Alkmaar – Waalwijk 3:3 (kon.) | Willem II – Zwolle 0:1 (kon.) | Groningen – Kerkrade 3:2 (kon.)
Venlo – Eindhoven 0:6 (kon.)
konec
VVV Venlo
0:6 (0:2)
PSV Eindhoven
Neděle 30.09.2012, 16:30 • De Koel • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    86
    PSV právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! JÜRGEN LOCADIA není na hřišti ještě ani dvacet minut, přesto se už raduje ze třetí branky! Tentokrát se prosadil po výborné Wijnaldumově přihrávce za obranu.
     
    82
    PSV právě vstřelilo branku!
    Hosté stále nemají dost. Wilfried Bouma poslal do domácího pokutového území prudký přízemní centr, který usměrnil do sítě JÜRGEN LOCADIA a zvýšil tak už na rozdíl pěti branek.
     
    79
    PSV právě vstřelilo branku!
    Hattrick dokonán! DRIES MERTENS si tentokrát pohrál s domácím obranou, když obešel hned tři protihráče, a za pomoci tyče dostal míč za záda Mäenpäy.
     
    75
    PSV právě vstřelilo branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Strootman perfektní přihrávkou za obranu našel Toivonena, ten následně přihrál před bránu JÜRGENU LOCADIOVI, který s přehledem zakončil.
     
    35
    PSV právě vstřelilo branku!
    DRIES MERTENS si připisuje druhý nádherný gól v zápase. Tentokrát vypálil technicky z hranice vápna a míč poslal nechytatelně pod břevno. Mäenpää byl bez šance.
     
    23
    PSV právě vstřelilo branku!
    Křídelník DRIES MERTENS se ujal míče ve středu hřiště, popotáhl si jej až k domácímu vápnu a z hranice pokutového území zakončil přesně k pravé tyčce.

    Tomáš Honajzer

    Branky: 23. Mertens, 35. Mertens, 75. Locadia, 79. Mertens, 82. Locadia, 86. Locadia

    Karty:   7. Nwofor (VEN), 42. Seip (VEN), 55. Wildchut (VEN)   65. Nwofor (VEN)


    VVV Venlo: Mäenpää – Joppen (46. Ammi), Röseler, Seip, Leiwakabessy – van Haaren (88. Radosavljević), Meeuwis, Türk – Linssen (76. Otso), Nwofor, Wildschut.
    PSV Eindhoven: Waterman – Hutchinson, Marcelo, Derijck, Ritzmaier (46. Bouma) – van Bommel, Toivonen (75. Wijnaldum), Strootman – Narsingh (68. Locadia), Lens, Mertens.

    Rozhodčí: Eric Braamhaar
    bahis siteleri