Benátky n/J – Litoměřice 4:3 (po pr.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Třebíč – Beroun 3:0 (kon.)
Ústí n/L – Písek 7:2 (kon.) | Hr. Králové – Šumperk 6:1 (kon.) | Kadaň – Most 3:5 (kon.)
Olomouc – Mladá Boleslav 2:3 (po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
6:1 (3:1, 2:0, 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 03.10.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:47
    Před brankovištěm se vzápětí pustili do souboje Jan Berger s Petrem Geweisem a oba si ještě zchladí hlavy u časoměřičů. Oba dvě minuty za hrubost.
     
    56:44
    Čilý pohyb Víta Budínského se navíc postaral o trest pro Jana Tesaříka za vražení na hrazení.
     
    54:47
    Dnešnímu utkání přihlíží na hradeckém zimním stadionu 720 diváků.
     
    53:57
    Hradecká posila Martin Šagát si poprvé v kariéře vyzkouší, jaké to je sedět na domácí straně místní trestné lavice. Dvě minuty za podražení.
     
    49:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nevyužitá přesilovka Draky ztrestala, právě vyloučený hráč se totiž vzápětí postaral o navýšení hradeckého náskoku. MILAN VALÁŠEK to zkusil z hodně velkého úhlu a protože puk odrazil od tyčky do Vajnera a potom za brankovou čáru, Královští lvi vedou už 6:1! Druhá branka hradeckého mladíka v zápase. Asistence: Jan Berger.
     
    47:08
    Hosté dostanou šanci ještě upravit skóre, Milan Valášek se provinil nedovoleným bráněním.
     
    46:04
    Další zvonění za Vajnerem už mohlo být pro Draky osudové. Švagrovský ale z bezprostřední blízkosti napálil břevno!
     
    44:29
    Hradec bude hrát výhodnou přesilovku čtyři na tři. Vladimír Cink si vysloužil menší trest za podražení.
     
    43:53
    Vyloučení na obou stranách. David Roupec pyká za sekání, Karel Plášek za krosček.
     
    40:20
    V brance Šumperka už vidíme Vratislava Vajnera, který tak nahradil Tomáše Štůralu.
     
    37:50
    Vladimír Cink zacinkal na tyčku branky Jakuba Čecha!
     
    36:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    No tak to byla velká paráda! Aspoň tedy pro domácí fanoušky. Jeden ze šumperských beků totiž dokonale namazal VLADIMÍRU ŘÍHOVI, který tak najednou ujížděl na Štůralu sám. Asi tak pětkrát si přehodil puk z jedné strany na druhou a svůj nádherný blafák dovedl do gólového konce - 5:1! Bez asistence.
     
    34:51
    Až se vedle Čechova brankoviště zjevil Adam Červenka a zkusil rychlou bekhendovou kličku. V cestě mu však stál levý beton hradeckého brankáře!
     
    33:03
    Lukáš Finsterle nesmyslně narazil na mantinel jednoho ze šumperských hokejistů, který ale snad bude v pořádku. Jde buď o Matěje Blinku, nebo Denise Kindla. Pro hradeckého útočníka z toho plyne trest na 5 minut plus do konce utkání.
     
    32:15
    Petr Haluza dnes už nasbíral tři asistence a už mohl mít čtvrtou! V přečíslení nabíjel Vítovi Budínskému, který pálil z první. Z hodně velké vzdálenosti ale rozvlnil jen boční síť!
     
    28:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ovšem nakonec je výtečná možnost Hradečáků využita! Petr Haluza nabídl MICHALU TVRDÍKOVI kotouč na teč a dočasný kapitán domácích přesně trefil mezírku mezi betony roztahujícího se Štůraly - 4:1. Asistence: Petr Haluza, Martin Šagát.
     
    26:57
    Hradec bude hrát více než minutu a půl dvojnásobnou přesilovku! Petr Geweise zasáhl Kubicu vysokou hokejkou a doplní svého spoluhráče za katrem.
     
    26:33
    Vladimír Cink - 2 minuty za podražení.
     
