Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.) | Litvínov – Třinec 1:4 (kon.) | Zlín – Motor ČB 0:4 (kon.)
K. Vary – Liberec 1:3 (kon.) | Slavia – Chomutov 4:0 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 5:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:3 (0:1, 2:2, 3:0)
HC Kometa Brno
Pátek 12.10.2012, 19:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Hezký den z Pardubic. V ČEZ Areně vyzve v rámci 11. kola Tipsport extraligy domácí celek hosty Kometu Brno.
     
    Hostující Kometa Brno pod vedením zkušeného stratéga Venery zatím extraligu vede. Pouhé dvě prohry v prodloužení znamenají pro hosty skvělou bilanci deseti duelů a čtyřiadvaceti bodů. V posledním kole se Brno střetlo s Vítkovicemi, které porazilo 2:1.
     
    Celek Pardubic se po špatném startu do soutěže pomalu zvedá, avšak pravidelný přísun bodů do ČEZ Areny se zatím nekoná. Po domácích výhrách nad Litvínovem a Vítkovicemi, přišla v dohrávce prohra s na ledě HC Vítkovice 3:2. Jak dopadne repríza posledního finále? Šlágr kola začíná v 19:00.
     
    Dnes se v Pardubicích na utkání 11. kola čeká více než devítitisícová návštěva. Úvodní vhazování dnes slavnostně provede při příležitosti zítřejší 122. Velké pardubické legenda dostihového sportu Josef Váňa.
     
    Úvodní sestavy:

    HC ČSOB Pojišťovna Pardubice: Salfický (Růžička) – Benák, Kolář, Píša, Kočí, Ďaloga, Kindl, Vašíček – Hemský, Krejčí, Starý – Bartek, Kousal, Somík – Brendl, Beech, Cetkovský – Buchtele, T. Zohorna, Semorád – Nosek.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC Kometa Brno: Trvaj (Falter) – Žižka, Kováčik, Bičánek, Švrček, Malec, Valach, Valábik, M. Hruška – Hořava, Čermák, Dlouhý – H. Zohorna Hynek, J. Hruška, Jak. Svoboda – Erat, Petrovický, Holec – Wasserbauer, Koreis, Dočekal.

    Trenéři: Zdeněk Venera a Lubomír Oslizlo

    Rozhodčí: Blecha, Hribik – Hlavatý, Tošenovjan.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    Duel zahajují hosté prvním zakázaným uvolněním, po kterém se vhazuje po pravici Trvaje.
     
    00:23
    A hned se slušnou šancí ukazuje i celek Pardubic. Krejčí našel na modré Koláře, jehož ránu musí Trvaj vyrazit betonem mimo svou klec.
     
    01:05
    Kombinace hostů prošla až před Salfického, který raději před Jakubem Svobodou přikrývá kotouč. Byl za to odměněm ledovou sprškou, avšak domácí obrana si ihned dělá pořádek.
     
    01:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté z Brna jdou hned v úvodu do vedení! Zpoza branky vyjel Hynek Zohorna, který našel volného Švrčka. Zadák hostí ihned pálil, ale jeho pokus stačil Salfický vyrazit. Bohužel pro něj pouze do levé strany, kde stál připravený JAN HRUŠKA, jenž prudkou ranou do odkryté klece posílá Brno do vedení. Asistence: Jan Švrček a Hynek Zohorna.
     
    02:12
    Od modré to na Salfického zkusil i Dočekal, ale domácí brankář si prostor mezi betony pohlídal a holí vyráží mimo.
     
    02:51
    A další příležitost hostů. Leoš Čermák našlápl do útočného pásma, kde se dokázal vymanit z domácí obrany a od pravého mantinelu vypálit. Brankář domácích však chytá.
     
    03:24
    I první přesilová hra bude patřit hostům. Jakub Kindl totiž dostává dvě minuty za sekání.
     
    03:40
    Kováčik pálil od modré čáryy, ale jeho pokus si cestu mezi tři tyče nenašel. Kometa přesto pokračuje v tlaku v útočném pásmu.
     
