Myjava – Žilina 1:1 (kon.) | Prešov – Slovan Bratislava 0:0 (kon.) | B. Bystrica – Senica 1:2 (kon.)
Nitra – Trenčín 1:2 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
1:1 (1:1)
MŠK Žilina
sk Sobota 06.10.2012, 14:30 • Futbalový štadión, Myjava • Niké liga
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 14:30.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí dvanástom kole slovenskej najvyššej futbalovej súťaže - Corgoň ligy!
    V tomto online prenose Vám budem približovať aktuálne dianie na myjavskom štadióne, kde si od 14:30 zmeria sily domáci tím Spartak Myjava so svojím súperom - tímom MŠK Žilina.

    Domáci tím Spartak Myjava - nováčik v Corgoň lige sa po jedenástich odohraných zápasoch nachádza na siedmej tabuľkovej priečke so štrnástimi bodmi a priaznivým skóre +1. Túto štatistiku dosiahli myjavskí hráči za štyri výhry, dve remízy a päť prehier. Myjava je momentálne vo veľmi dobrej forme, keďže v desiatom kole dokázala na domácom trávniku deklasovať tím MFK Košice v pomere 3:1 a následne výrazne triumfovala na trávniku Ružomberka v pomere 4:0.
    Myjavčania budú mať v dnešnom zápase výhodu domáceho prostredia, ktorú budú chcieť určite zúžitkovať.

    Hostia zo Žiliny sú od začiatku sezóny vo veľmi dobrej forme, keď si po štyroch výhrach, šiestich remízach a len jednej prehre dokázali vybojovať druhú tabuľkovú priečku, kde figurujú s osemnástimi bodmi a priaznivým skóre +9. Žilinskí hráči sa nám v desiatom kole Corgoň ligy predstavili na domácej pôde, kde deklasovali tím 1. FC Tatran Prešov v pomere 3:0. V kole jedenástom sa nám Žilinčania predviedli na trávniku tímu MFK Košice, kde dokázali v riadnom hracom čase uhrať len jeden bod za remízu v pomere 1:1.
    Žilinčania síce majú v dnešnom zápase nevýhodu predstavenia na trávniku súpera, no určite sa budú snažiť z Myjavy odniesť aspoň bodík za remízu.

    Tieto dva tímy sa v sezóne 2012/2013 stretli v prvom kole, ktoré sa odohralo 14.7.2012 na žilinskom trávniku! V tomto zápase Žilinčania jasne porazili svojich súperov v pomere 4:1!

    Tento ligový zápas jasného favorita nemá. Podľa papierových, ale aj herných predpokladov je však uprednosťnovaný tím zo Žiliny, ktorý by mal v Myjave napokon triumfovať.
    Aj stákové kancelárie nemajú jasného favorita - na výhru domácich stanovili kurz na hodnote 3,17, na výhru hostí kurz 2,15 a napokon na nerozhodnú remízu kurz 3,13.

    Podarí sa Myjavčanom oplatiť svojím súperom zo Žiliny trpkú prehru z prvého kola alebo sa zo zisku bodov budú opäť tešiť Žilinčania?
     
    Úvodné zostavy:

    Spartak Myjava: Šulla - Dian, Harsányi, Černáček, Kukoľ, Kuračka, Častulín, Ďuriš, Mrva, Siva, Sládek.

    MŠK Žilina: Dúbravka - Škriniar, Akakpo Ognadon, Káčer, Pečovský, Piaček, Pich, Ceesay, Mihalík, Mabouka, Nunes.

    Rozhodca: Pavlík - E. Weiss, Žákech.
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči

    Spartak Myjava: Székely - Jastráb, Kvasnica, Kosík, Petráš, Bruško, Šebek.

    MŠK Žilina: Krnáč - Angelovič, Gergel, Barčík, Guima Azevedo, Deza.
     
