Olomouc – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kadaň 5:2 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Písek – Třebíč 0:1 (po s.n.) | Beroun – Jihlava 3:2 (po s.n.)
Most – Benátky n/J 2:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 29.09.2012, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Hradečtí, kteří hráli power-play, ztratili v útočném pásmu kotouč. RADIM KUCHARCZYK si jej dojel na modré čáře a vstřelil čtvrtou branku Mory. Bez asistence
     
    59:32
    Buly před Kašíkem, Východočeši opět bez gólmana!
     
    59:32
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:55
    Teď to budou mít Východočeši už hodně těžké. Martin Vágner (HKR) poslal ve středním pásmu krosčekem k zemi Zbyňka Hampla. Domácím začne za pět vteřin přesilová hra.
     
    58:28
    Čech na střídačce, Hradec v šesti!
     
    57:52
    Hradec je opět bez gólmana!
     
    57:07
    Hradec hraje bez gólmana!
     
    57:00
    Tři minuty před koncem nabízí Tomáš Houdek (OLO) svému soupeři přesilovou hru. Domácí hráč opouští hrací plochu po nedovoleném bránění.
     
    55:22
    Tvrdá rána Michala Mikesny vypadla Liboru Kašíkovi z lapačky, naštěstí pro domácí tým se kotouč kutálel vedle levé tyče jeho branky.
     
    52:17
    Martin Šagát měl na hokejce srovnání, Libor Kašík ale skvělým zákrokem nepustil kotouč za svá záda.
     
    49:12
    Pavel Selingr ve vlastním oslabení trefil tyč hostující klece!
     
    48:54
    Domácí budou hrát ve čtyřech, Jakub Herman (OLO) inkasuje dvouminutový trest za podražení.
     
    Dnešní utkání sleduje 797 diváků.
     
    39:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jedenáct vteřin před druhou sirénou si Hanáci berou veden zpět. Po ráně Jakuba Ondruška se puk odrazil na hůl MATĚJE PEKRA, který byl sice v těžké pozici, kotouč ale narval do horní poloviny branky. Jakub Čech byl bez šance. Asistence: Jiří Ondrušek, Jakub Bartoň.
     
    38:28
    Ondřej Švaňhal vyvezl puk ze své třetiny až do útočného pásma, kde zakončil. Lukáš Chmelíř (HKR) poté zbytečně po přerušení domácího hráče napadl ze zadu.
     
    35:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a srovnávají stav duelu. Střelu Tomáše Houdka tečoval na pravém kruhu ONDŘEJ ŠVAŇHAL tak šikovně, že kotouč přeletěl dezorientovaného Jakuba Čecha a zapadl za jeho záda. Asistence: Tomáš Houdek, Pavel Selingr.
     
    34:28
    Richard Diviš se po buly v útočném pásmu probojoval až před Čecha, byl však faulován. Poté se před hostujícím brankovištěm ještě strhla menší potyčka. Vladimír Říha (HKR) inkasoval dvě minuty.
     
    31:30
    Tomáš Houdek si za hostující brankou stáhlo kotouč ze vzduchu na led, obkroužil Čechovu klec a střílel do poloodkryté klece. Naneštěstí pro Kohouty ale obránce domácích kotouč netrefil!
     
    29:00
    Neuvěřitelnou šanci spálili domácí hráči. Ondřej Švaňhal spolu se Zbyňkem Hamplem jeli sami na Jakub Čecha. Útočníci Mory si dvakrát vyměnili kotouč, druhý jemnovaný ale v jasné příležitosti hostujícího gólmana nepřekonal. Čech vytasil skvělý zákrok!
     
    28:03
    Domácí ve vlastním oslabení vyrazili do přečíslení dvou proti jednomu, Matěj Pekr hledal před hostující brankou Pavla Selingra, hráč Kohoutů ale nezpracoval ideálně a minul.
     
    26:45
    Petr Haluza se vrátil na ledovou plochu, na což domácí vůbec neragovali a necháli protihráče daleko za svou obrannou linií. Naštěstí pro Hanáky ale exolomoucký střelec puk nezpracoval.
     
    25:36
    Hosté už hráli ve čtyřech, když po vyhraném buly v útočném pásmu Mory fauloval Radim Kucharczyk (OLO). Olomoucký hráč hned po buly zasáhl protihráče do obličeje, hradecký hráč se sesunul k ledu. Hra ovšem pokračovala dál a domácí v klidu útočili. Až po chvíli hlavní sudí přerušil hru a na radu svých asistentů vyloučil domácího útočníka na čtyři minuty. Kucharczyk si navíc neodpustil pár peprných výrazů na stranu rozhodčích a inkasoval také osobní trest.
     
    24:45
    Necelou půl minutu si zahrají Kohouti proti třem, Petr Haluza (HKR) obdržel dvě minuty za sekání.
     