    04:07
    Domácím se daří vyhodit až po vhazování před Salfickým. Dobrou práci předvedl Václav Kočí.
     
    04:18
    Následuje zakázané uvolnění Komety Brno.
     
    04:42
    Žižkovo nahození z levé strany tečoval Čermák, avšak mimo Safického klec. Kometa přesto drží puk v útočném pásmu.
     
    05:23
    Kováčik udržel jen tak tak puk v útočném pásmu a vysokým nahozením zkoušel ohrozit brankáře Pardubic. Ten pokus chytá do lapačky.
     
    05:24
    Celkem povedená, avšak neproměněná přesilovka Komety je u konce.
     
    05:41
    Po pádu domácího brankáře Salfického, který upadl na led a ztratil helmu následovala menší rozmíška. Aktivní byl hostující Bičánek s ještě jedním kolegou v bílém dresu a domácí duo Vašíček-Hemský.
     
    05:41
    Salfického trefil domácí Krejčí, ale vylučovat se bude samozřejmě i tak. V domácím dresu vidí tresty Aleš Hemský 2+2 minuty hrubost a Jiří Vašíček 2+2 minuty hrubost. Za Kometu Jakub Svoboda (krosček) dvě minuty, Jan Hruška 2+2 minuty hrubost a Bičánek 2+2 minuty také za hrubost
     
    06:42
    První minuta přesilovky Pardubic zatím úspěšná nebyla, když Trvaj nemusel zasahovat.
     
    07:41
    Píša po nahrávce od Brendla nevypálil, a tak mají puk hosté z Brna. Ti jsou následně v plném počtu.
     
    08:07
    Velmi dobrým zákrokem se teď ukázal domácí brankář Dušan Salfický. Ten efektně chytá prudkou ránu Jakuba Svobody z levé strany do své lapačky.
     
    08:46
    Odvážně prošel až do útočného pásma domácích zadák Jakub Kindl a jeho tečovanou střelu musel Trvaj vyrazit levým betonem.
     
    09:36
    Šance Komety! Po nahrávce z pravé strany našla nahrávka zcela nekrytého Jan Wasserbauera, který však přízemním pokusem ztroskotává na pravém betonu Dušana Salfického. Brno se i poté snažilo o zakončení, ale i další pokusy si brankář domácích pohlídal a chytá.
     
    10:32
    Salfický nepříliš podpořil domácí snahu vyhozením puku a musel rychle zpátky do branky, aby prudkou ránu Jakuba Svobody stačil vyrazit.
     
    10:40
    A znovu Jakub Svoboda. Ten tentokrát pálil z levé strany, ale mezi Salfického betony se jeho prudká rána nedostala.
     
    11:03
    Následovat bude přesilová hra Pardubic. Hráčů Komety bylo na ledě šest, a tak přichází trest pro jeji střídačku. Dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Hynek Zohorna.
     
    11:33
    Hosté se zatím brání bez problémů a vyhazují prakticky jakýkoliv puk z jejich obranné třetiny.
     
    11:58
    Teď však přišla největší šance domácích v utkání! Z pravé strany vypálil Hemský a Trvaj puk po zákroku tělem ztratil z dohledu. Dorážející Starý z dobré pozici branku netrefuje.
     
    13:02
    Znovu pálil Hemský, ale jeho táhlý pokus Jiří Trvaj vyrazil. Kometa následně hraje v plném počtu.
     
    13:29
    V dobré pozici byl bez dotírání hostujících beků Brendl. Střelu však posílal na branku až příliš pozdě, a ta tak po teči končí vysoko nad.
     
    14:22
    Nepřesnosti na obou stranách k zakončení v posledních momentech hry nevedou.
     
    14:45
    O pár vteřin později však přichází sekání Martina Dočekala, a tak uvidíme přesilovku Pardubic.
     
    14:55
    Aleš Hemský vyjel z levého rohu hřiště a po zblokovaném centru do brankoviště zkusil znovu vypálit. Puk však netrefil ideálně, a ten tak jde mimo.
     