    Na myjavskom štadióne sú nastúpené oba futbalové celky, ktoré si spolu s divákmi vypočujú slovenskú národnú hymnu. Domáci hráči z Myjavy nastúpia v klasickej čiernobielej kombinácii. Hostia zo Žiliny sa nám predstavia v dresoch žltých.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Žilinčania sa po rozohratí úvodného výkopu stiahli na svoju polovicu, odkiaľ sa snažia pomalými krížnymi prihrávkami prebiť dobre brániaci domáci defenzívny val.
     
    2
    Ricardo Nunes po tvrdom faule od Diana získal výhodu štandardnej situácie zo vzdialenosti približne 35 metrov! Jeho tvrdý projektil však skončil len na kopačkách domácich obrancov.
     
    3
    Pich sa po rýchlom úniku ľavým krídlom rozhodol odcentrovať loptu pred domáceho gólmana. A vôbec to nebolo zlé! Loptu však v pokutovom území získal Ceesay, ktorý svojím zakončením z voleja míňa myjavskú svätyňu!
     
    4
    Po tvrdom defenzívnom faule v podaní Káčera získavajú domáci hráči prvú štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 36 metrov naľavo od hosťujúcej bránky. K lopte sa postavil domáci kapitán Kuračka.
     
    5
    Kuračka z tejto pozície síce svoj center umiestnil veľmi sympaticky až pred gólmana Dúbravku, no v hlavičkovom súboji mali navrch hostia zo Žiliny, ktorí následne loptu umiestnili do náručia svojho brankára.
     
    6
    Myjavčania sú momentálne pri veľmi veľkej ofenzívnej chuti. Loptu držia veľmi dobre a snažia sa kombinovať, no zatiaľ im žilinská obrana čelí priam vynikajúco.
     
    7
    Po pomerne krátkom výkope v podaní žilinského gólmana Dúbravku sa hostia pomalými krokmi dostávajú na útočnú polovicu. Tentokrát získali štandardnú situáciu tesne za polovicou ihriska.
     
    8
    Štandardnú situáciu odišiel zahrávať Káčer a urobil to výborne! Loptu odcentroval až pred gólmana Šullu, ktorý na skvelú Ceesayovu hlavičku zareagoval reflexívnym zákrokom a loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    9
    Hosťujúci hráči nám predvádzajú veľmi dobrý ofenzívny výkon. Menšiu chybičku v domácej obrane chcel využiť Nunes, no jeho center bol nepresný a napokon sú pri lopte opäť domáci.
     
    10
    Domáci sa snažili zakombinovať zo svojej polovice až k Dúbravkovej bráne. Po niekoľkých prihrávkach sa však Sládek ocitol bránený troma hráčmi Žiliny, ktorí mu poľahky vzali loptu.
     
    11
    Z následného rýchleho protiútoku sa rozhodol zakončovať Pečovský! Spoza pokutového územia domácich však míňa Šullovu bránu o niečo viac ako jeden meter.
     
    12
    Žilinčania sa snažili zaútočiť, no po útočnom faule od Ceesaya na Diana strácajú loptu. Snažia sa opäť založiť kombinačný útok zo svojej obrannej polovice.
     
    13
    Myjavčania chceli využiť situáciu a zaútočiť. Po ľavom krídle si s loptou pekne zbiehal Siva, no bol tvrdo bránený a napokon od lopty čisto odstavený.
     
    14
    Pečovský preveroval opäť gólmana Šullu spoza pokutového územia. Tentokrát bol však vo väčšej vzdialenosti a loptu zo svojej kopačky umiestnil len mimo priestoru jeho brány.
     
    15
    Sládek nám predviedol veľmi dobrý individuálny prienik, po ktorom bol však rýchlo zdvojený. Napokon sa však z tejto osobnej obrany vymanil a loptu odcentroval! Jeho center po malej chvíli končí mimo žilinskej brány.
     
    16
    Momentálne vidíme hru prevažne v strede ihriska, kde majú loptu na svojich kopačkách hosťujúci hráči. Tí domáci im zatiaľ nedávajú žiadne šance, a tak je hra mierne nezaujímavá.
     