    22:34
    Michal Skoumal byl ihned po buly zasažen do obličeje a rozhodčí po vzájemné diskusi posílají na trestnou Michala Tvrdíka s menším trestem. Další přesilovka pro Šumperk.
     
    21:29
    A znovu nestárnoucí harcovník v dresu Draků. Tentokrát se musel Jakub Čech natáhnout přes celé brankoviště, aby zamezil Pláškovi s Vrdlovcem ve skórování.
     
    20:37
    Karel Plášek netrefil skákavou nabídku před prázdnou bránu.
     
    20:20
    Hned po příchodu z kabin jde na první početní výhodu zápasu Šumperk. Jakub Kania - 2 minuty za podražení.
     
    19:22
    Jan Berger to vzal na levém kruhu sám na sebe, i bekhendem Štůralu nebezpečně ohrozil. Kotouč se chvíli motal v brankovišti, ale před Finsterlem ho stačil jeden z šumperských beků odpálit.
     
    14:04
    Hradečtí navíc dostávají výhodu přesilové hry. Matěj Blinka - 2 minuty za sekání.
     
    13:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Obrany se nám poněkud otevřely a nakonec je z toho třetí gólový úder pro Královské lvy! Vít Budínský ujel s MILANEM VALÁŠKEM do přečíslení. I když se zdálo, že druhý jmenovaný mladík zaváhal, jen si nechal Štůralu proklouzat brankovištěm a pak zamířil zpět na vzdálenější tyčku - 3:1! Asistence: Vít Budínský, Petr Haluza.
     
    12:41
    Dva hráči Šumperka si pohráli s hradeckou defenzívou jakoby nic. Karel Plášek přenechal u hrazení puk Danielu Vrdlovcovi, který mu pak nahrál zpět před bránu. Zakončení ale nebylo dostatečně důrazné a Čech se stačil natáhnout!
     
    11:53
    Další možnost pro Hradec. Michal Tvrdík zpoza brány našel Patrika Moskala, Štůralův pravý beton byl ale rychlejší.
     
    09:12
    První vyloučení zápasu je vzájemné. Karel Plášek i Zdeněk Čáp pykají na dvě minuty za hrubost. 4 na 4
     
    08:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ani devět minut hry nemáme za sebou a už je na světě první obrat! Před šumperskou klecí zůstal tentokrát trestuhodně nehlídán VÍT BUDÍNSKÝ, kterého přesnou přihrávkou z rohu vybídl Petr Haluza a hradecký forvard prostřelil Štůralu podruhé - 2:1! Asistence: Petr Haluza.
     
    04:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže i domácí ze své první šance utkání skórují! Michal Tvrdík si najížděl podél pravého hrazení a před bránou viděl DAVIDA ŠVAGROVSKÉHO, na jehož hůl poslal nabídku na teč. Hradecký útočník jeho výzvu vyslyšel a vyrovnává utkání - 1:1! Asistence: Michal Tvrdík, Patrik Moskal.
     
    01:29
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak to je pořádně rychlý start a šok pro hradecký stadion! ADAM ČERVENKA dostal přihrávku zpoza brány a střelou z pravého kruhu rozvlnil síť za Jakubem Čechem - 0:1! Asistence: Tomáš Sedlák.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Švagrovský (Tvrdík, Moskal), 9. Budínský (Haluza), 14. Valášek (Budínský, Haluza), 29. Tvrdík (Haluza, Šagát), 37. Říha, 50. Valášek (Berger) - 2. Červenka (Sedlák)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Čížek, Kania, Karlíček, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Čáp – Švagrovský, Tvrdík, Moskal – Šagát, Říha, Kubica – Budínský, Haluza, Valášek – Finsterle, Macháň, Berger – Půlpán. Trenér: Martin Hosták.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) – Novotný, Holík, Suchý, Sedlák, Gewiese, Tesařík, Vrána, Pastor – Plášek, Staněk, Vrdlovec – Červenka, Hulva, Haas – Blinka, Skoumal, Cink – Stoklasa, Kindl, Rufer. Trenér: Radek Kučera.

    Rozhodčí: Hejduk – Zídek, Kotlík.
    bahis siteleri