    15:50
    Dnes již podruhé se do útoku pustil domácí bek Kindl a jeho prudký pokus musel Trvaj vyrazit do ochranné sítě. Domácí bek byl při následné rozmíšce hodně aktivní, a tak uvidí i dvě minuty za napadaní a další dvě za hrubost. Za Kometu odjíždí natrestnou lavici Tomáš Malec dvě minuty za hrubost. Hraje se 4/4.
     
    16:44
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    17:18
    Kometa byla dlouho v útočném pásmu, avšak příliš šancí k vidění nebylo. Od levého mantinelu až vypálil dnes velmi aktivní Jakub Svoboda, ale jeho golfák Salfický viděl a v klidu chytá.
     
    17:35
    Po Žižkově nabídce pálil znovu z levé strany Leoš Čermák, jenže ani jeho přízemní pokus Salfického nepřekonal. Ten ránu vyráží pravým betonem.
     
    18:24
    Domácí tým již hrál v plném počtu, když si vysoký touš dobře zpracoval Semorád, následná rána mu však hrubě nevyšla, a tak Trvaj zasahovat vůbec nemusí.
     
    19:18
    Somík pěkně vysunul nahrávkou o mantinel Barteka, ale ten svým pokusem z pravé strany neměl příliš šancí na úspěch.
     
    19:40
    A v dobré šanci byl po nahrávce z pravé strany domácí Zohorna. Tísněn však zakončil jen do Jiřího Trvaje.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první třetině byl k vidění hokej vysoké úrovně. V něm měla převahu hostující Kometa Brno, která šla do vedení již ve 2. minutě. Prudkou ránu z pravé strany dorazil za Salfického Jan Hruška. V následujícím průběhu nebyla nouze o šarvátky a velké šance. Další branka však už nepadla, a tak si budeme muset počkat do třetiny druhé. Ta začne v ČEZ Areně pravděpodobně v 20:00.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:33
    Hemský u levého mantinelu velmi lehce prošel přes Kováčika, kterého si svým typickým stáhnutím puku obehrál. Nahrávku na Krejčího však jeho útočný druh v šanci nepřetavil.
     
    20:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    I začátek druhé třetiny patří jasně hostům z Brna. Podél pravého mantinelu domácím pláchl HYNEK ZOHORNA, který ideálně zpracoval nahrávku Švrčka. Dostal se až před Salfického, před kterým zvolil blafák do bekhendu a ten mu vychází dokonale. Asistence: Jan Švrček a Jakub Svoboda.
     
    21:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Odpověď domácích však přichází téměř ihned! Z pravé strany zakončoval na Trvaje Zohorna, brankář hostů sice ránu stačil vyrazit, avšak pouze na levou stranu, kde se v brankovišti ideálně zorientoval a snižující branku přidal PAVEL BRENDL. Asistence: Tomáš Zohorna a Jan Buchtele.
     
    22:57
    Starý našel ve středu hřiště Aleše Hemského, který však nevypálil a nahrávkou na levou stranu hledal Krejčího. Přihrávka ale nebyla přesná, a tak mají puk hosté z Brna.
     
    23:45
    Zakázané uvolnění domácích dostanu hru po delší odmlce před Salfického. Vhazuje se po levici brankáře Pardubic.
     
    24:17
    Bartek dobře přistrčil puk na Tomáše Zohornu, který v útočném pásmu vypálil. Trvaj jeho ránu vyrazil a v tom momentu přichází faul domácího útočníka. Ten vidí dvě minuty za hákování.
     
    25:14
    Dvakrát pálil od modré na domácí branku Erat, ale ani v jednom případě se jeho rána neujala. První pokus poslal pouze na zadní mantinel, ve druhém případě dobře zakročil Dušan Salfický.
     
    26:00
    Nahození z pravé strany zkoušel tečovat Švrček, avšak jeho teč na Salfického neprošla.
     
    26:30
    Domácí tým již hrál po dobré práci Vašíčka v plném počtu a z levé strany dokonce i zahrozil. Ránu Tomáše Zohorny však Trvaj vyrazil.
     
    26:52
    Salfický po ráně přikryl kotouč, avšak poté byl atakován jedním z hostujících hráčů. Vylučovat se však v našlapané ČEZ Areně nebude.
     