    17
    Myjavskí hráči nám predvádzajú organizovaný defenzívny výkon, v ktorom sa nikam neponáhľajú a dávajú pozor aj na tie najmenšie herné chybičky. Momentálne sú pri lopte na svojej polovici domáci hráči.
     
    18
    Siva nám predviedol pekný center spoza pokutového územia hostí na pravej strane, no Dúbravka sa pri tomto zákroku nezapotil. Jednoduchú strelu pokrýva vo svojom náručí.
     
    19
    Myjavčania svoju následnú útočnú vlnu zastavili úplne zbytočne. Sládek nám predviedol nekompromisný útočný faul na Ceesaya, po ktorom jeho tím stráca loptu.
     
    20
    Ďuriš sa snažil loptu z pravého krídle odcentrovať na Harsányiho, no žilinský stopér Akakpo si na neho dáva obrovský pozor! Po peknom obrannom zákroku posiela svoj tím do útoku.
     
    21
    Herné tempo sa nám opäť mierne ustálilo. Domáci sú pri lopte a snažia sa ofenzívne presadiť. Po tvrdom faule od Akakpa získali Myjavčania štandarnú situáciu naľavo od pokutového územia Žiliny.
     
    22
    Myjava dala gól!
    Po fantastickom centri zo štandardnej situácie od Kuračku sa v pokutovom území hostí najlepšie zorientoval ROMAN ČASTULÍN, ktorý svojím zakončením hlavičkou v páde prekonáva žilinského gólmana Dúbravku! Ten tentokrát mal len veľmi malé šance na úspešný zákrok.
     
    23
    Domáci sa takmer dostali do ďalšej zaujímavej ofenzívnej akcie. Po úniku pravým krídlom sa však Dian previnil útočným faulom, a tak musí odovzdať loptu svojím protihráčom.
     
    24
    Herné tempo sa nám opäť mierne ustálilo. Žilinčania hrajú mierne prekvapene, no stále sa dokážu držať pri lopte a zaútočiť na domácich hráčov.
     
    25
    Po rýchlom prieniku po ľavom krídle v podaní Nunesa bol pískaný faul! Siva tohto žilinského hráča nekompromisne položil na zem. Štandardnú situáciu odchádza zahrávať Žilinčan Káčer!
     
    26
    Káčer svoj center zo štandardnej situácie zarotoval síce veľmi pekne, no hlavička Ceesaya skončila len mimo myjavskej brány! Následný center od Nunesa po odrazení lopty opäť končí mimo. Pri lopte sú opäť Myjavčania.
     
    27
    Domáci hráči sú pri lopte a snažia sa útočiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Žilinčania ich vysoko a efektívne napádajú!
     
    28
    Po tvrdom súboji naľavo od domácej bránky ostal na trávniku ležať žilinský hráč Mabouka! Po krátkom ošetrení sa však pozviechal a vracia sa do hry!
     
    29
    Myjavčania chcú očividne zaútočiť a vsietiť aj druhý gól, no cez polovicu ihriska prechádzajú v uplynulých sekundách len veľmi nestabilne. Žilinčania bránia veľmi dobre.
     
    30
    Hra sa nám opäť presunula do stredu ihriska, kde nám opa tímy predvádzajú sympatické prihrávkové kombinácie a následné súboje o loptu. Lepšie sú na tom momentálne domáci futbalisti, ktorí držia loptu na svojich kopačkách.
     
    31
    Dian sa po peknej krížnej prihrávke rozhodol zakončovať naľavo od pokutového územia Žiliny, no svoje zakončenie nepremyslel. Škriniar bol dobre postavený a loptu zblokoval za postrannú čiaru.
     
    32
    Harsányi sa nebezpečne uvoľnil na ľavom krídle a snažil sa loptu dopraviť pred žilinskú bránu. Tentokrát mu to však nevyšlo, pretože ho dobre bránil Piaček, ktorý posiela loptu za postrannú čiaru.
     
