Vsetín – Vítkovice 2:4 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 1:2 (kon.) | Přerov – Třinec 2:8 (kon.)
Chomutov – HC Kladno 4:3 (kon.) | Motor ČB – Liberec 3:9 (kon.) | Písek – Pardubice 5:2 (kon.)
HC Plzeň – Sparta 3:0 (kon.) | Havířov – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Slavia – K. Vary 2:1 (kon.)
HC Litvínov – Letňany 7:3 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Sobota 29.09.2012, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:55
    A znovu, to je neskutečné! Domácí v plném počtu, ještě mají útočné buly.
     
    59:29
    Jihlavské vyhození skončilo na hradecké tyčce!
     
    59:02
    Jebavý vybídl ke skórování Daniela Šepse, tomu podle všeho zastavil cestu neskutečný David Vacek!
     
    58:13
    Buly v pásmu Dukly, Veselý na střídačce. Hradec hraje power-play 5 na 4.
     
    58:13
    Domácí střídačka si vybírá oddechový čas.
     
    58:13
    Tak přece ještě možnost pro Hradec. Hákování Lukáše Jíchy znamená hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    57:54
    Jan Skála připravuje svůj tým o šanci k závěrečnému náporu. Svému protivníkovi, který navíc ani neměl v držení kotouč, nechal v cestě koleno. Rozhodčí ho nemohl než ocenit menším trestem.
     
    56:33
    K dorážce do prázdné brány se už chystal Daniel Dvořák. Napoprvé mu ale do cesty vlétnul hradecký bek a po stažení na bekhendovou stranu zase brankář.
     
    55:15
    Skrytá střela od modré čáry skončila na hradecké tyčce! Od ní se odrazila do ochranné sítě.
     
    54:05
    No a o chvíli pozdějí uháněl na Veselého úplně sám Jiří Bambula, jenže tomu klička jako předchozím dvěma skórujícím spoluhráčům nevyšla!
     
    53:22
    Ve čtyřech hráčích na obou stranách je o poznání lepší Dukla. Jan Mandát už na pravé straně mířil do prázdné brány, ale nejspíš otřel puk jen o boční konstrukci!
     
    52:11
    Filipa Dundáčka si už z působení u mladšího dorostu Havlíčkova Brodu pamatujeme jako hráče, který si nenechá nic líbit. Když se k tomu přidá hradecký Martin Matějček, nemůže to skončit jinak než dvouminutovým trestem pro obě strany. 4 na 4
     
    50:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na některé straně asi musel gól přijít, jenže teď musíme domácí tým trochu politovat, jakým způsobem to přišlo. Hned po útočném buly zlomil hradecký bek na modré hokejku a k puku se dostal Jiří Bambula, kterému na druhé straně najížděl JIŘÍ SEVERA. Když dostal přihrávku, ještě nasadil Veselému bekhendový blafák a pak snadno otočil stav utkání - 1:2. Asistence: Jiří Bambula.
     
    47:46
    Daniel Voženílek viděl, že mu protihráči couvají kamsi do zámezí a vyjel si před Vacka sám. Zpětné zakončení k bližší tyčce však brankář vytáhl betonem a dorážející Gančarčík se nestačil zorientovat s potřebnou rychlostí.
     
    45:42
    Josef Wolf zmátl svého protivníka a přehodil si kotouč na bekhend, v tísni se k němu ale neměl jak dostat. Tak ho jen tak postrčil dopředu a padající Vacek si oddychl, když proletěl pár centimetrů vedle jeho druhé tyče.
     
    43:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Obě strany teď doslova rezignovaly na obranu, což vedlo k trojici přečíslení v rozmezí nějakých dvaceti sekund. To první nevyužila Dukla, druhé Hradec, ale vzápětí dostali hosté další možnost, kterou už nepohrdli! Jan Mandát na sebe natáhl dva hráče a pak našel volného LUKÁŠE ANDĚLA, který Veselého zmátl kličkou a pak ze strany zasunul do odkryté klece - 1:1! Asistence: Jan Mandát, Filip Dundáček.
     
    39:11
    Hradeckou aktivitu podtrhuje další faul protivníka. Roman Čermák - 2 minuty za podražení.
     
    38:02
    V rychlém protiútoku nabil Jakub Hofman napříč pásmem Michalu Musilovi. Odsud z druhé strany to už vypadalo na gól do prázdné brány, ale střela zřejmě nebyla přesná a bystrý Vacek to zase zvládl.
     
    36:33
    Právě když naskakoval Dundáček do hry, Radek Pilař si chtěl vše vynahradit, kličkou poslal svého strážce k ledu a pak na pravé straně napřáhl až ke stropu. Mířil dobře, jenže - to by David Vacek nesměl být pravák. Jeho lapačka je dnes hodně jistá.
     
