Poprad – Orange 20 6:3 (kon.) | Košice – Martin 1:3 (kon.)
konec
HK Poprad
6:3 (1:1, 3:1, 2:1)
HK Orange 20
sk Úterý 02.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sme mohli vidieť opäť góly na oboch stranách. Ihneď v úvode tretej dvadsaťminútovky sa strelecky presadil Sabolič, ktorý umiestnil puk za gólmana Nagya. Druhú Nagyovu kapituláciu nám priniesol po tvrdom zakončení v 51. minúte Šterbák. Ďalšia korekcia z pohľadu hostí prišla aj v poslednej tretine. V 57. minúte sa po veľkej chybe v popradskej obrane dokázal gólovo presadiť Zdenko Tóth.
    Výsledný stav 6:3 tak posiela "dvadsiatku" domov bez bodu a domácemu celku pripisuje do tabuľky dôležité tri body.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z webu Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:15:42)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Dve plus dve minúty za krosček a hrubosť zinkasoval Denis Hudec. Domáci hráč Gápa zinkasoval len dve minúty za hrubosť.
     
    59:52
    Po peknej strele od Zdenka Tótha nám predviedol domáci gólman Sidor pekný zákrok, po ktorom vidíme prvú bitku v tomto zápase. Denis Hudec si nepríjemne skočil päsťami do Petra Gápu! Gápa tento súboj napokon prehral. Nasledujú vylúčenia.
     
    59:35
    Po peknej prihrávke od Rapáča sa k zakončeniu dostal Ondrej Homa! Ten však v tesnej blízkosti gólmana Nagya nedokázal jeho pozorné reflexy prekonať.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 723 divákov.
     
    59:16
    Po prihrávke rukou sa bude vhadzovať v strednom pásme. Domáci majú tak tento zápas už vyhratý. Iba žeby sa mladíkom podaril nejakáý zázrak.
     
    58:24
    Pri puku sú opäť domáci, ktorí kombinujú v útočnom pásme! Samuel Takáč chcel uvoľniť nebráneného Dávida Buca, no v poslednej chvíli sa do cesty puku postavilo ležiace telo Fekiača.
     
    57:37
    Pri puku sú opäť hosťujúci hráči, ktorí sa asi nikdy nevzdávajú! Spoza ľavého kruhu tentokrát tvrdo pálil Bednár! Jeho strelu však Sidor vyráža do bezpečia svojími betónmi.
     
    56:43
    HK Orange 20 dalo gól!
    Po obrovskej chybe v popradskej defenzíve prichádza zníženie! V medzikruží sa znenazdajky pri puku ocitol ZDENKO TÓTH, ktorý delovkou prekonal popradského gólmana. Ten sa síce snažil zasiahnuť, no jeho reflex bol na túto strelu prikrátky. Bez asistencií.
     
    55:42
    Po peknej krížnej prihrávke sa z ľavého kruhu rozhodoval zakončovať Samuel Takáč! Jeho projektil však skvelým zákrokom vyrazil pred seba pozorný gólman Nagy! Alebo ho Takáč len v ležmej polohe trafil?
     
    55:08
    Popradčania sa dokázali v tomto oslabení ubrániť a dokonca útočia! Po malej chvíli v pätici sa ihneď dostávajú do útočného pásma, kde pekne kombinujú.
     
    54:17
    Nevyzerá to tak, že hostia hrajú presilovú hru. Sú síce pri puku, no majú obrovské problémy s prechodom cez dobre opevnené stredné pásmo, kde na nich čaká nemilé modré prekvapenie.
     
    53:25
    Po nepresnej rozohrávke hostí sa do rýchleho úniku po pravom krídle dostal Roman Tomas! Ten sa na hranici pravého kruhu rozhodol zakončovať, no gólman Nagy mu predviedol peknú STOP-ku po rýchlom vykorčuľovaní.
     
    53:01
    Mladíci budú hrať v početnej výhode! Na dve minúty si za podrazenie odchádza na trestnú lavicu sadnúť Filip Macejka.
     
    52:41
    Hostia si vytvárajú enormný útočný tlak, akokeby hrali presilovú hru. Popradčania na čele s gólmanom Sidorom mu však zatiaľ vynikajúco čelia!
     
    51:49
    Momentálne nám väčšiu útočnú aktivitu predvádzajú hosťujúci hráči. Po tvrdej strela od Tótha sa tentokrát blysol reflexívnym zákrokom vyrážačkou domáci gólman Dušan Sidor!
     
    50:55
    Poprad dal gól!
    Tesne po návrate vylúčeného Kolenu pridávajú domáci už šiesty gól! Po bravúrnej backhandovej prihrávke na stred v podaní Kloudu sa pri puku ocitol MARCEL ŠTERBÁK! Ten svoju hokejku napriahol a tvrdo vypálil. Nagy ostal na puk za svojím chrbátom len bezmocne pozerať. Asistencie si pripisujú hráči Peter Klouda a Róbert Sabolič.
     
    50:16
    Popradčania roztočili presilovkový kolotoč a prišlo aj prvé zakončenie. Z medzikružia chcel Nagya prekvapiť Macejka, no nepodarilo sa mu to! Gólman hostí ukryl puk pred svojími betónmi.
     
    49:37
    Zatiaľ nám oba tímy predvádzajú pomerne vyrovnaný výkon. Popradčania sú síce pri puku, no podľa všetkého očakávajú presilovú hru, ktorá príde už o malú chvíľu.

    Branky a nahrávky: 11. Kovačevič (Kramár, Buc), 30. Klouda (Sabolič, Špelda), 32. Šterbák (Sabolič, Klouda), 33. Macejka (Rapáč, Buc), 41. Sabolič (Klouda, Šterbák), 51. Šterbák (Klouda, Sabolič) - 18. Lipovský (Mikeska, Klimčík), 40. Boltun (Fujerík), 57. Tóth


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) - Špelda, Šterbák, Kovačevič, Kramár, Kurali, Pentikäinen, Gáborčík, Gríger - Tomas, Klouda ("C"), Sabolič - Vandas, Buc, Takáč - Macejka, Rapáč, Homa - Paločko, Koskinen, Gápa.
    HK Orange 20: Romančík (Nagy) - Korim ("C"), Rusina, Nechala, Bednár, Buri, Tóth, Pospíšil, Mikeska - Lipovský, Fekiač, Klimčík - Uhrík, Bíreš, Hudec - Podsedlý, Kolena, Mráz - Boltun, Fujerík, Klučiar.

    Rozhodčí: J. Bachúrik - M. Korba, Jobbágy

    Diváci: 723
    bahis siteleri