    33
    Pich sa snažil z pravého krídla uvoľniť pred bránou svojho spoluhráča Ceesaya, no po tejto prihrávke loptu technicky upratal do bezpečia obranca Častulín.
     
    34
    Žilinský hráč Róbert Pich padá v pokutovom území po tvrdom strete s domácim Ďurišom. Pískať sa však nebude, pretože podľa hlavného rozhodcu v tejto situácii faul nefiguroval.
     
    35
    Mihálik sa snažil individuálne presadiť pred domácim pokutovým územím, čo sa mu na malú chvíľu podarilo. Jeho následná prihrávka však bola veľmi nepresná.
     
    36
    Žilina dala gól!
    Je vyrovnané! Po obrovskej defenzívnej chybe v strede ihriska sa pri lopte ocitol VIKTOR PEČOVSKÝ! Ten sa individuálne presunul až pred domáce pokutové územie a technickou strelou k ľavej žŕdke myjavskej brány prekonáva gólmana Šullu, ktorý mal už loptu na dosah.
     
    37
    Pri lopte sú opäť myjavskí hráči, ktorí sa snažia prejsť na útočnú polovicu, no zatiaľ to majú proti pozornej žilinskej obrane veľmi ťažké.
     
    38
    Dian sa sympaticky uvoľnil za hosťujúcim pokutovým územím na pravej strane a zakončil! Gólman Dúbravka však na loptu dobre videl a zasiahol priam fantastickým zákrokom!
     
    39
    Pri lopte je opäť Dúbravka, ktorý sa tentokrát svoj výkop rozhodol rozohrať nakrátko. Jeho spoluhráči si loptu následne peknými prihrávkami posúvajú dopredu.
     
    40
    Ceesay nám predviedol tvrdý útočný faul na Kukoľa, po ktorom Žilinčania strácajú loptu.
     
    41
    Po krátkej prihrávke na zadného obrancu Žiliny - Piačeka nám predviedol Harsányi veľmi dobrý forčeking, po ktorom takmer získal loptu. Piaček sa však v poslednej chvíli dobre zorientoval a prihráva Dúbravkovi.
     
    42
    Po nepresnej strele od Káčera nám predviedol domáci obranca Mrva teč, po ňom nasleduje rohový kop pre Žilinu.
     
    43
    Rohový kop odišiel zahrávať opäť Káčer, no ten nám predviedol len veľmi nedôrazný center k bližšej žŕdke, ktorý zinkasoval obranca Mrva.
     
    44
    Pri lopte sú opäť domáci hráči, ktorí však majú veľký problém s útočením, keďže Žilinčania vysunuli proti nim vysoký forčeking.
     
    45
    Po peknej krížnej prihrávke od Škriniara v hlavičkovom súboji dominoval Mrva, ktorý udržiava svoj tím pri lopte.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    V prvom polčase sme mohli vidieť aktívnejší herný prejav na kopačkách aktuálneho majstra Corgoň ligy - tímu MŠK Žilina. Prvý gól však z tohto zápasu dokázali vyťažiť domáci hráči, ktorí nám predviedli skvelý center po štandardnej situácii a následnou hlavičkou umiestnil loptu za chrbát Dúbravku Roman Častulín! O 14 minút neskôr si po obrovskej chybe v myjavskej defenzíve dokázal loptu poniesť až k pokutovému územiu Viktor Pečovský, ktorý ju následne nechytateľne umiestnil k ľavej žŕdke myjavskej brány. Po štyridsiatichpiatich minútach je tak stav na ukazovateli skóre nerozhodný - 1:1.

    Podarí sa domácim hráčom udržať si v tomto zápase aspoň remízu a vyťažiť tak body z tohto zápasu alebo sa budú po zápase tešiť (aj) Žilinčania?
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    47
    Žilinčania vstúpili do druhého polčasu peknou agresívnou ofenzívnou hrou. Ich prvá útočná vlna bola napokon zakončená strelou z ľavej strany v podaní Róberta Picha. Lopta však napokon končí vysoko nad domácou bránou.
     
