Pardubice – Chomutov 3:4 (po s.n.)
po s.n.
HC Dynamo Pardubice
3:4 (1:1, 0:2, 2:0)
Piráti Chomutov
Úterý 18.09.2012, 19:10 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    70:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vítěznou branku dnešního duelu dal MAREK SIKORA, který prudkou ranou k pravé tyči překonal Růžičku v brance Pardubic.
     
    1:2 - Marek Sikora jel jako třetí exekutor a i on proměnuje. Opět ranou k pravé tyči.
     
    1:1 - I první exekutor proměnil. Martin Bartek uspěl prudkou ranou k pravé tyči.
     
    0:1 - Jako první jel hostující zadák Lukáš Pulpán a jako první proměnil. Kličku do bekhendu stáhnul pod sebe a mezi betony Růžičky se prosazuje.
     
    63:30
    Brejk hostů znamenal velkou šanci! Po nahrávce z levé strany mohl do odkryté branky rozhodnout Milan Kraft, jenže netrefil.
     
    55:37
    Přesilovka pro Pardubice. Jasné podražení Tomáše Zohorny si na trestné lavici odsedí Lukáš Pulpán.
     
    52:43
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Drtivý tlak domácích hokejistů nese ovoce, je vyrovnáno 3:3! Nepovedený pokus z pravé strany v podání se odrazil na levou stranu na PAVLA BRENDLA, který odkrytou branku dokázal trefit. Asistence: Jan Starý a Robert Kousal.
     
    50:37
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ale na další pokus domácího útočníka už zareagovat nedokázal. JAN STARÝ zkusil své štěstí překvapivě od modré čáry a puk z jeho hole zaplul z nic nevidícího brankáře Milana Řehoře. Asistence: Robert Kousal.
     
    47:12
    Nyní uvidíme přesilovku Pardubic. Dvě minuty za sekání Roberta Kousala vidí Martin Lučka.
     
    40:00
    Piráti navíc budou hrát v jejím úvodu přesilovou hru, jelikož Jiří Cetkovský dostal se závěrečnou sirénou dvě plus deset minut za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    36:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru téměř okamžitě. Od modré čáry krátce napřáhl JAROSLAV MRÁZEK a jeho dokonalý pokus končí přesně pod břevnem bezmocného Růžičky. Asistence: Martin Rýgl a Milan Procházka.
     
    36:29
    Zákrok poslední nouze teď předvedl Vašíček, který zahákoval v jasné pozici jednoho z hostujících forvardů. Ten by bez jeho nedovoleného zásahu téměř jistě skóroval do odkryté klece.
     
    34:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostující tým jde pět minut před koncem druhé části do vedení 2:1. Za obranou Pardubic se zjevil MAREK SIKORA, který v samostatné úniku prostřeluje s pomocí pravé tyče Martina Růžičku v brance domácích. Asistence: Karel Hromas a Tomáš Bartejs.
     
    33:54
    Sudí Jeřábek odchází od telefonu a vyřkl verdikt. Puk za brankovou čárou neskončil, dvojitá tyč zastavuje domácí tým, a tak pokračujeme za stavu 1:1.
     
    33:54
    Po ráně Barteka se bude prohlížet video. Domácí kanonýr pálil od pravého mantinelu, ale podle všeho šla jeho bomba pouze do břevna.
     
    28:50
    Velká šance Pirátů! Z pravé strany zakončoval kombinaci Důras, ale proti němu se zaskvěl famózní Růžička. Domácí brankář chytá ránu od pravého mantinelu parádně betony.
     
    28:28
    První přesilová hra v utkání pro Chomutov. Dvě minuty vidí Jiří Vašíček za vražení na hrazení.
     
    26:02
    Brejková situace hostů končí skvělým zákrokem Martina Růžičky. Hromas našel na levé straně Milana Krafta, který však pálil pouze do připraveného brankáře Pardubic.
     
    19:44
    Přesilovka pro HC ČSOB Pojišťovnu Pardubice. Dvě minuty vidí za nedovolené bránění Milan Procházka.
     
    18:27
    Zohorna z pravé strany našel před brankou Martina Šagáta, ale ten v souboji s Řehořem prohrává na body 3:0. Ve třech šancích totiž hostujícího brankáře nepřekonal, když posledním pokusem dokonce branku přestřelil.
     
    15:17
    Obrovská šance domácích! Z pravé strany dostal puk Bartek, který najížděl sám na Řehoře. Před hostujícím brankářem však neměl rychlost, a tak zakončuje pouze do jeho výstroje.
     
    13:49
    Šance i na straně druhé! V ní byl po nahrávce z levé strany Lušňák, ale ani on sám před Růžičkou nedokázal skórovat. V ideální pozici vytasil domácí brankář skvělý zákrok.
     
    07:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Rázem je však vyrovnáno! Rychlá akce hostů z Chomutova končí vyrovnávací brankou na 1:1. DAVID HRUŠKA najel po nahrávce od Poláka do útočného pásma, kde sice vypálil z těžkého úhlu, ale Růžičku nepříjemnou ranou k levé tyči překonal. Asistence: Vojtěch Polák a Milan Procházka.
     
    03:17
    Pardubice právě vstřelily branku!
    O pár vteřin později to však domácím vychází o poznání lépe. Somík v útočném pásmu vybojoval kotouč a v brejku dva na jednoho jej předložil na pravou stranu na MARTINA BARTEKA. Ten se v podobných situacích obvykle trefuje, a to potvrdil i v tomto případě, když Řehoře prostřelil přízemním pokusem, 1:0! Asistence: Radovan Somík a Kristopher Beech.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 4. Bartek (Somík, Beech), 51. Starý (Kousal), 53. Brendl (Starý, Kousal) - 8. Hruška (Polák, Procházka), 35. Sikora (Hromas, Bartejs), 37. Mrázek (Rýgl, Procházka), 70. Sikora


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Salfický) – Sičák, Vašíček, Ďaloga, Kočí, Benák, Kolář, Drtina – Bartek, Beech, Somík – Šagát, Zohorna, Starý – Brendl, Kousal, Buchtele – Semorád, Nahodil, Cetkovský – Nosek.

    Trenér: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    Piráti Chomutov: Řehoř (Kostúr) – Palin, Pulpán, Lučka, Mrázek, Rýgl, Macháček, Bartejs – Důras, Kraft, Hřebejk – Polák, Hruška, Zálešák – Hafenrichter, Lušňák, Sikora – Procházka, Ondřej, Hromas – Jíra.

    Trenér: Jiří Doležal a Mikuláš Antoník

    Rozhodčí: Jeřábek, Šindler – Gebauer, Lederer

    Diváci: 7140
    bahis siteleri