N.Novgorod – Spartak Moskva 3:0 (kon.) | Jaroslavl – Riga 2:1 (po s.n.) | Mytišči – Doněck 2:3 (po s.n.)
Dynamo Moskva – Petrohrad 1:3 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
SKA Petrohrad
Neděle 23.09.2012, 15:00 • Lužniki • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:32
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nyní už ale hosté střílí branku na 3.1. VIKTOR TICHONOV si nejprve zpracoval puk ze vzduchu a pak trochu se stěštím překonal Alexeje Volkova v domácí kleci. Bez asistence.
     
    21:16
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Když nevíš co s pukem, vystřel! Tak by se dala popsat branka MAXIMA AFINOGENOVA, který obkroužil celé útočné pásmo a nakonec jen od modré čáry nahodil na moskevskou svatyni. Alexej Volkov na kotouč vůbec neviděl a tudíž na něj nemohl reagovat. Bez asistence.
     
    14:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo opravdu rychle odpovídá. Petrohradští forčekovali moc vysoko ve svém útočném pásmu a toho využila dvojice Filip Novák - Alexander Ovečkin. V přečíslení dva na jednoho předložil Novák jako na stříbrném podnose puk ALEXANDRU OVEČKINOVI, který pouze doklepával do odkryté Ježkovovy klece. Asistence: F. Novák, Gorovikov.
     
    10:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ilja Kovalčuk našel ideálním pasem PATRICKA THORESENA, který už v místech u levé tyčky moskevské branky měl jednoduchou pozici. Asistence: Kovalčuk, Průcha.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 15. Ovečkin (Novák F., Gorovikov) - 11. Thoresen (Kovalčuk, Průcha), 22. Afinogenov, 49. Tichonov


    Dynamo Moskva: Volkov A. (Sharyčenkov) – Novák, Graňák, Jalasvaara, Solovjov, Mironov, Derljuk, Barantsev, Pestunov – Anisin, Gorovikov, Ovečkin – Kasjančuk, Babenko (C), Sojn – Tsvetkov, Volkov K., Kokarev – Mosalev, Goldenkov, Kvapil.
    SKA Petrohrad: Ježov (Ivannikov) – Kalinin, Chudinov, Dallman, Alexandrov, Semjonov, Vorobjov, Berdjukov, Monahov – Thoresen, Martensson, Průcha – Tichonov, Kovalčuk (C), Afinogenov – Klimenko, Makarov, Kučerjavenko – Burdasov, Artjuchin, Fedorov.

    Rozhodčí: Ravonin, Ronn - Sivov, Sheljanin
    bahis siteleri