    46
    Na začiatku druhého polčasu sa žilinský tréner rozhodol striedať. Za Káčera posiela na trávnik oddýchnutého Angeloviča.
     
    46
    Žilinský tréner posiela do druhého polčasu aj druhé striedanie. Za Mabouku prichádza na trávnik Barčík!
     
    48
    Domáci hráči sa dostali k lopte, no ich prechod cez stred ihriska bol opäť kostrbatý a napokon aj zastavený skvelou defenzívnou hrou žilinského stopéra Akakpa.
     
    49
    Harsányi nám pri svojom úniku po pravom krídle predviedol veľmi nekompromisný útočný faul na Pečovského. Pri lopte sú teda opäť Žiinčania, ktorí loptu zahrávajú na svojej obrannej polovici.
     
    50
    Ceesay sa snažil technickými kľučkami prekonať myjavský obranný val, no napokon sa mu to nepodarilo. Domáci obrancovia ho veľmi pozorne zdvojili a od lopty odstavili.
     
    51
    Momentálne vidíme na myjavskom štadióne hru v strede ihriska, kde zatiaľ mierne dominujú hosťujúci hráči. Myjavčania však bránia veľmi dobre.
     
    52
    Angelovič nám predviedol z ľavého krídla tvrdé zakončenie na gólmana Šullu. Ešte pred ním sa však lopta zblokovala na domácom obrannom vale.
     
    53
    Po peknej krížnej prihrávke sa snažil zakončovať Ceesay! Jeho projektil z pravej strany však napokon končí nad myjavskou bránou!
     
    54
    Domáci hráči si vytvorili skvelú gólovú šancu, ktorá ústila na Petra Sládeka! Ten síce zakončil, no veľmi nepresne. Pískaný bol napokon aj offsajd!
     
    55
    Angelovič vysoko dobiedzal pred Šullovou bránou, no jeho aktivita priniesla žilinskému tímu len stratu lopty. Pri nej sa následne ocitil gólman Šulla.
     
    56
    Po tvrdom fyzickom strete v strede ihriska leží na malú chvíľu na trávniku Kukoľ! Ten zinkasoval tvrdý hit od žilinského hráča Angeloviča.
     
    57
    Pekný technický center z ľavého krídla v podaní Kukoľa bol zblokovaný mimo ihriska. Domáci tak získavajú výhodu rohového kopu! Ten odišiel zahrávať Kuračka, no jeho center končí opäť pri rohovej vlajočke.
     
    58
    Kuračka nám od rohovej vlajočky predviedol technický rotujúci center na vzdialenejšiu žrď, no túto loptu po malej chvíli efektívnym zákrokom spracoval vo svojom náručí gólman Dúbravka.
     
    59
    Hosťujúci hráči sa natlačili pred domáce pokutové územie, no predviedli nám len niekoľko pekných centrov bez nejakého vážnejšieho zakončenia. Hostia získavajú rohový kop.
     
    60
    Po peknom centri z rohového kopu v podaní Barčíka nám predviedol gólman Šulla efektívne vyrazenie lopty na kopačky domácich hráčov!
     
    61
    Aj domáci tréner sa rozhodol striedať! Za Diana nastupuje na myjavský trávnik odchovanec Tomáš Bruško, ktorý sa vrátil do Myjavy zo zahraničia.
     
    62
    Kukoľ sa snažil prekľučkovať žilinského obrancu Akakpa, no ten mu predviedol skvelý obranný zákrok, po ktorom posiela svojich spoluhráčov do útoku.
     
    63
    Angelovič nám predviedol tvrdé zakončenie z pravého krídla, no lopta z jeho pravej kopačky napokon míňa dobre postavenú myjavskú bránu.
     