    23:11
    Hosté se budou muset bránit početní převaze. Jan Berger (HKR) oslabuje svůj tým, když se v útočném pásmu provinil hrubostí.
     
    22:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí chybovali v rozehrávce před vlastní brankou a inkasovali druhou branku v zápase. VÍT BUDÍNSKÝ vystihl přihrávku Kohoutů a sám před Kašíkem propasíroval kotouč mezi betony domácího brankáře. Asistence: Michal Mikeska, Petr Haluza.
     
    18:36
    Radim Kucharczyk byl v útočném pásmu Kohoutů hákován Vladimírem Říhou (HKR), který si tak půjde v závěru první dvacetiminutovky odpočinout na trestnou.
     
    16:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši dvojnásobnou přesilovku využili. Jelikož to Hradeckým nešlo kombinací, zkusil to MARTIN ŠAGÁT tvrdou ránou zápěstím hned po přejetí útočné modré. Kašíkovi, kterému ve výhledu clonil jeden obránce, kotouč zaplul do levé šibenice. Asistence: Lukáš Chmelíř, David Roupec.
     
    16:16
    Hradečtí dokonale rozebrali domácí obranu, Michal Mikeska stojící u levé tyče Kašíkovy branky ale nedokázal puk zasunout za brankovou čáru. Domácí brankář se stihl přesunout.
     
    15:40
    Radim Kucharczyk (OLO) se při bránění protihráče v rohu kluziště provinil krosčekem, obranu Mory čekají téměř dvě minuty ve třech.
     
    15:40
    Hanáci jdou podruhé během první části do tří!
     
    15:20
    Martin Janáček (OLO) zastavil rozjíždějící akci Královských lvů nedovoleným bráněním soupeře, domácí jdou do čtyř.
     
    13:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zatím nejlepší domácí útočná trojice otevřela skóre dnešního utkání. Kotouč putoval po ose Řípa - Pekr - JAKUB HERMAN, přičemž poslední jmenovaný na hranici brankovišti doklepával do poloodkryté klece. Asistence: Matěj Pekr, Jiří Řípa.
     
    11:52
    V době, kdy už domácí tým hrál ve čtyřech, se nedovoleného zákroku dopustil Martin Šagát (HKR). Uvidíme tedy hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    Východočeši si zahrají proti třem! Matěj Pekr (OLO) vyvezl kotouč z obranného pásma, jakmile o něj ale přišel, dopustil se faulu. Za zcela zbytečný zákrok se bude Mora bránit proti dvojnásobné přesile.
     
    09:38
    Olomoučtí konec přesilové hry strávili v útočném pásmu, v jejím samotném závěru se ale dopustili přestupku a budou se bránit. Richard Diviš (OLO) podržel protihráči hůl a inkasuje menší trest.
     
    08:58
    Michal Mikeska dostal puk na modrou a sám ujížděl na Kašíka, ještě před zakončením mu ale kotouč dokázal se štěstím vypíchnout Mario Cartelli.
     
    08:25
    Roman Rác nepřesnou přohrávkou nabídl soupeřům brejk dvou na jednoho, Hradečtí ale nabídnutou možnost nevyužili, neboť jediný domácí obránce přihrávku zneškodnil.
     
    07:37
    Olomoučtí se dostali do slibné příležitosti, v zakončení domácímu hráči ale zabránil Václav Čížek (HKR). Dvě minuty za podražení.
     
    04:50
    Střelu Jiřího Ondruška od modré vyrazil hradecký gólman mezi kruhy na neobsazeného Pavla Selingra, který mířil k tyči. Čech ale rychle vymrštil svůj pravý beton a puk vyrazil do bezpečí.
     
    00:30
    Závar před domácí klecí! Petr Haluza zavezl kotouč před olomoucké brankoviště, kde se všichni tři útočníci chtěli prosadit důrazem. Kašíkovi nakonec puk skončil mezi betony.
    Marken.cz

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 14. Herman (Pekr, Řípa), 36. Švaňhal (Houdek, Selingr), 40. Pekr (Ondrušek, Bartoň), 60. Kucharczyk - 17. Šagát (Chmelíř, Roupec), 23. Budínský (Mikeska, Haluza)


    HC Olomouc: Kašík (Halász) – Bartoň (C), Ondrušek, Lhotský, Valenta, Cartelli, Staněk, Houdek, Janáček – Pekr, Řípa, Herman – Švaňhal, Diviš, Selingr – Králík, Kucharczyk, Hampl – Rác, Heža, Vodný.
    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Roupec, Chmelíř, Čížek, Vágner (C), Karlíček, Hendrich, Čáp, Kania – Budínský, Mikeska, Haluza – Finsterle, Švagrovský, Moskal – Šagát, Říha, Kubica – Valášek, Macháň, Berger.

    Rozhodčí: Kubičík – Rychlý, Jureček

    Diváci: 797
    bahis siteleri