proti pokusu druhého jmenovaného si musel vyskočit, ale ránu likviduje.
     
    42:00
    Domácí tým hraje v plném počtu.
     
    42:27
    Nahození Jaroslava Mrázka ze střední třetiny domácí brankář ukryl v lapačce. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    43:15
    Chomutov držel domácí dlouho v obranném pásmu až přišlo nahození z levé strany a zakončení z otočky v podání Štěpána Hřebejka. Růžička si však poradil a chytá.
     
    43:59
    Na straně druhé dal Šagát v dobré pozici příležitost Buchtelemu, který se ale táhlou ranou neprosadil.
     
    44:58
    A další zakončení domácích. Ani to však nebylo přesné, jelikož Kousal od modré čáry s pomocí teče soupeře klec Řehoře netrefil.
     
    46:11
    Sičák na volného Somíka, ale ten měl až příliš velký nápřah, a tak zasahuje obrana Pirátů.
     
    46:40
    Odražený puk v útočné třetině Pardubic se dostal na hůl Jana Starého, jenž však z dobré pozice trefil pouze jednoho z napadajících hráčů Chomutova.
     
    46:52
    Po vhazování v útočném pásmu Pardubic zakončoval Marek Ďaloga nad branku. Piráti se teď brání silnému tlaku úřadujícího mistra extraligy.
     
    47:12
    Nyní uvidíme přesilovku Pardubic. Dvě minuty za sekání Roberta Kousala vidí Martin Lučka.
     
    47:25
    Brendlova pumelice skončila na Řehořovi a dorážku Kočího stačil zlikvidovat jeden z hostujících beků.
     
    47:44
    Další rána Brendla tentokrát branku netrefuje a Chomutov se následně osvobozuje vyhozením puku.
     
    48:14
    To samé se hostům daří i o pár vteřin později.
     
    48:39
    Bartek našel z pravé strany sjíždějícího Vašíčka, který však branku netrefuje.
     
    49:08
    Somík nenahodil puk ideálně, a tak může hostující zadák Palin vyhodit kotouč do útočného pásma Chomutova.
     
    49:12
    Hosté již následně hrají v plném počtu.
     
    49:53
    V zajímavé pozici byl po nahrávce z levé strany domácí Martin Šagát, ale těžký puk trefit ideálně nedokázal, a tak Řehoř zasahovat nemusí.
     
    50:27
    To až po pár vteřinách po ráně Jana Starého, proti které dobře zasahuje betony.
     
    50:37
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ale na další pokus domácího útočníka už zareagovat nedokázal. JAN STARÝ zkusil své štěstí překvapivě od modré čáry a puk z jeho hole zaplul z nic nevidícího brankáře Milana Řehoře. Asistence: Robert Kousal.
     
    51:21
    Bartek přebruslil hostujícího obránce a z pravé strany vypálil. Řehoř utěsnil místo u své tyče a pokus vyráží.
     
    52:02
    Pokus o brejk hostů zastavuje sudí, ofsajd. Vhazovat se bude v obranné třetině Chomutova.
     
    52:43
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Drtivý tlak domácích hokejistů nese ovoce, je vyrovnáno 3:3! Nepovedený pokus z pravé strany v podání se odrazil na levou stranu na PAVLA BRENDLA, který odkrytou branku dokázal trefit. Asistence: Jan Starý a Robert Kousal.
     
    53:22
    Proti brejku domácích vyjel dokonce brankář Řehoř, jehož rozehrávku sice Bartek zachytil, ale do odkryté klece od mantinelu nezamířil.
     
    53:43
    Další zakončení Pardubic z levé strany končí pod lapačkou ležícího Milana Řehoře.
     
    54:22
    Kousal nerozehrál ve středním pásmu přesně, ale hostující hráči vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    54:46
    Somík zpoza branky na Starého, jehož tečovaná rána jde nad hostující klec.
     
    55:07
    Nahození ze střední třetiny Řehoř chytá, a tak se bude vhazovat po pár vteřinách po jeho levé ruce.
     
    55:37
    Přesilovka pro Pardubice. Jasné podražení Tomáše Zohorny si na trestné lavici odsedí Lukáš Pulpán.
     
    55:50
    Brendl nenahrál přesně, a tak se domácí dostávají z útočného pásma.
     
    56:24
    Teď je z útočné třetiny dostává vyhozením Zálešák.
     
    56:55
    Bartekův pokus je tečován do rohu kluziště, a tak se domácí posléze dostávají opět ven z útočného pásma.
     
    57:25
    Řehoř je připraven i proti ráně z levé strany, kterou na něj vyslal Martin Bartek.
     