    64
    Žilinčania si opäť vytvárajú útočný tlak. Roman Častulín tentokrát veľmi dobre a čisto odstavil nabiehajúceho Nunesa.
     
    65
    Hosťujúci hráči sú opäť pri lopte, kde sa snažia prekonať veľmi dobre postavený myjavský obranný val.
     
    66
    Žilinčania zinkasovali výhodu priameho kopu! Po tvrdom faule od Bruška odchádza loptu zahrávať žilinský hráč Barčík.
     
    67
    Barčík umiestnil z tejto pozície loptu vynikajúcou delovkou k pravej žŕdke myjavskej brány! Domáci gólman Šulla sa však nenechal zahanbiť a predviedol nám skvelý reflexívny zákrok!
     
    65
    Domáci tréner sa rozhodol striedať aj podruhýkrát! Za Harsányiho nastupuje na kvalitný myjavský trávnik Kosík.
     
    65
    Hosťujúci tréner vyčerpáva svoj povolený počet striedaní. Ako tretieho posiela na trávnik Dezu namiesto vyťaženého Mihalíka.
     
    68
    Myjavčania sa po nepresnej žilinskej prihrávke dostali k lopte a snažia sa zakončovať. Z pravej strany to tentokrát skúšal Bruško, no Dúbravka nám predviedol ďalší spoľahlivý zákrok.
     
    69
    Dúbravka nám predviedol veľmi ďaleký, no veľmi nepresný výkop od vlastnej brány! Pri lopte sú teda opäť Myjavčania.
     
    70
    Z pravej strany skúšal Dúbravku tentokrát preveriť Peter Kosík! Ten sa však nedokázal presadiť proti stopérovi Akakpovi, ktorý loptu zblokoval.
     
    71
    Po tvrdom žilinskom faule získavajú domáci hráči skvelú štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 24 metrov, ktorú odchádza zahrávať Tomáš Bruško!
     
    72
    Bruško nám predviedol tvrdé zakončenie, ktoré napálil len do dobre postaveného žilinského obranného múriku. Pri lopte sú žilinskí obrancovia.
     
    73
    Černáček nám predviedol skvelú individuálnu akciu, po ktorej prihrával na Kosíka. Kosík loptu odcentroval a Častulín sa snažil vsietiť gól hlavičkou, no napokon prehral hlavičkový súboj proti Akakpovi.
     
    74
    Po rýchlom úniku Dezu po ľavom krídle nám predviedol dnes veľmi dobre hrajúci myjavský stopér Častulín, ktorý svojho protihráča od lopty odstavil úspešne a čisto.
     
    75
    Žilinčania sú opäť pri lopte a snažia sa vsietiť druhý gól, ktorý by ich dostal do dobrého gólového vedenia. Pri lopte je momentálne na pravom krídle Róbert Pich.
     
    76
    Šulla sa tentokrát zapotil! Po peknom centri od Róberta Picha sa v pokutovom území najlepšie zorientoval Ceesay! Ten pekne zahlavičkoval, no myjavský gólman nám po malej chvíli predviedol skvelý reflexívny zákrok!
     
    77
    Domáci tréner strieda aj potretíkrát. Za Ďuriša posiela na myjavský futbalový trávnik Petráša.
     
    78
    Žilinčania sa usadili pred myjavským pokutovým územím, kde roztočili svoje prihrávkové kombinácie. Tie im zatiaľ vychádzajú na výbornú, len chýbajú zakončenia.
     
    79
    Po peknom centri do pokutového územia v podaní Angeloviča chcel Barčík umiestniť loptu nožničkami za domáceho gólmana Šullu! Loptu však v tejto veľmi ťažkej pozícii netrafil.
     
    80
    Po tvrdom faule od domácich obrancov získavajú žilinskí hráči výhodu priameho kopu zo vzdialenosti približne 25 metrov, mierne naľavo od myjavského pokutového územia.
     
    81
    Barčík nám predviedo strelu po tejto výhode, ktorá síce mala patričnú rýchlosť, no chýbal jej smer. Lopta napokon končí v priestore nad myjavskou bránou.
     
