Liberec – Sparta 4:5 (kon.) | HC Kladno – Jihlava 3:0 (kon.) | Ústí n/L – Zlín 0:1 (kon.)
HC Plzeň – Motor ČB 2:4 (kon.) | HC Litvínov – Olomouc 2:3 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 5:2 (kon.)
Třinec – Slavia 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 1:8 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:5 (0:4, 2:1, 2:0)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 20.09.2012, 16:00 • Svijanská arena • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    51:27
    Liberec právě vstřelil branku!

    Pěkná akce před brankou Sparty a domácí se dostávají na dosah. Skvělou práci odvedl na levém křídle Beránek, který pak přesným pasem nalezl volného ADAMA CHLAPÍKA.

    Asistence: Michal Beránek, Pavel Zacha.
     
    48:36
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tygři využívají přesilovku a zápas najednou vypadá hodně nadějně. Dvoubrankové manko se dá smazat během několika minut a těch zbývá jedenáct. Prosadil se tentokrát PATRIK MAĎAR, který dorazil Mikyskovu střelu.

    Asistence: Josef Mikyska.
     
    36:05
    Liberec právě vstřelil branku!

    Opět Frk s Mikyskou před brankou hostů a opět z toho je gól. Forechecking přinesl Frkovi kýžené ovoce v podobě odcizení puku, který pak poslal komu jinému než JOSEFU MIKYSKOVI před branku, technik nejprve neuspěl, dorážku ale dostal po zemi do branky.

    Asistence: Marek Frk.
     
    31:06
    Liberec právě vstřelil branku!

    A cesta k vyrovnání by mohla začít právě nyní! Velice divoká skrumáž před Bílkovou brankou končí gólem. Už to vypadalo, že má brankář hostů puk pod kontrolou, Frk dokonce skončil na jeho zádech. Pak ho ale našel JOSEF MIKYSKA, který jej jen posunul přes brankovou čáru.

    Bez asistence.
     
    26:26
    Sparta právě vstřelila branku!

    Tentokrát už to Spartě vyšlo a dalším přesilovkovým gólem zvyšuje na 5:0. Skřebského nyní překonal po pasu Škopa MARTIN PROCHÁZKA, který tak zaznamenává svou druhou dnešní trefu.

    Asistence: Luděk Škop.
     
    13:53
    Sparta právě vstřelila branku!

    Tak ani nový gólman domácím nepomohl, po necelé minutě je puk opět v liberecké síti. Po rychlém pasu se prosazuje PATRICK BRZOBOHATÝ.

    Bez asistence.
     
    12:56
    Sparta právě vstřelila branku!

    Přesilovka sice už skončila, Sparta však využívá tlaku a opět skóruje. Nahození Matějčka chytře tečoval TOMÁŠ BRÉM, který se trefil přímo mezi Sobotkovy betony.

    Asistence: Martin Matějček.
     
    11:30
    Sparta právě vstřelila branku!

    Bleskové využití početní výhody, Sparta zvyšuje své vedení. Od modré napřáhl David Skřivánek, za záda Sobotky však kotouč tečoval MARTIN PROCHÁZKA.

    Asistence: David Skřivánek.
     
    00:36
    Sparta právě vstřelila branku!

    A vstřelit branku se Spartě podařilo vskutku rychle. Už v první minutě se střelou z pravého kruhu prosazuje kapitán STANISLAV EIS.

    Asistence: David Merta, Patrick Brzobohatý.

    Radoslav Vavřina

    Branky a nahrávky: 32. Mikyska, 37. Mikyska (Frk), 49. Maďar (Mikyska), 52. A. Chlapík (Beránek, Zacha) - 1. Eis (Merta, Brzobohatý), 12. M. Procházka (Skřivánek), 13. Brém (Matějček), 14. Brzobohatý, 27. M. Procházka (Škop)


    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (13. Skřebský) - Pyrochta, Jandejsek, Langhammer, Zacha, Dlouhý, Slavík, A. Chlapík, Maďar, Beránek, Psota, Vlk, P. Urban, Mikyska, Pálek, Žďárský, Frk, T. Procházka (C), Pilař, Klíma, Krucký.
    HC Sparta Praha: P. Bílek (Neužil) - D. Bílek, Březina, Skřivánek, Veselý, Škop, Müller, Bodnár, Brém, Slavíček, Vacek, Brzobohatý, Sekerka, Eis (C), Matějček, Merta, Hampl, M. Procházka.

    Rozhodčí: Hrubý – Kajínek, L. Podrazil.
    bahis siteleri