Valenciennes – Marseille 4:1 (kon.) | Saint-Étienne – Remeš 0:0 (kon.) | Lyon – Bordeaux 0:2 (kon.)
konec
Valenciennes FC
4:1 (3:0)
Olympique Marseille
Neděle 30.09.2012, 14:00 • Stade du Hainaut • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec se dočkali i hosté. Po centru Valbueny se k míči dostal JORDAN AYEW, který hezkou střelou z voleje překonal domácího brankáře.
     
    64
    Valenciennes právě vstřelilo branku!
    Nyní to už brankou skončilo, jenže se opět trefili domácí. Po levé straně utekl Kadir, který poslal přesný centr do vápna Marseille. Tam se v souboji prosadil ANTHONY LE TALLEC, který z malého vápna hlavou překonal Mandandu.
     
    39
    Valenciennes právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla neuvěřitelná chyba Mandandy. Ten chytil lehký míč, pak vyběhl na velké vápno a chtěl ho vyhodit, jenže míč mu vyklouzl a dopadl zhruba dva metry za velké vápno, kde byl domácí FOUED KADIR, který neměl problém míč poslat do prázdné branky. Tak na tuhle chybu se budeme na internetu a v televizi koukat ještě hodně dlouho.
     
    35
    Valenciennes právě vstřelilo branku!
    Po další bleskové akci vedou už domácí o dvě branky. Po levé straně utekl Danic, který přihrál na malé vápno, kde byl osamocený ANTHONY LE TALLEC, který už neměl problém poslat míč do prázdné branky.
     
    16
    Valenciennes právě vstřelilo branku!
    Tak to byla paráda. K přímého volnému kopu se postavil domácí GAIL DANIC, který kulatý nesmysl zakroutil parádně do levého horního rohu hostující branky!

    Jakub Kopřiva

    Branky: 16. Danic, 35. Le Tallec, 39. Kadir, 64. Le Tallec - 90+3. Ayew

    Karty:   73. Ducourtioux (VLN) - 33. Ayew (OMA), 34. Mandanda (OMA), 78. Ayew (OMA)


    Valenciennes FC: Penneteau - Ducourtioux, Gil, Isimat Mirin, Nery, Mater (C), Sanchez Moreno, Kadir, Danic (85.Bong), Dossevi (76.Saez), Le Tallec (86.Aboubakar)
    Olympique Marseille: Mandanda (C) - Nkoulou, Morel, Fanni, Cheyrou (55.Remy), Amalfitano, Kabore, Valbuena, Gignac (82.Raspentino), Ayew, Abdullah

    Rozhodčí: Varela - Benech, Gaillard
    bahis siteleri