Havlíčkův Brod – Pardubice 3:7 (kon.) | Třinec – Zlín 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 2:0 (kon.)
Jihlava – Hr. Králové 5:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:7 (1:3, 2:1, 0:3)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 23.09.2012, 12:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    To je ode mne z Kotliny vše! Já se s vámi loučím a někdy příště u onlajn přenosů napočtenou! (14:01:58)
     
    Mladí Rebelové se snažili a ukázali bojovnost, když dokázali srovnat z 1:3 na 3:3, ale vše rozhodl gól v přesilovce 5 na 3, kterým Pardubice opět odskočily a ve třetí třetině pak svůj náskok navyšovaly.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Nejprve se ve velké šanci ocitl Rohlík, ale svůj pokus nasměroval mimo branku a poté ještě Špaček pálil z mezikruží, ale vedle. Marek poté zalehl odražený puk. Je konec! Pardubice slaví, Rebelové smutní.
     
    59:05
    Tak ještě uvidíme jednu přesilovku. Pardubice budou hrát v početní výhodě, jelikož na trestné lavici sedí Nguyen (HBR) za podražení.
     
    58:34
    Další akci útočného komanda Pardubic zastavil hvizd rozhodčího. Ofsajd a buly u trestné lavice domácího celku. Závěr zápasu přináší nudný hokej a rozhodnutý stav.
     
    57:50
    Pardubice nyní držely puk před Markem, ale o něj je obrali Rebelové, kteří však nedokázali předvést přesnou kombinaci a píská se zakázané uvolnění.
     
    56:48
    Ke střele se porháčkoval Veselka, který ohorzil Škodu, ale ten dokázal v klidu zasáhnout vyrážečkou. Rebelové poté nedokázali získat puk a zkusit dorážku.
     
    55:57
    Pardubice jsou i nadále aktivnější celek a kontorlují si vedení. Rebelové mohou opět děkovat Markovi, který si poradil se střelou z kruhu za to, že neprohrávají ještě větším rozdílem.
     
    54:36
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Další blesková kombinace Pardubic maří šanci Rebelů na jakýkoliv bodový zisk. Lukáš Kučera našel hokejku Miroslava Rohlíka, jenž nelenil a poslal kotouč na MICHAELA ŠPAČKA, který tvrdou ranou otřel puk o břevno, aby následně zapadl za brankovou čáru! Asistence: Miroslav Rohlík a Lukáš Kučera.
     
    54:24
    Kusý se proháčkoval na pravém kruhu ke střele, kterou betonem vyrazil Marek za branku. Tam se puku chopili opět Pardubičtí a Špaček z mezikruží parádní ranou orazítkoval břevno. Poté ještě od modré stříel Franc, ale Marek byl opět připraven.
     
    53:38
    Nguyen ukázal svou šikovnost a probil se až k samostatnému úprku, ale stíhán obráncem nedokázal zasunout přesně. Škoda se natahoval marně, ale domácí útočník netrefil branku.
     
    53:12
    Pardubice vyhrály buly a vybojovaly útočné pásmo. Toho docílily nahozením na branku, které Marek schoval ve své výstroji.
     
    52:48
    Rebelové dostali puk do útočné třetiny a snažili se zpoza branky nacpat hrací gumu do sítě, ale Škoda včas zaklekl a puk skončil pod ním.
     
    52:01
    Nyní se Rebelům, po několika marných předchozích pokusech, povbedlo projet do pásma a ohrozit Škodu. Te si však Jelínkův pokus pohlídal a vyrazil jej betonem.
     
    51:05
    Kombinace Rebelů v útočném pásmu byla zastavena v rohu kluziště, kde Pardubice puk zašláply a následně i získaly na své hole.
     
    50:13
    Na brankovišti se zjevil zcela volný Hoskovec, jenž také dostal nahrávku od levého mantinelu, ale minul horí tyč. Následná střela od pravého hrazení skončila v náručí Davida Marka!
     
    49:46
    Marek je nyní v jednom ohni! Pardubice tlačí a havlíčkobrodský brankář skoro neví, kde mu helma stojí! Ovšem chytá spolehlivě a drží své barvy ve hře.
     
    48:13
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Tak nyní to s Rebely vypadá opravdu zle! Kusý se Špačkem krásně zakombinovali a Michael Špaček na pravé straně dorážel, ale Marek jej bravurně vychytal betonem. Následně se volného puku chopil DENIS KUSÝ a zametl jej do odkryté části branky! Asistence: Michael Špaček.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Cejpek, 26. Nguyen (Kolouch), 30. Bušek (Lacina, Nguyen) - 1. Hoskovec (Budík), 14. Kusý (Špaček), 18. Rohlík (Kučera, Kusý), 34. Voltner (Špaček), 48. Voženílek, 49. Kusý (Špaček), 55. Špaček (Rohlík, Kučera)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (21. Marek) - Lacina "C", Vacek, Klofáč, Němec, Bušek, Hrabaň, Suchý - Jelínek, Vala, Veselka, Vlach, Benák, Nguyen "A", Kraučuk, Vejpek "A", Michálek, Kolouch, Abbrent
    HC Dynamo Pardubice: Škoda (Groh) - Rudy, Voltner, Budík, Horyna, Kučera, Franc "A", Mikulčák, Leder - Špaček, Syrovec, Martinec, Macháček, Rohílk "C", Jajcay, Kusý, Bor, Voženílek, Hoskovec, Bureš, Dušek

    Rozhodčí: Tomáš Sibera - Gabriela Šťastná, Vlastimil Ryšavý
    bahis siteleri