    27:20
    Hemský našel zpoza branky chirurgicky přesnou nahrávkou Kočího. Ten po zpracování pálil z mezikruží, ale Trvaj byl připraven. Do odkryté klece mohl utkání srovnat Benák, jenže ten v důležitý moment kotouč netrefuje.
     
    29:07
    Domácí Cetkovský nevyhodil z útočného pásma, a tak přišla hrozba hráčů Komety. Puk Róberta Petrovického, který vracel kotouč do brankoviště však přikryl pod lapačku Salfický.
     
    29:37
    Následně uvidíme přesilovou hru Komety Brno. Dvě minuty totiž vidí za hákování Martin Bartek.
     
    30:01
    Nahození Hořavy Salfický vytěsňuje vyrážečkou. Kometa však stále drží útočné pásmo.
     
    30:18
    Přerušení hry přichází až po střele Tomáše Žižky, kterou domácí brankář schoval do výstroje.
     
    30:26
    Po vhazování dobře zapracoval Buchtele, který si obhodil soupeře a povedlo se mu vyhodit.
     
    31:25
    Pardubicím se znovu daří vyhodit kotouč do středního pásma, a tak může být Salfický v klidu.
     
    31:38
    Nyní již HC ČSOB Pojišťovna Pardubice hraje v plném počtu.
     
    32:02
    Avšak o pár vteřin přichází další trest. Unikajícího Petrovického jasně podrazil Jan Starý, a tak vidí dvě minuty.
     
    32:25
    Kindl za vlastní brankou dobře zapracoval proti Dlouhému a vyhazuje.
     
    32:38
    O pár vteřin později však přichází velká šance Brna! Na pravé straně dostal puk volný Čermák, který však se zakončením příliš váhal, a tak mu stačil do rány vložit hůl dobře pracující Vašíček.
     
    33:49
    Po zblokovaném centru Švrčka se zblokované rány dočkal i Jan Hruška. Puk letí mimo hřiště, ale po teči, a tak se bude vhazovat v útočném pásmu Komety Brno.
     
    34:02
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    34:29
    Hemský velmi snadno nabruslil do útočného pásma, kde naznačil nahrávku na levou stranu na Krejčího a snažil se o zakončení. To však díky dobré práci hostující obrany nepřišlo.
     
    35:13
    Obrovská šance však přišla na straně druhé. Statickou obranu Pardubic mohl potrestat gólovou trefou zcela osamocený Milan Hruška, ale ten v dobré pozici netrefuje Salfického branku!
     
    35:38
    Na straně druhé přicházejí dvě střely. Avšak Buchteleho ani Vašíčkovu ránu Trvaj vidí a v klidu si s nimi poradil.
     
    35:42
    Závěr druhé třetiny bude mít nádech přesilové hry Pardubic. Jakub Koreis vidí dvě minuty za hákování.
     
    35:48
    Následně se domácí tým raduje z vyrovnání, avšak to ještě nemusí přijít. Beech dorážel odražený puk od zadního mantinelu do odkryté branky, jenže sudí si není jist, a tak volá o pomoc videorozhodčího.
     
    35:48
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Zaplněná ČEZ Areny propuká v jásot, je vyrovnáno 2:2. Po šesti vteřinách přesilové hry napřáhl od modré Brendl. Jeho pokus se pro domácí velmi šťastně odrazil zpět do brankoviště, kde jej na hranici regulérnosti dopravil do sítě KRISTOPHER BEECH. Asistence: Pavel Brendl a Aleš Píša.
     
    36:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Odpověď je však blesková a Brno si znovu bere vedení v utkání zpět! Po pravé straně se i přes faul dokázal dostat k odraženému puku JAKUB SVOBODA, který ležícího Salfického překonává bekhendovým zakončením. Pro oba asistenty při třetí brance Komety to je již třetí bod v dnešním utkání. Asistence: Jan Hruška a Jan Švrček.
     
    37:56
    Brendl nahazoval puk na pravou stranu na Buchteleho, ale ten nedokázal skákající projektil zastavit.
     
