Manchester City – Sunderland 3:0 (kon.) | Chelsea – Norwich 4:1 (kon.) | Swansea – Reading 2:2 (kon.)
West Brom – Queens Park 3:2 (kon.) | Wigan – Everton 2:2 (kon.) | West Ham – Arsenal 1:3 (kon.)
konec
Swansea City
2:2 (0:2)
Reading FC
Sobota 06.10.2012, 16:00 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    78
    Swansea právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Stupňující se tlak dokázali hráči domácího týmu přetavit ve vyrovnávající branku. Po přihrávce Mooreho se do míče opřel WAYNE ROUTLEDGE a vyrovnává na 2:2. Fanoušci Swansea jsou v extázi.
     
    70
    Swansea právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom se hráči Swansea dočkali kontaktní branky. Routledge nacentroval míč do pokutového území z pravé strany a za přispění obrany Readingu míč propadl až na zadní tyč, kde stál MICHU, který rybičkou dostal míč za záda McCarthyho.
     
    44
    Reading právě vstřelil branku!
    Tak to je šok jak pro domácí hráče, tak i pro jejich fanoušky. Krásný fotbalový moment předvedla dvojice hráčů Readingu. Do pokutového území centroval míč McAnuff, na jeho příhrávku si naběhl NOEL HUNT, který krásným volejem prostřelil brankáře Vorma podruhé!
     
    31
    Reading právě vstřelil branku!
    Tomu se říká efektivita. Hráči Readingu z první příležitosti se ujímají vedení. McAnuff uličkou našel PAVLA POGREBNYAKA, který křižnou ranou překonal brankáře Vorma. Nutno dodat, že část viny na obdržené brance nese i domácí brankář, pod kterým míč proplachtil do sítě.

    Tomáš Kučera

    Branky: 70. Michu , 78. Routledge - 31. Pogrebnyak, 44. Hunt

    Karty:   43. Michu (SWN) - 14. Mariappa (RDG), 60. Tabb (RDG), 73. Roberts (RDG)


    Swansea City: Vorm - Davies, Williams, Chico, Rangel - Routledge, Ki, Michu (87. De Guzman), Britton, Dyer (62. Hernandez) - Graham (46. Moore)
    Reading FC: McCarthy - Cummings, Gorkss, Mariappa, Shorey - Kebe, Tabb (89.Robson-Kanu), Karacan McAnuff - Hunt (72.Roberts), Pogrebnyak (80.Le Fondre)

    Rozhodčí: M. Dean

    Diváci: 20336
    bahis siteleri