    82
    Lopta je momentálne opäť na domácich kopačkách, no chýba im dôraz v hernom prejave. Tesne za polovicou ihriska strieľal domáci hráč Kukoľ. Svojím projektilom jasne míňa žilinskú bránu.
     
    83
    Nunes nám predviedol pekný center do pokutového územia, kde sa snažil opäť zakončovať Barčík. Jeho nedôrazná strela bola zblokovaná od dobre postavených myjavských obrancov za postrannú čiaru.
     
    84
    Myjavčania sa opäť dobre ubránili. Nepresný center od Angeloviča poslal do bezpečia skvelým odkopom domáci Častulín. Žilinčania musia teda svoj útok zakladať zo svojej polovice.
     
    85
    Nepresný center Barčíka bol tentokrát zblokovaný na kopačkách Petra Kosíka. Žilinčania opäť začínajú spoza polovice ihriska.
     
    86
    Petráš chcel svojím rýchlym únikom prekonať žilinskú defenzívnu pevnosť, no pri svojom prieniku sa previnil útočným faulom na Piačeka. Myjava tak stráca loptu.
     
    87
    Nunes chcel uvoľniť na ľavej strane Ceesaya! Ten však na jeho center nezareagoval veľmi dobre a loptu posiela len na kopačky myjavských obrancov.
     
    88
    Rysoval sa nám útok domácich hráčov! Akakpo si pri Kosíkovom prieniku po pravom krídle počínal nedovolene. Myjavčania budú zahrávať ďalšiu štandardnú situáciu.
     
    89
    Domácemu kapitánovi Kuračkovi tento center nevyšiel. Žilinčania po ňom získali loptu a posielajú ju až ku gólmanovi Šullovi.
     
    90
    V peknej palebnej pozícii sa ocitol Angelovič! Strelou k pravej žŕdke myjavskej brány sa však nepresadil. Lopta nabrala rotáciu a míňa myjavskú bránu o necelý meter.
     
    90
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    90+1
    Po peknej strele od Nunesa nám Častulín predviedol nekompromisný teč mimo ihrisko. Žilinčania budú zahrávať rohový kop.
     
    90+2
    Po peknom centri z rohového kopu v podaní Barčíka nám predviedol Ceesay nekompromisnú hlavičku, po ktorej nám domáci gólman Šulla predviedol fantastický reflexívny zákrok a loptu vytlačil za svoju bránu!
     
    90+2
    Ďalší rohový kop Žiliny bol veľmi nepresný a po rýchlom výkope domáceho gólmana Šullu ukončuje hlavný rozhodca Pavlík tento ligový zápas.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme mohli vidieť loptu prevažne na kopačkách hostí, ktorí síce zatlačili myjavský tím do pokutového územia, no nedokázali vsietiť ani jeden gól! K tejto štatistike sa pričinil hlavne gólman Šulla, ktorý nám v nadstavenom čase predviedol fantastický zákrok po hlavičke od Ceesaya! Žilinčania tak odchádzajú už po siedmej ligovej remíze domov len s jedným bodom. Domáci sa pre zmenu môžu radovať, pretože uhrať jeden bod s takým silným tímom akým je MŠK Žilina je mnohokrát veľmi ťažké.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:20:48)

    Branky: 22. Častulín - 36. Pečovský


    TJ Spartak Myjava: Šulla - Dian (61. Bruško), Harsányi (65. Kosík), Černáček, Kukoľ, Kuračka, Častulín, Ďuriš (77. Petráš), Mrva, Siva, Sládek.
    MŠK Žilina: Dúbravka - Škriniar, Akakpo Ognadon, Káčer (46. Angelovič), Pečovský, Piaček, Pich, Ceesay, Mihalík (65. Deza), Mabouka (46. Barčík), Nunes.

    Rozhodčí: Pavlík - E. Weiss, Žákech
    bahis siteleri