Olomouc – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kadaň 5:2 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Písek – Třebíč 0:1 (po s.n.) | Beroun – Jihlava 3:2 (po s.n.)
Most – Benátky n/J 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 29.09.2012, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    Tak ještě jedno vyloučení. Po buly ve středním pásmu se kupředu vydala Kadaň, jejíž šanci zhatil nedovoleným bráněním Tomáš Protivmý (HBR), který již sedí na trestné lavici.
     
    57:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Kadaňští předvedli, jak se power-play hrát nemá a Rebelové bleskově pojišťují své vedení! Hosté na buly nebyli tak úspěšní, jak si přáli, a Aleš Jelínek nakonec ve středním pásmu, poté, co přijal puk od Jana Knotka, vysunul do rychlého brejku VÁCLAVA MEIDLA, který uháněl od modré čáry sám na prázdnou branku, v pohodě zavezl kus černé gumy za čáru a odšpuntoval tak radost v publiku! Asistence: Aleš Jelínek a Jan Knotek.
     
    57:45
    Ano! Jan Strmeň zůastává na střídačce a Kadaň to zkusí v šesti bruslařích na ledové ploše! Domácí tribuny si žádají pátý zásah do sítě soupeře.
     
    56:17
    Ovšem to gólem nekončí! Milan Kostourek si najel na pravou stranu kluziště a sjel si na brankoviště, kde se snažil prostrčit puk blafákem do forhandu za Strmeně, který však vymrštil beton a podržel Kadaň!
     
    56:17
    Milan Kostourek byl v samostatném nájezdu faulován a pojede trestné střílení! Velká šance pro Rebely na vstřelení páté branky! Domácí hráč byl faulován Jakubem Trefným!
     
    53:21
    Ovšem ten rozjela Kadaň! Nikola Gajovský projel podél pravého mantinelu do útočné třetiny, kde v situaci dva na jednoho našel Romana Chloubu, který puk zasáhl, ale Dolejš jej schoval do lapačky!
     
    49:32
    Bude se vylučovat a tu čest zahrát si v přesilové hře budou mít domácí Rebelové. V obranném pásmu hasil rodící se požár nedovoleným bráněním Jakub Trefný (KAD).
     
    46:44
    Jakub Trefný nyní prokázal krásný přehled o hře a našel na pravém rohu brankoviště volného Kamila Tvrdka, který střelou do protipohybu Dolejše minul o metr bránu! Střelec následně zůstal stát s pokrčenými rameny. Následně ještě Trefný pálil od modré čáry, ale Dolejš s klidem zasáhl vyrážečkou!
     
    45:17
    Za hákování v mezikurží se provinil Václav Meidl (HBR), který putuje na trestnou lavici. Nepříjemnost pro Rebely. Od návratu Endála neuplynula moc dlouhá doba.
     
    41:53
    Oba celky byly malou chvilku v plném počtu, což bude nadále platit jen na straně Kadaně, jelikož Lukáš Endál (HBR) míří ven za vysokou hůl.
     
    41:10
    Po nahrávce od Milana Kostourka od levého mantinelu střílel z první z brankoviště Martin Ondráček, ale parádní zákrok betonem předvedl Jan Strmeň, který vleže následně pokryl i dorážku!
     
    39:42
    Rebelové rychle vyvezli puk ze svého obranného pásma a před Strmeněm se dostali do dobrého tlaku, který uťasl hákováním Martin Mazanec (KAD).
     
    39:05
    Bude se hrát čtyři na čtyři. Kupředu uháněl Karel Ton (KAD), který byl nejprve zahákován Romanem Vondráčkem (HBR), ale faul přihrál tak okatě, že to Úlehlovi nedalo a vyloučil jej také. Buly před Danielem Dolejšem.
     
    36:59
    Duo Miroslav Třetina - Lukáš Endál opět zaúřadovalo. Druhý jmenovaný vlétl do útočné třetiny jako uragán a zadovkou našel svého parťáka, který tvdrým pokusem nepřekonal dobře vyjetého Strmeně! Diváci se dožadují vstřelení páté branky.
     
    35:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se znovu dostávají do dvougólového vedení a opět to byla parádní akce! Už už jsem chtěl napsat, že se žádný z celků nepouští do ničeho velkého, když v tom sebral kotouč na pravém mantinelu Lukáš Endál a naservíroval jej na druhou stranu brankoviště, kde jeho křižnou přihrávku utěšenou ránou umístil pod břevno bezmocného Strmeně MIROSLAV TŘETINA, který tak vstřelil svou druhou branku v sezoně! Asistence: Lukáš Endál.
     
    32:55
    Kadaň právě vstřelila branku!

    Také hokejisté z Kadaně ví, jak využít přesilovku! Od vyhraného buly prakticky nepřetržitě drželi puk na svých holích a nedávali Rebelům moc prostoru k dýchání. Vše nakonec vyvrcholilo tím, že v rohu kluziště, po souboji s Ostrčilem, sebral puk Jaroslav Kůs, který jej posunul na JIŘÍHO CHAROUSKA, který si s ním udělal jedno kolo kolem pásma, na modré čáře si sjel blíže k brance a ostře vypálil, což se ukázalo jako nejlepší řešení, jelikož Dolejš nic neviděl a puk skončil za jeho zády! Asistence: Jaroslav Kůs.
     
    32:14
    Jakub Hofmeister se prokličkoval až k zakončení, ale jeho pokus skončil v pohotové lapačce Daniela Dolejše. Za nedovolené bránění Hofmeistera míří na trestnou lavici Roman Vondráček (HBR).
     
