Havlíčkův Brod – Třebíč 4:3 (po s.n.) | SHK Hodonín – Warriors Brno 8:2 (kon.) | Litoměřice – PZ Kladno 3:5 (kon.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (1:1, 1:1, 1:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 21.09.2012, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Liga juniorů
Partner:
     
    65:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Autorem vítězného nájezdu je MARTIN HYNEK!
     
    Hynek jel znovu a trefil se přesně mezi nohy Máje! 2:1
     
    Za Třebíč jel Horký a vymíchal si domácího gólmana! 1:1
     
    Jako první se rozjel Protivný a zasunul puk pod Májovy betony! 1:0
     
    58:32
    Vondráček se dostal k zajímavé střele z vrcholu pravého kruhu, ale Bernard se roztáhl a puk vykopl mimo své tři tyče. Následně se ještě o dorážku snažil Horký, ale minul branku, když se snažil nacpat puk do protipohybu gólmana!
     
    57:17
    Tvrdě pálil od modré Vyhnalík, ale jeho pokus vykopl Bernard před sebe, kde si nedůrazná obrana nechala proniknout Marka, který však backhandem minul levou tyč Bernardovy svatyně!
     
    55:12
    Ondřej Doležal byl v další tutovce!! Rebelové ujeli 2 na 1 a domácí štírek dostal puk přímo na hokejku před prázdnou bránu, ale Doležal místo zakončení do odryté klece přímo chtěl obhodit přesouvajícího se Máje, ale netrefil ani branku! To byla velá šance!
     
    54:43
    Třebíč se osvobodila a vybojovala přesilovku. Domácí hráč Křesťan (HBR) ve snaze odstavit si Vlašína tělem zasáhl hráče Třebíče do obličeje loktem. Ten se jen velmi těžce zvedá z ledu.
     
    53:33
    Na trestnou lavici míří hráč týmu SK Horácká Slavia Třebíč, a sice Horký (TRE) zan hákování. Rebelové mají další šanci.
     
    52:21
    Agilní Hynek s Chlubnou měli na hokejkách vedoucí gól Rebelů! Tisíciprocentní šance nyní vychytal Milan Máj! Sám se před ním zjevil nejprve Hynek, proti němuž se třebíčský gólman roztáhl po celé šíři brankové čáry, a pak ještě dorážel právě Chlubna, ale trefil jen betony připraveného gólmana! Bravo jemu!
     
    50:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Výhoda jednoho muže v poli přináší Rebelům kýžené ovoce v podobě branky! A nejen ovoce, ale i ovace! Krásná přesilovková kombinace a nahrávka Martina Hynka na modrou čáru na Martina Kříže, který se opřel do puku a před Májem jej mezi jeho betony tečoval TOMÁŠ CHLUBNA, který tak opět srovnal stav zápasu! Asistence: Martin Hynek a Martin Kříž.
     
    50:30
    Prostor ke střele si dělal Horký (TRE), ale byl odstaven Zdražilem. Následně se ještě u mantinelu provinil nedovoleným zákrokem a míří na trestnou lavici.
     
    42:52
    Tak to byly panečku šance! Nejprve se k dorážce vlastní střely dostal Vlašín, jehož však famózně vychytal betony Rudolf Bernard. K další dorážce se dostal Vondráček, ale Bernard svým betonem změnil dostatečně dráhu letu kotouče tak, že se otřel o tyč a vyklouzl ven. Jeden z obránců sice zvedal ruce nad hlavu, ale sudí nekomrpomisně rozpažil!
     
    40:28
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Tak tuto branku si Rudolf Bernard zarámovat jistě nedá! Rebelové pouze nahodili puk do útočné třetiny a kotouče se chopili Třebíčští a kupředu se vydal MICHAL VLAŠÍN, jenž již neměl příliš sil na razantní střelu a tak pouze nahodil puk na bližší tyč, kde kotouč propadl až za Bernardova záda. Třebíč se tak poprvé v zápase dostává do vedení! Bez asistence.
     
    38:12
    Další nepříjemnost pro domácí barvy. Na tretsnou lavici putuje za napdení Zdražil (HBR).
     
    36:05
    Výpad Rebelů byl velice neúspěšný a na druhou stranu mířil Nikola Marek a jeho pokus málem skončil v brance! Ovšem kotouč se odrazil od tyče ven! Bernard se natahoval marně, rána to byla parádní. Broský gólman následně puk přikryl pod lapačku!
     
    35:34
    Třebíč mířila kupředu a Rebelové její akci zastavili jen za cenu faulu. Za hákování míří na levici hříšníků Jakub Doležal (HBR).
     
