Benátky n/J – Litoměřice 4:3 (po pr.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Třebíč – Beroun 3:0 (kon.)
Ústí n/L – Písek 7:2 (kon.) | Hr. Králové – Šumperk 6:1 (kon.) | Kadaň – Most 3:5 (kon.)
Olomouc – Mladá Boleslav 2:3 (po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
6:1 (3:1, 2:0, 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 03.10.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nevyužitá přesilovka Draky ztrestala, právě vyloučený hráč se totiž vzápětí postaral o navýšení hradeckého náskoku. MILAN VALÁŠEK to zkusil z hodně velkého úhlu a protože puk odrazil od tyčky do Vajnera a potom za brankovou čáru, Královští lvi vedou už 6:1! Druhá branka hradeckého mladíka v zápase. Asistence: Jan Berger.
     
    36:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    No tak to byla velká paráda! Aspoň tedy pro domácí fanoušky. Jeden ze šumperských beků totiž dokonale namazal VLADIMÍRU ŘÍHOVI, který tak najednou ujížděl na Štůralu sám. Asi tak pětkrát si přehodil puk z jedné strany na druhou a svůj nádherný blafák dovedl do gólového konce - 5:1! Bez asistence.
     
    28:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ovšem nakonec je výtečná možnost Hradečáků využita! Petr Haluza nabídl MICHALU TVRDÍKOVI kotouč na teč a dočasný kapitán domácích přesně trefil mezírku mezi betony roztahujícího se Štůraly - 4:1. Asistence: Petr Haluza, Martin Šagát.
     
    13:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Obrany se nám poněkud otevřely a nakonec je z toho třetí gólový úder pro Královské lvy! Vít Budínský ujel s MILANEM VALÁŠKEM do přečíslení. I když se zdálo, že druhý jmenovaný mladík zaváhal, jen si nechal Štůralu proklouzat brankovištěm a pak zamířil zpět na vzdálenější tyčku - 3:1! Asistence: Vít Budínský, Petr Haluza.
     
    08:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ani devět minut hry nemáme za sebou a už je na světě první obrat! Před šumperskou klecí zůstal tentokrát trestuhodně nehlídán VÍT BUDÍNSKÝ, kterého přesnou přihrávkou z rohu vybídl Petr Haluza a hradecký forvard prostřelil Štůralu podruhé - 2:1! Asistence: Petr Haluza.
     
    04:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže i domácí ze své první šance utkání skórují! Michal Tvrdík si najížděl podél pravého hrazení a před bránou viděl DAVIDA ŠVAGROVSKÉHO, na jehož hůl poslal nabídku na teč. Hradecký útočník jeho výzvu vyslyšel a vyrovnává utkání - 1:1! Asistence: Michal Tvrdík, Patrik Moskal.
     
    01:29
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak to je pořádně rychlý start a šok pro hradecký stadion! ADAM ČERVENKA dostal přihrávku zpoza brány a střelou z pravého kruhu rozvlnil síť za Jakubem Čechem - 0:1! Asistence: Tomáš Sedlák.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Švagrovský (Tvrdík, Moskal), 9. Budínský (Haluza), 14. Valášek (Budínský, Haluza), 29. Tvrdík (Haluza, Šagát), 37. Říha, 50. Valášek (Berger) - 2. Červenka (Sedlák)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Čížek, Kania, Karlíček, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Čáp – Švagrovský, Tvrdík, Moskal – Šagát, Říha, Kubica – Budínský, Haluza, Valášek – Finsterle, Macháň, Berger – Půlpán. Trenér: Martin Hosták.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) – Novotný, Holík, Suchý, Sedlák, Gewiese, Tesařík, Vrána, Pastor – Plášek, Staněk, Vrdlovec – Červenka, Hulva, Haas – Blinka, Skoumal, Cink – Stoklasa, Kindl, Rufer. Trenér: Radek Kučera.

    Rozhodčí: Hejduk – Zídek, Kotlík.
    bahis siteleri