    28:58
    Kadaň se rychle vydala na druhou stranu, kde způsobila značné komplikace a na trestnou lavici míří Tomáš Protivný (HBR) za držení hole. Na konci výhody ještě likvidoval ošemetnou dorážku mladý Daniel Dolejš.
     
    28:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A ten také založili a radují se ze třetí branky ve Strmeňově síti! U mantinelu byl atakován jeden z domácích hráčů, ale píšťalka Petra Úlehly zůstala němá. Milan Kostourek však v pádu nahrál puk na mantinel na Ladislava Rytanuera, který si najel až na brankovou čáru, křižnou nahrávkou našel MARTINA ONDRÁČKA, který nedal přesouvajícímu se Strmeňovi sebemenší šanci! Asistence: Ladislav Rytnauer a Milan Kostourek.
     
    25:22
    Poté, co Daniel Dolejš schoval v lapačce střelu od modré čáry se vhazovalo a Kadaňskou akci zastavil nedovoleným bráněním Marian Morava (HBR). Přesilovka pro Kadaň.
     
    21:23
    Kadaň právě vstřelila branku!

    Severočeši udeřili ve vlastním oslabení a snižují na dva jedna! Rebelové se nedokázali udržet v útočné třetině a na zteč se vydala Kadaň. Marek Račku ve středním pásmu převzal volný puk a uháněl kupředu. Z úhlu vypálil a kotouč se takovým prazvláštním způsobem (zřejmě pod betonem Dolejše) do stal na druhou stranu brankoviště, kde jej za záda domácího gólmana dorazil MARTIN MAZANEC! Asistence: Marek Račuk.
     
    20:30
    A bude se vylučovat. Na trestnou lavici míří hýče Kadaně Jíří Charousek (KAD) za hákování, jímž se provinil v útočné třetině, kdy Rebelové obrali Kadaň o puk.
     
    19:35
    Do samostantného úniku se dostal Martin Ondráček, který se dostal až před Strmeně a tentokrát se snažil o blafák na druhou stranu, ale hostující muž s maskou se natáhl a hrudí puk vyrazil! Parádní zákrok!
     
    16:51
    Třetí přesilovka pro Rebely. Na trestnou lavici míří Daniel Kolář (KAD), který podrazil Ondráčka v úniku. Dají Rebelové třetí branku v přesilové hře?
     
    11:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Druhá úřesilovka znamená dvoubrankové vedení! Havlíčkobrodští tak navyšují své vedení na dva nula. Krásnou kombinaci Rebelů zakončil po nahrávce Ladislava Rytnauera střelou od modré čáry Marian Morava, jehoý střelu tečoval na brankovišti mezi Strmeňovy betony MILAN KOSTOUREK, který tak nedal hostujícímu gólmanovi šanci a rozjásal podruhé ochozy Kotliny! Asistence: Marian Morava a Ladislav Rytnauer.
     
    10:31
    Rebelové nyní hráli půl minuty ve výhodě a jejich drtivý tlak uťal až Strmeň, jenž zalehl před Musilem puk. Nicméně na trestnou lavici míří Daniel Opalek (KAD) za držení protiháče.
     
    07:10
    Dolejš nejprve v leže zabránil soupeři ve skórování a na druhé straně se uthrl do nájezdu Martin Ondráček, který od modré čáry unikal všem, ale své sólo nezakončil ideálně. Snažil se vymíchat si Strmeně, ale ten se nedal a domácí střelec v rychlosti minul branku!
     
    06:09
    A mohlo to býý dva nula! Před branku dostal od levého mantinelu nahrávku Pavel Musil, který puk z první napálil na bránu, ale parádně se přesunul Jan Strmeň, který puk podržel v náručí a podržel i šance Kadaně!
     
    05:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to byla lahůdka! Rebelové vedou díky brance v přesilové hře! Vondráčkovu střelu od modré čáry nejprve skvěle vyrazil Strmeň, ale Kadaň nedokázala vyhodit a od modré čáry našel po mantinelu Václav meidl Jana Knotka, který si sjel na brankoviště a křižnou nahrávkou našel ROMANA VONDRÁČKA, který dělovkou pod břevno nedal přesouvajícímu se Strmeňovi šanci! Asistence: Jan Knotek a Václav Meidl.
     
    05:00
    Přesilovku si zahrají i Rebelové. Na trestnou lavici míří Martin Mazanec (KAD), který bude pykat za držení protihráče. Mazanec zastavil útočný výpad domácích.
     
    02:22
    Máme zde první vyloučení zápasu. Po pasáži hry, kde se hrálo zejména ve středním pásmu se do útoku vydala Kadaň a celou akci vyřešil podražením Jan Soldán (HBR).
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 6. Vondráček (Knotek, Meidl), 12. Kostourek (Morava, Rytnauer), 29. Ondráček (Rytnauer, Kostourek), 36. Třetina (Endál), 58. Meidl (Jelínek, Knotek) - 22. Mazanec (Račuk), 33. Charousek (Kůs)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Morava "A", Blažek, Protivný, Jelínek, Soldán, Pavlík "A", Ostrčil - Endál, Vondráček, Knotek, Ondráček, Meidl, Rytnauer, Havel, Třetina "C", Stehlík, Musil, Kostourek, Fiedler
    Sportovní klub Kadaň: Strmeň (Hanuljak) - Kolář, Mazanec, Trefný, Szakal "C", Hofmeister, Opalek, Kolčava, Macháček - Hanták, Ton "A", Seman, Charousek "A", Kůs, Tvrdek, Gajovský, Stoklasa, Hrabák, Račuk, Deveri, Chlouba

    Rozhodčí: Petr Úlehla - Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 1083
    bahis siteleri