    38:53
    Beech hledal dalekonosnou nahrávkou na útočné modré Martina Bartek, jenže ani on se k zakončení neprodral.
     
    39:30
    Lehkovážnou rozehrávku Pardubic v obranném pásmu rozehrál Salfický o mantinel a domácím se alespoň podařilo vyhodit do středního pásma.
     
    39:44
    Po pravé straně si ještě zabruslil s lehkostí sobě vlastní Aleš Hemský. Při jeho následném zakončení byl faulován Bičánkem, který vidí dvě minuty za hákování.
     
    39:50
    Vhazování se dostalo na hokejku Davida Krejčího, který se sice dobře uvolnil, avšak Trvajovu klec v dobré příležitosti minul.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Úvod druhé třetiny opět patřil Kometě, která šla hned v úvodních vteřinách do vedení o dvě branky. To však celek Pardubic nejprve snížil díky Brendlovi, aby po střele stejného hráče dorážel na 2:2 svou první brankou v sezoně Beech. Vyrovnaný stav ale nevydržel v ČEZ Areně dlouho, když vedení vrátil hráčům Brna dnes velmi dobře hrající Jakub Svoboda. Třetí třetina, která pravděpodobně začne v 20:58 tak odpoví na otázku, zda se domácím podaří vyrovnat, nebo si tři body odveze Kometa.
     
    1:48, přesně tak dlouho si domácí tým zahraje v úvodu třetí třetiny přesilovou hru. Pokud svou šanci nepromění, tak bude na trestné lavici sedět za hákování hostující Radim Bičánek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:42
    Pardubicím se ůvod do přesilovky v třetí části nepovedl. Starého posunutí zachytil Jakub Svoboda, který následně vyhazuje.
     
    40:58
    Somík v dobré pozici pálí pouze do připraveného Jiřího Trvaje v brance Komety. Následné dorážky brzdí sudí svou píšťalkou, kterou přerušuje hru.
     
    41:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým přesto v závěru své početní výhody znovu vyrovnává, 3:3! Na pravé straně se k puku dostal KRISTOPHER BEECH, který z těžkého úhlu dokázal puk procpat o pár centimetrů za brankovou čáru. Kanaďan čekal na první branku do dnešního dne, kdy proti Kometě skóruje již podruhé. Asistence: Martin Bartek a Aleš Píša.
     
    42:20
    Na straně druhé chytá zakončení z levé strany do své lapačky Dušan Salfický.
     
    43:13
    A další zakončení hráčů Komety. Do útočného pásma si najel Leoš Čermák, který následně mezi kruhy napřáhl a vypálil. Tečovaný projektil končí nad brankou Pardubic.
     
    43:57
    Znovu hrozí hosté. Po objetí branky zkoušel skákající puk dostat za Salfického Dlouhý i Hořava, avšak bez úspěchu.
     
    45:14
    Salfický opět v permanenci. Ráně Romana Erata vystavila stopku vyrážečka domácího brankáře s číslem 72.
     
    46:12
    Strana druhá sice střelu nabídla, avšak Trvaj může být v klidu. Cetkovského táhlá rána končí po teči v rohu kluziště, a tak půjde do útoku opět Kometa Brno.
     
    47:14
    Po následné nepřesnosti v domácích řadách přichází icing a vhazování před Dušanem Salfickým.
     
    47:54
    Šance utkání! Po nádherné akce Komety Brno zakončoval sám před Salfickým Jakub Svoboda, kterého ideálně u pravé tyče uvolnil přesným pasem Bičánek. Střelec třetí branky Brna zkoušel zakončit po naznačení, avšak jeho přízemní pokus jde pro hosty pouze do levé tyče! Domácí tým teď měl velké štěstí.
     
    47:54
    A ihned si bere oddechový čas. Trenérská dvojice Hynek-Lubina se snaží domácí hráče uklidnit.
     
    48:41
    Puk se po zvláštním odrazu puku dostává ve středu kluziště do zámezí.
     
    48:52
    Posléze zakončuje celek domácích. Konkrétně Václav Benák, který to na Trvaje zkusil od modré čáry. Brankář hostí je připraven a ránu chytá do výstroje.
     