    34:27
    Drahoš Jebavý se chtěl prohnat kolem Filipa Dundáčka, který však zvedl své ruce příliš vysoko a Jebavého zasáhl vysokou holí. Už třetí klasická přesilovka pro Hradec v této třetině.
     
    33:05
    Lukáše Jíchu na pravé straně nezastavil žádný z obránců, ale až bleskurychlý pravý beton Františka Veselého!
     
    31:41
    Vacek toho asi příliš neviděl, přesto svou lapačkou parádně kontroloval Pilařovu ránu od modré čáry.
     
    30:29
    Kapitán hostí Jan Mandát fauloval ve středním pásmu a posílá svůj tým do čtyř. Menší trest za nedovolené bránění.
     
    27:10
    Lukáš Anděl nabil do mezikruží Janu Mandátovi. Jeho střelu z první buď zblokoval obětavý hradecký bek, nebo až přesouvající se Veselý.
     
    24:50
    V následující minutě ale musel dobrou trojici šancí vyškrábnout František Veselý!
     
    23:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    A tentokrát jsme viděli úspěšnou přesilovku! Lukáš Bezděk ještě po křižném pasu nedostal puk do brány, MICHAL MUSIL ho však už za dezorientovaného Vacka doklepnul - 1:0. Asistence: Lukáš Bezděk, Daniel Voženílek.
     
    23:05
    Velkou pochvalu si od domácích trenérů zaslouží Matěj Klust, který i z pozice obránce pořádně zaměstnal obranu hostů a vysloužil si faul. David Košař - 2 minuty za držení protihráče.
     
    19:44
    Ještě před sirénou odchází na lavici hanby domácí hokejista. Jakub Hofman - 2 minuty za držení protihráče.
     
    19:30
    Lukáš Jícha se užuž dostával za hradeckou obranu, ale dlouhá přihrávka mu sklouzla z hokejky.
     
    18:03
    Daniel Voženílek se prohnal po pravé straně a i když mu kotouč stál, stejně nebezpečně vypálil ke druhé tyčce! Vackův beton byl však pozorný.
     
    15:21
    Josef Wolf připravil svým průnikem pozici pro Daniela Šepse. Ten oklamal svého protivníka prohozením mezi bruslemi, ale Vacka napálil přímo do hrudi! Následná Wolfova dělovka z mezikruží minula horní růžek.
     
    11:57
    I tak ale posílá faul Lukáše Anděla Jihlavu znovu do čtyř. Dvě minuty za sekání.
     
    10:23
    No a v oslabení ujel úplně všem Jan Mandát! Svůj brejk řešil okamžitou střelou, což byla zase práce pro jistého Františka Veselého.
     
    08:29
    Josef Wolf jako by stále držel svou fazónu ze včerejšího utkání. Teď se jako expres prohnal středním pásmem, než ho zastavil háček Jana Brussmanna. První početí výhoda pro Hradec.
     
    05:41
    Přichází druhá možnost přesilové hry pro hosty, Matěj Klust pyká za podražení.
     
    05:41
    Aktivita stále zůstává na jihlavských holích a další šanci měl Jiří Bambula, kterého znovu zastavil až František Veselý.
     
    04:06
    Veselý musel reagovat na tečovanou dělovku Filipa Dundáčka. Kotouč mu pak zůstal ležet za zády, jako první ho ale dojel hradecký bek.
     
    01:35
    Vzápětí je za vražení na hrazení vyloučen Radek Pilař, hosté jdou na přesilovku.
     
    01:35
    Ještě o něco větší šance přichází na druhé straně! Malinský vyslal do sóla Josefa Wolfa, který zkusil Vacka oklamat bekhendovým blafákem. To se mu nepodařilo!
     
    01:14
    Duklu zastihl úvod v lepší formě a hned se hnala do přečíslení. Domácí bek v něm stačil zblokovat přihráku na Jana Mandáta, který ale i tak nebezpečně zakončoval. Veselý musel rychle máchnout lapačkou.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 24. Musil (Bezděk, Voženílek) - 44. Anděl (J. Mandát, Dundáček), 51. Severa (Bambula)


    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Müller) – Klust, Skála, Hofman, Novotný, Matějček, Voříšek, Pumr, Bezděk – Musil, Matouš, Drašnar, Malinský, Jaroš, Gančarčík, Wolf, Voženílek, Šeps "C", Jebavý, Šeda, Pilař. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Dukla Jihlava: Vacek (Svoboda) – Čermák, Kosař, Dundáček, Půža, M. Mandát, Port – Brussmann, Severa, J. Mandát "C", Dvořák, Mahút, Bambula (MD), Hotař, Jícha, Anděl (MD). Trenér: František Zeman.

    Rozhodčí: M. Honza – Kleprlík, Pechánek.
    bahis siteleri