    57:37
    Bartejs dokázal vyhodit z útočného pásma a následně již hrají v plném počtu.
     
    58:03
    Milan Řehoř v brance hostí připraven i proti dalšímu zakončení zpoza branky.
     
    58:29
    Benák naznačil na pravé straně a vrátil na Kousala. Ten se přes obranu hostí nedostal. I tak se bude vhazovat v útočném pásmu Pardubic.
     
    58:51
    Chomutov se však vyhozením dostává vždy alespoň do středního pásma.
     
    59:02
    Vašíčkův pokus z pravé strany končí na boční síti.
     
    59:25
    Brejk hostů skončil střelou mimo Růžičkovu klec.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Třetí část vyšla lépe domácím, kteří dvěma brankami srovnali stav. Čtvrtá branka poté nepadla ani na jedné straně, a tak uvidíme prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:28
    Hřebejk v brejku Chomutova centroval do brankoviště na Hrušku, který sice puk tečoval, ale pouze do Růžičky, který kotouč před brankovou čárou udržel betony.
     
    61:03
    Zohorna z pravé strany cpal puk do brankoviště, kde jej Kočí tečoval bruslí mimo Řehořovu klec.
     
    61:22
    Nahození Václava Benáka poté končí v bezpečí výstroje hostujícího brankáře.
     
    61:33
    A ten chytá i nahození od modré čáry v podání Jana Koláře. Vhazuje se po pravici Řehoře.
     
    62:13
    Šance Chomutova! Z otočky se v předbrankovém prostoru uvolnil Patrik Lušňák, který notně vylekal Růžičku. Domácí brankář však jeho pokus zachytil do výstroje.
     
    63:09
    Pardubický tým v útočném pásmu, jenže Starý těžkou nahrávku od Koláře zpracovat nedokázal.
     
    63:30
    Brejk hostů znamenal velkou šanci! Po nahrávce z levé strany mohl do odkryté branky rozhodnout Milan Kraft, jenže netrefil.
     
    63:59
    A po dalším zakončení Pirátů z Chomutova prozměnu chytá jistý Růžička. Vhazování v útočném pásmu hostů.
     
    64:25
    Domácí kombinují s pukem na hokejkách ve vlastním pásmu.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    A tak uvidíme hned v prvním utkání sezony v ČEZ Areně nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    0:1 - Jako první jel hostující zadák Lukáš Pulpán a jako první proměnil. Kličku do bekhendu stáhnul pod sebe a mezi betony Růžičky se prosazuje.
     
    1:1 - I první exekutor proměnil. Martin Bartek uspěl prudkou ranou k pravé tyči.
     
    1:2 - Marek Sikora jel jako třetí exekutor a i on proměnuje. Opět ranou k pravé tyči.
     
    1:2 - Pavel Brendl ve svém nájezdu neuspěl, když mu nevyšel blafák do bekhendu.
     
    1:2 - Vojtěch Polák mohl rozhodnout, ale i když si Růžičku položil, tak trefil pouze tyč.
     
    1:2 - Jan Starý mohl ještě odvrátit prohru domácích, jenže neproměnil, když vypálil mimo.
     
    70:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vítěznou branku dnešního duelu dal MAREK SIKORA, který prudkou ranou k pravé tyči překonal Růžičku v brance Pardubic.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec, domácí tým si sice v závěru třetí třetiny vynutil prodloužení a následně samostatné nájezdy, ale v nich byl úspěšnější soupeř, který díky brance Sikory veze z horké půdy aktuálního mistra dva body. (22:00:16)
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 4. Bartek (Somík, Beech), 51. Starý (Kousal), 53. Brendl (Starý, Kousal) - 8. Hruška (Polák, Procházka), 35. Sikora (Hromas, Bartejs), 37. Mrázek (Rýgl, Procházka), 70. Sikora


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Salfický) – Sičák, Vašíček, Ďaloga, Kočí, Benák, Kolář, Drtina – Bartek, Beech, Somík – Šagát, Zohorna, Starý – Brendl, Kousal, Buchtele – Semorád, Nahodil, Cetkovský – Nosek.

    Trenér: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    Piráti Chomutov: Řehoř (Kostúr) – Palin, Pulpán, Lučka, Mrázek, Rýgl, Macháček, Bartejs – Důras, Kraft, Hřebejk – Polák, Hruška, Zálešák – Hafenrichter, Lušňák, Sikora – Procházka, Ondřej, Hromas – Jíra.

    Trenér: Jiří Doležal a Mikuláš Antoník

    Rozhodčí: Jeřábek, Šindler – Gebauer, Lederer

    Diváci: 7140
    bahis siteleri