Havlíčkův Brod – Třebíč 4:3 (po s.n.) | SHK Hodonín – Warriors Brno 8:2 (kon.) | Litoměřice – PZ Kladno 3:5 (kon.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (1:1, 1:1, 1:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 21.09.2012, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Liga juniorů
Partner:
     
    54:43
    Třebíč se osvobodila a vybojovala přesilovku. Domácí hráč Křesťan (HBR) ve snaze odstavit si Vlašína tělem zasáhl hráče Třebíče do obličeje loktem. Ten se jen velmi těžce zvedá z ledu.
     
    53:33
    Na trestnou lavici míří hráč týmu SK Horácká Slavia Třebíč, a sice Horký (TRE) zan hákování. Rebelové mají další šanci.
     
    50:30
    Prostor ke střele si dělal Horký (TRE), ale byl odstaven Zdražilem. Následně se ještě u mantinelu provinil nedovoleným zákrokem a míří na trestnou lavici.
     
    38:12
    Další nepříjemnost pro domácí barvy. Na tretsnou lavici putuje za napdení Zdražil (HBR).
     
    35:34
    Třebíč mířila kupředu a Rebelové její akci zastavili jen za cenu faulu. Za hákování míří na levici hříšníků Jakub Doležal (HBR).
     
    34:03
    Blízko premiérové brance v novém dresu byl Protivný! Ten se dostal na brankovišti k dorážce, ale trefil jen výstroj Máje. Ten následně puk holí vypíchl mimo dosah domácích střelců, ale vzniklý požár hasil ještě Vyhnalík (TRE), který si odpyká trest za nedovolené bránění.
     
    25:24
    Po faulu u mantinelu se zcela sám mezi kruhy objevil Šabatka, který z první napálil puk na bránu, ale Bernard reflexivně kotouč vykopl. Následně se přerušuje hra, na ledě zůstal ležet jeden z hráčů Třebíče, ale již odjíždí na střídačku. Na trestnou lavici míří Křesťan (HBR) za faul kolenem.
     
    14:02
    Za faul loktem putuje na trestnou lavici Daniel Kohout, který tak deává Rebelům možnost přesilové hry.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Hynek (Chlubna), 28. Chlubna (Hynek), 51. Chlubna (Kříž, Hynek), 65. Hynek - 20. Horký (Vondráček), 32. Stromecký (Caudr), 41. Vlašín


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Bernard (Hlávka) - J. Doležal, Křesťan, O. Doležal, Kříž, Hošek - Jelínek, Zdražil "C", Protivný, Žemlička, Hynek, Chlubna, Havel, Brebera
    SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (Svoboda) - Vyhnalík, Roupec, Vondráček, Ščerban, Pelikán, Vlašín, Stromecký, Marek "C", Horký, Šabatka, Caudr, Mašek, Kohout

    Rozhodčí: Jakub Couval - Petr Špringl, Jan Tasch
    bahis siteleri