Vsetín – Vítkovice 2:4 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 1:2 (kon.) | Přerov – Třinec 2:8 (kon.)
Chomutov – HC Kladno 4:3 (kon.) | Motor ČB – Liberec 3:9 (kon.) | Písek – Pardubice 5:2 (kon.)
HC Plzeň – Sparta 3:0 (kon.) | Havířov – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Slavia – K. Vary 2:1 (kon.)
HC Litvínov – Letňany 7:3 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Sobota 29.09.2012, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    50:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na některé straně asi musel gól přijít, jenže teď musíme domácí tým trochu politovat, jakým způsobem to přišlo. Hned po útočném buly zlomil hradecký bek na modré hokejku a k puku se dostal Jiří Bambula, kterému na druhé straně najížděl JIŘÍ SEVERA. Když dostal přihrávku, ještě nasadil Veselému bekhendový blafák a pak snadno otočil stav utkání - 1:2. Asistence: Jiří Bambula.
     
    43:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Obě strany teď doslova rezignovaly na obranu, což vedlo k trojici přečíslení v rozmezí nějakých dvaceti sekund. To první nevyužila Dukla, druhé Hradec, ale vzápětí dostali hosté další možnost, kterou už nepohrdli! Jan Mandát na sebe natáhl dva hráče a pak našel volného LUKÁŠE ANDĚLA, který Veselého zmátl kličkou a pak ze strany zasunul do odkryté klece - 1:1! Asistence: Jan Mandát, Filip Dundáček.
     
    23:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    A tentokrát jsme viděli úspěšnou přesilovku! Lukáš Bezděk ještě po křižném pasu nedostal puk do brány, MICHAL MUSIL ho však už za dezorientovaného Vacka doklepnul - 1:0. Asistence: Lukáš Bezděk, Daniel Voženílek.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 24. Musil (Bezděk, Voženílek) - 44. Anděl (J. Mandát, Dundáček), 51. Severa (Bambula)


    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Müller) – Klust, Skála, Hofman, Novotný, Matějček, Voříšek, Pumr, Bezděk – Musil, Matouš, Drašnar, Malinský, Jaroš, Gančarčík, Wolf, Voženílek, Šeps "C", Jebavý, Šeda, Pilař. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Dukla Jihlava: Vacek (Svoboda) – Čermák, Kosař, Dundáček, Půža, M. Mandát, Port – Brussmann, Severa, J. Mandát "C", Dvořák, Mahút, Bambula (MD), Hotař, Jícha, Anděl (MD). Trenér: František Zeman.

    Rozhodčí: M. Honza – Kleprlík, Pechánek.
    bahis siteleri