Bayern – Hoffenheim 2:0 (kon.) | Schalke – Wolfsburg 3:0 (kon.) | Freiburg – Norimberk 3:0 (kon.)
Mohuč – Düsseldorf 1:0 (kon.) | Fürth – Hamburg 0:1 (kon.)
konec
FC Schalke 04
3:0 (1:0)
VfL Wolfsburg
Sobota 06.10.2012, 15:30 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    58
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Naldo sice vyhlavičkoval rohový kop Farfána před šestnáctku, tam jej ale zpátky do ohně vrátil Afellay, jenž díky Huntelaarově teči dostal míč k úplně volnému ROMANU NEUSTÄDTEROVI, který sám před Benagliem nezaváhal. Hráči Schalke byli hned ve třech sami před švýcarským brankářem a všichni mohli pokračovat ve hře, neboť vzadu se katastrofálně zapomněl Fagner.
     
    46
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Naldo propadl v souboji s Holtbym, rozhozená obrana Wolfsburgu pak nedokázala zareagovat na náběh IBRAHIMA AFELLAYE, jenž od Holtbyho dostal ideální míč do běhu a na zadní tyč překonal bezmocného Benaglia.
     
    33
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Fuchs se na levé straně konečně dostal ke svému typickému centru, obrana Wolfsburgu předvedla školáckou chybu a ponechala naprosto volného JEFFERSONA FARFÁNA, jenž pro něj netradičně hlavičkou na protější tyč překonal bezmocného Benaglia.

    Daniel Polách

    Branky: 33. Farfán, 46. Afellay, 58. Neustädter

    Karty:   54. Afellay (SCH)


    FC Schalke 04: Unnerstall - Uchida, Höwedes, Matip, Fuchs (76. Kolasinac) - Höger, Neustädter - Farfán, Holtby (87. Barnetta), Afellay (73. Obasi) - Huntelaar
    VfL Wolfsburg: Benaglio - Fagner, Naldo, Pogatetz (52. Olić) , Rodríguez - Knoche, Josué, Schäfer (52. Hasani) - Vieirinha (71. Felipe), Diego - Lakić

    Rozhodčí: Sippel - Leicher, Schüller
    bahis siteleri