    34:03
    Blízko premiérové brance v novém dresu byl Protivný! Ten se dostal na brankovišti k dorážce, ale trefil jen výstroj Máje. Ten následně puk holí vypíchl mimo dosah domácích střelců, ale vzniklý požár hasil ještě Vyhnalík (TRE), který si odpyká trest za nedovolené bránění.
     
    31:56
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    A máme opět vyrovnáno! Rebelové zahráli na zakázané uvolnění a vhazovalo se po levé ruce Rudolfa Bernarda. Jan Caudr buly vyhrál a na modré čáře se do puku opřel ROMAN STROMECKÝ a kotouč propadl Bernardovou výstrojí až za brankovou čáru. Asistence: Jan Caudr.
     
    27:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Obrovská chyba třebíčských obránců! Ti si nechali ujet Rebely do akce dva na nikoho a Martin Hynek nejprve po nahrávce TOMÁŠE CHLUBNY nedokázal překonat fantastického Máje, ale obránci Třebíče k této situaci přistoupili tak laxně, že nechali dokonce Chlubnu i dorazit puk za bezmocného Milana Máje! Asistence: Martin Hynek.
     
    26:13
    Nejprve se na brankovišti nedostal k zakončení jeden z třebíčských, a tak poslal puk na zcela volného Horkého, jenž do puku vložil dost síly, ale trefil jen přesouvajícího se Bernarda, který tak svůj tým podržel!
     
    25:24
    Po faulu u mantinelu se zcela sám mezi kruhy objevil Šabatka, který z první napálil puk na bránu, ale Bernard reflexivně kotouč vykopl. Následně se přerušuje hra, na ledě zůstal ležet jeden z hráčů Třebíče, ale již odjíždí na střídačku. Na trestnou lavici míří Křesťan (HBR) za faul kolenem.
     
    23:33
    Máj za brankou nedůrazně rozehrál a ke kotouči se dostal Protivný, který backhandem našel hůl Hynka, který si vyjel na brankoviště, ale trefil jen vracejícího se Máje, který tak měl i notnou dávku štěstí!
     
    19:41
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Třebíč těsně před koncem první části srovnává stav zápasu! Petr Vondráček našel ve středním pásmu hůl DAVIDA HORKÉHO, který si poradil s obráncem a pádil sám na Bernarda, kterého si položil a následně nekompromisně zakončil pod horní tyčku! Asistence: Petr Vondráček.
     
    18:47
    Sám na Bernarda uháněl Roupec! ten se na levé straně kluziště utrhl u střídačky Rebelů, nabral rychlost a dostal se před domácího gólmana, jehož se snažil překonat střelou mezi betony, ale pardubický odchovanec je sklapl a nenechal prosotor ani pro dorážku a puk schoval pod lapačku! Bravo!
     
    14:39
    To byl kolotoč! Jelínek se Zdražilem se dostali na brankové čáře ke dvoum dorážkám, ale tu prvního jmenovaného Máj dokázal natažený zlikvidovat a následně druhý muž byl zablokován při svém pokusu. O střelu se pokusil i Jakub Doležal, a celkem úspěšně, ale Máj byl připraven a včas zaklekl! Následně se Třebíč osvobozuje!
     
    14:02
    Za faul loktem putuje na trestnou lavici Daniel Kohout, který tak deává Rebelům možnost přesilové hry.
     
    07:48
    Rebelové se krásnou kombinací dostali v útočném pásmu až k velké šanci! Zcela sám před Májem byl Marek Havel, jenž tlačil kotouč k bližší tyči, ale hostující gólman se včas přesunul a betonem puk odrazil do bezpečí!
     
    01:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rudolf Bernard za brankou rychle rozehrál, puku se ujal jeden z obránců a zavezl jej do útočné třetiny, kde Tomáš Chlubna našel na pravé straně najíždějícího MARTINA HYNKA, který puk nekompromisně propálil za Máje! Asistence: Tomáš Chlubna.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Hynek (Chlubna), 28. Chlubna (Hynek), 51. Chlubna (Kříž, Hynek), 65. Hynek - 20. Horký (Vondráček), 32. Stromecký (Caudr), 41. Vlašín


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Bernard (Hlávka) - J. Doležal, Křesťan, O. Doležal, Kříž, Hošek - Jelínek, Zdražil "C", Protivný, Žemlička, Hynek, Chlubna, Havel, Brebera
    SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (Svoboda) - Vyhnalík, Roupec, Vondráček, Ščerban, Pelikán, Vlašín, Stromecký, Marek "C", Horký, Šabatka, Caudr, Mašek, Kohout

    Rozhodčí: Jakub Couval - Petr Špringl, Jan Tasch
    bahis siteleri