Olomouc – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kadaň 5:2 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Písek – Třebíč 0:1 (po s.n.) | Beroun – Jihlava 3:2 (po s.n.)
Most – Benátky n/J 2:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 29.09.2012, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Teď to budou mít Východočeši už hodně těžké. Martin Vágner (HKR) poslal ve středním pásmu krosčekem k zemi Zbyňka Hampla. Domácím začne za pět vteřin přesilová hra.
     
    57:00
    Tři minuty před koncem nabízí Tomáš Houdek (OLO) svému soupeři přesilovou hru. Domácí hráč opouští hrací plochu po nedovoleném bránění.
     
    48:54
    Domácí budou hrát ve čtyřech, Jakub Herman (OLO) inkasuje dvouminutový trest za podražení.
     
    38:28
    Ondřej Švaňhal vyvezl puk ze své třetiny až do útočného pásma, kde zakončil. Lukáš Chmelíř (HKR) poté zbytečně po přerušení domácího hráče napadl ze zadu.
     
    34:28
    Richard Diviš se po buly v útočném pásmu probojoval až před Čecha, byl však faulován. Poté se před hostujícím brankovištěm ještě strhla menší potyčka. Vladimír Říha (HKR) inkasoval dvě minuty.
     
    25:36
    Hosté už hráli ve čtyřech, když po vyhraném buly v útočném pásmu Mory fauloval Radim Kucharczyk (OLO). Olomoucký hráč hned po buly zasáhl protihráče do obličeje, hradecký hráč se sesunul k ledu. Hra ovšem pokračovala dál a domácí v klidu útočili. Až po chvíli hlavní sudí přerušil hru a na radu svých asistentů vyloučil domácího útočníka na čtyři minuty. Kucharczyk si navíc neodpustil pár peprných výrazů na stranu rozhodčích a inkasoval také osobní trest.
     
    24:45
    Necelou půl minutu si zahrají Kohouti proti třem, Petr Haluza (HKR) obdržel dvě minuty za sekání.
     
    23:11
    Hosté se budou muset bránit početní převaze. Jan Berger (HKR) oslabuje svůj tým, když se v útočném pásmu provinil hrubostí.
     
    18:36
    Radim Kucharczyk byl v útočném pásmu Kohoutů hákován Vladimírem Říhou (HKR), který si tak půjde v závěru první dvacetiminutovky odpočinout na trestnou.
     
    15:40
    Radim Kucharczyk (OLO) se při bránění protihráče v rohu kluziště provinil krosčekem, obranu Mory čekají téměř dvě minuty ve třech.
     
    15:20
    Martin Janáček (OLO) zastavil rozjíždějící akci Královských lvů nedovoleným bráněním soupeře, domácí jdou do čtyř.
     
    11:52
    V době, kdy už domácí tým hrál ve čtyřech, se nedovoleného zákroku dopustil Martin Šagát (HKR). Uvidíme tedy hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    Východočeši si zahrají proti třem! Matěj Pekr (OLO) vyvezl kotouč z obranného pásma, jakmile o něj ale přišel, dopustil se faulu. Za zcela zbytečný zákrok se bude Mora bránit proti dvojnásobné přesile.
     
    09:38
    Olomoučtí konec přesilové hry strávili v útočném pásmu, v jejím samotném závěru se ale dopustili přestupku a budou se bránit. Richard Diviš (OLO) podržel protihráči hůl a inkasuje menší trest.
     
    07:37
    Olomoučtí se dostali do slibné příležitosti, v zakončení domácímu hráči ale zabránil Václav Čížek (HKR). Dvě minuty za podražení.
    Marken.cz

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 14. Herman (Pekr, Řípa), 36. Švaňhal (Houdek, Selingr), 40. Pekr (Ondrušek, Bartoň), 60. Kucharczyk - 17. Šagát (Chmelíř, Roupec), 23. Budínský (Mikeska, Haluza)


    HC Olomouc: Kašík (Halász) – Bartoň (C), Ondrušek, Lhotský, Valenta, Cartelli, Staněk, Houdek, Janáček – Pekr, Řípa, Herman – Švaňhal, Diviš, Selingr – Králík, Kucharczyk, Hampl – Rác, Heža, Vodný.
    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Roupec, Chmelíř, Čížek, Vágner (C), Karlíček, Hendrich, Čáp, Kania – Budínský, Mikeska, Haluza – Finsterle, Švagrovský, Moskal – Šagát, Říha, Kubica – Valášek, Macháň, Berger.

    Rozhodčí: Kubičík – Rychlý, Jureček

    Diváci: 797
    bahis siteleri