Děčín – Milevsko 4:3 (kon.) | Nymburk – Technika Brno 1:2 (po s.n.) | Chotěboř – Kolín 5:4 (kon.)
konec
HC Chotěboř
5:4 (1:1, 3:1, 1:2)
SC Marimex Kolín
Neděle 23.09.2012, 17:002. liga skupina Střed (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne vše, já se s Vámi z Chotěboře loučím, přeji Vám ezký zbytek večera a někdy příště u onlanů napočtenou! (19:26:30)
     
    Chotěboř si připisuje cenné tři body do tabulky za výhru nad Kolínem. Lvi si na začátku třetí části vypracovali třígólové vedení, když se z nájezdu prosadil Hospodka. Kolín sice díky brankám Hanzla a Morkese snížil, ale skvělý Jiří Zvolánek dokázal udržet soupeře na uzdě.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Morkes se dostal po chybě Chotěboře ke střele od modré čáry, ale brankář Zvolánek vytáhl parádní zákrok vyrážečkou, když střelu mířící do vinglu dokázal zneškodnit a podržel tak Chotěboř ve vedení!
     
    59:43
    Diviš nevyhodil a ke střele se dostal Ježek, který trefil jen betony Zvolánka, který následně puk pokrývá! Domácí muž s maskou je nyní hlasitě vyvoláván tribunami. Domácí si berou time-out.
     
    59:35
    Morkes se nyní dostal na brankovišti k dorážce, ale Zvolánek parádně podržel puk pod svou výstrojí.
     
    59:13
    Morkes vyváží puk, Brázdil jde opět ven z klece!
     
    58:53
    Icing Kolína zapříčinmil dobrým napadáním Varga. Brázdil musí zpět mezi tyče.
     
    58:27
    Morkes byl blízko gólu! Sám na brankovišti trefil jen padajícího Zvolánka! Následně jeden z chotěbořských odpálil puk, který trefil jen tyčku prázdné branky!
     
    58:06
    Zvolánek skvěle pokryl střelu z levého kruhu a podržel ji na hrudi. Kolín to zkouší v šesti a odvolává Brázdila ven z branky!
     
    57:30
    Další komplikace pro Lvy. Na levém kruhu zůstal ležet jeden z Kolíňanů a bude tu oslabení. Na trestnou míří chotěbořský hráč (CHO)
     
    57:09
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Kolín snižuje na 4:5 a v Chotěboři to vypadá na drama! Šafránek našel na pravém mantinelu volného PETRA MORKESE, který se do puku opřel a trefil úřesně místo u bližští Zvolánkovy tyče! Koželuh nyní trestuhodně nechal Morkese volného. Asistence: David Šafránek.
     
    56:23
    Fibikar od modré napálil puk na bránu, ale trefil jen prostor strážený Jaroslavem Brázdilem.
     
    56:08
    Fila se prokličkoval za brankou až na brankovou čáru, kde zadovkou našel Vargu, který svým pokusem trefil jen hruď Brázdila.
     
    55:49
    Kadlec zavezl puk do útočné třetiny a střelu jeho spoluhráče zastavil holí Koželuh.
     
    Kolínský trenér natahuje čas a z hlediště se ozývají hanlivé pokřiky na adresu fyzické kondice kolínského mužstva.
     
    55:17
    Zakázané uvolnění týmu z Kolína, který si následně bere time-out. Zřejmě chce trenér nechat své hráče vydechnout. Bude se vhazovat.
     
    55:03
    I po skončení přesilovky měli Lvi tlak. Nakonec se dostal ke střele Kubišta a tvrdou ranou trefil jen Brázdila.
     
    53:58
    A dokonce kromě střely dokázali Kozlové i ohrozit Zvolánka, který však podržel puk ve své výstroji. Kolín šetří vteřinky.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 20. Varga, 27. Kesner (Kapec), 31. Fibikar (Kesner), 39. Vlček (Blažek, Zídek), 43. Hospodka (pen.) - 12. Barták (Mejzr, Herwig), 23. Pácal (Šafránek), 51. Hanzl, 58. Morkes (Šafránek)


    HC Chotěboř: Zvolánek (Horáček) – Vaněk, Koželuh „C“, Fibikar „A“, Diviš, Brychta, Kapec, Blažek, Hemský, Křišťan, Kubišta „A“, Dolinský, Hospodka, Fila, Varga, Kesner, Vlček, Zídek
    SC Marimex Kolín: Brázdil (Hermann) – Nedbal, Hanzl, Barták, Pácal, Výborný, Pýcha, Kopecký, Malý „C“, Šafránek, Skokan, Morkes, Mejzr „A“, Herwig, Ježek, Kadlec „A“, Cerk, Vágner, Kubát, Richter, Nekvasil
    bahis siteleri