Vítkovice – K. Vary 1:4 (kon.) | Chomutov – Motor ČB 5:2 (kon.) | Pardubice – Litvínov 3:4 (po s.n.)
Liberec – Slavia 4:6 (kon.) | Sparta – Zlín 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 4:3 (po s.n.)
konec
HC Sparta Praha
1:4 (0:0, 0:3, 1:1)
Berani Zlín
Úterý 02.10.2012, 18:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    A tak přece se Spartě podařil alespoň čestný úspěch. LUKÁŠ LUŇÁK se dostal k odraženému puku a poslal jej za Horčičku. Asistence: Jánský.
     
    50:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že dnešní utkání je právě rozhodnuté. Jednoduchou sólovou akcí ANTONÍNA HONEJSKA (1+2) se Zlín ujímá čtyřgólového vedení. Asistence Horák, Čajánek.
     
    31:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně studená sprcha... Linhart zpoza brány perfektně předložil puk JAROSLAVU BALAŠTÍKOVI, kterého už čekal jednoduchý úkol. Asistence: Linhart, Köhler.
     
    30:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Krásne rozebrání sparťanské bránící čtveřice! Puk se přes Čajánka dostal k BEDŘICHU KÖHLEROVI, který nekompromisně propálil Neuvirtha mezi betony. Asistence: Čajánek, Honejsek.
     
    21:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre! Honejsek nabil na modrou PETRU ZÁMORSKÉMU, který nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Antonín Honejsek, Ondřej Veselý.
    Marken.cz

    Oliver Sálus

    Branky a nahrávky: 59. Luňák (Jánský) - 22. Zámorský (Honejsek, Veselý), 31. Köhler (Čajánek, Honejsek), 32. Balaštík (Linhart, Köhler), 51. Honejsek (Horák, Čajánek)


    HC Sparta Praha: Neuvirth - Vallin, Husák, Sobotka, Kočí, Milam, Gawryletz, Philipp, Krstev - Rachůnek, Luňák, Hlinka, Foster, Sobotka, Žalčík, Bahenský, Tenkrát, Pacovský, Jánský, Ton, Forman, Simon.
    Berani Zlín: Horčička - Hamrlík, Horák, Linhart, Matějíček, Řezníček, Šenkeřík, Zámorský - Balaštík, Čajánek, Čech, Holík, Honejsek, Köhler, Kubiš, Leška, Melenovský, Okál, Ondráček, Veselý.

    Rozhodčí: Fraňo, Hodek - Kajínek, Podrazil

    Diváci: 4325
    bahis siteleri