Havlíčkův Brod – Třebíč 4:3 (po s.n.) | SHK Hodonín – Warriors Brno 8:2 (kon.) | Litoměřice – PZ Kladno 3:5 (kon.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (1:1, 1:1, 1:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 21.09.2012, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Liga juniorů
Partner:
     
    65:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Autorem vítězného nájezdu je MARTIN HYNEK!
     
    50:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Výhoda jednoho muže v poli přináší Rebelům kýžené ovoce v podobě branky! A nejen ovoce, ale i ovace! Krásná přesilovková kombinace a nahrávka Martina Hynka na modrou čáru na Martina Kříže, který se opřel do puku a před Májem jej mezi jeho betony tečoval TOMÁŠ CHLUBNA, který tak opět srovnal stav zápasu! Asistence: Martin Hynek a Martin Kříž.
     
    40:28
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Tak tuto branku si Rudolf Bernard zarámovat jistě nedá! Rebelové pouze nahodili puk do útočné třetiny a kotouče se chopili Třebíčští a kupředu se vydal MICHAL VLAŠÍN, jenž již neměl příliš sil na razantní střelu a tak pouze nahodil puk na bližší tyč, kde kotouč propadl až za Bernardova záda. Třebíč se tak poprvé v zápase dostává do vedení! Bez asistence.
     
    31:56
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    A máme opět vyrovnáno! Rebelové zahráli na zakázané uvolnění a vhazovalo se po levé ruce Rudolfa Bernarda. Jan Caudr buly vyhrál a na modré čáře se do puku opřel ROMAN STROMECKÝ a kotouč propadl Bernardovou výstrojí až za brankovou čáru. Asistence: Jan Caudr.
     
    27:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Obrovská chyba třebíčských obránců! Ti si nechali ujet Rebely do akce dva na nikoho a Martin Hynek nejprve po nahrávce TOMÁŠE CHLUBNY nedokázal překonat fantastického Máje, ale obránci Třebíče k této situaci přistoupili tak laxně, že nechali dokonce Chlubnu i dorazit puk za bezmocného Milana Máje! Asistence: Martin Hynek.
     
    19:41
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Třebíč těsně před koncem první části srovnává stav zápasu! Petr Vondráček našel ve středním pásmu hůl DAVIDA HORKÉHO, který si poradil s obráncem a pádil sám na Bernarda, kterého si položil a následně nekompromisně zakončil pod horní tyčku! Asistence: Petr Vondráček.
     
    01:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rudolf Bernard za brankou rychle rozehrál, puku se ujal jeden z obránců a zavezl jej do útočné třetiny, kde Tomáš Chlubna našel na pravé straně najíždějícího MARTINA HYNKA, který puk nekompromisně propálil za Máje! Asistence: Tomáš Chlubna.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Hynek (Chlubna), 28. Chlubna (Hynek), 51. Chlubna (Kříž, Hynek), 65. Hynek - 20. Horký (Vondráček), 32. Stromecký (Caudr), 41. Vlašín


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Bernard (Hlávka) - J. Doležal, Křesťan, O. Doležal, Kříž, Hošek - Jelínek, Zdražil "C", Protivný, Žemlička, Hynek, Chlubna, Havel, Brebera
    SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (Svoboda) - Vyhnalík, Roupec, Vondráček, Ščerban, Pelikán, Vlašín, Stromecký, Marek "C", Horký, Šabatka, Caudr, Mašek, Kohout

    Rozhodčí: Jakub Couval - Petr Špringl, Jan Tasch
    bahis siteleri