    49:46
    Další šance Brna! Z levé strany zakončoval na Saflického jeden z hráčů Komety, avšak proti jeho táhlé ráně si veděl brankář Pardubic rady. Dělovku pohotově schoval do lapačky.
     
    50:27
    A další šance! Středem hřiště si to namířil do domácí obrany Holec, avšak ani on před Salfickým neuspěl.
     
    51:32
    Zadovkou vracel puk do brankoviště Komety Aleš Hemský, avšak Starý v těžké pozici zakončit nedokázal.
     
    51:51
    Trvajova připravená vyrážečka likviduje nahození z pravé strany v podání domácího kapitána Somíka.
     
    52:12
    K nahrávce zpoza branky se na druhé straně dostal Hynek Zohorna. Těsně bráněn však zakončit na Salfického nedokázal.
     
    52:29
    Přesilovka pro domácí výběr. Dvě minuty vidí za držení hole Tomáš Malec.
     
    53:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Krásná branka domácích posílá výběr koučů Hynka a Lubiny do vedení 4:3. Po ráně Koláře se puk dostal na levou stranu na Davida Krejčího. Před kterým si odkrytá branka říkala o zakončení, které však k překvapení všech nepřišlo. Domácí šikula místo toho nahrál na pravou stranu, kde volný ALEŠ HEMSKÝ dokázal přízemní ranou procpat puk za nemohoucího Trvaje v brance Komety. Asistence: David Krejčí
     
    54:13
    Hosté však na branku Hemského zkoušejí bleskově odpovědět. Domácí tým se brání vyhozením puku přes všechny čáry.
     
    54:34
    Beech zpoza hostující branky našel Barteka, který svou ránu otírá o vyrážečku Jiřího Trvaje.
     
    55:01
    A další šanci Pardubic má opět Martin Bartek. Jeho pokus od pravého mantinelu brankář hostí vyráží bleskovým betonem.
     
    55:25
    Trvaj si neodpočinul ani v další akci. Tu zakončoval opět z pravé strany bek domácích Kindl, avšak ani teď Trvaj nekapituluje.
     
    55:35
    Kočího ránu od modré však již hostující brankář vyráží a následně může být velmi rád, že rána od modré z levé strany jde těsně nad jeho klec.
     
    56:11
    Zohorna se podél pravého mantinelu zkoušel procpat pomocí chytré kličky, avšak nahrávka mu následně nevyšla, tak to je bez zakončení.
     
    56:34
    Na straně druhé centroval od pravého mantinelu puk do brankoviště Jan Hruška, ale spoluhráče nenašel.
     
    57:23
    Valachovo nahození z vlastní třetiny prošlo až na icing. Po něm se vhazuje po pravici brankáře Komety Jiřího Trvaje.
     
    57:56
    Domácí elitní formace teď drží puk v útočném pásmu a drží hosty na míle daleko od Salfického.
     
    58:23
    Zasahovat musel i Trvaj, který vyrazil pokus Brendla. Puk se posléze dostal i před brankáře domácích, který musel vyrážet kotouč, který na něj směřoval z levé strany.
     
    58:23
    Hostující trenérská družina v čele se Zdeňkem Venerou si pro HC Kometu Brno vybírá v závěru třetí třetiny oddechový čas.
     
    58:23
    Kometa bez brankáře se šesti hráči. Vhazuje se po pravici Dušana Salfického. Na vhazování Jan Hruška a David Krejčí.
     
    58:28
    Ihned po buly to na Salfického zkusil Jakub Svoboda, ale domácí brankář puk chytá.
     
    58:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým zachytil v obranné třetině puk a díky nahrávce Krejčího, který ve středním pásmu posunul na JANA STARÉHO. Ten s ním příliš nevymýšlel a těsně za útočnou modrou trefuje přesně, 5:3. Asistence: David Krejčí a Aleš Hemský.
     
    59:10
    O třech bodech již je v ČEZ Areně velmi pravěpodobně rozhodnuto. Přesto se ještě domácí tým tlačí do útoku.
     
    59:20
    Ale v pozoru musí být i brankář Salfický. Ránu z pravé strany však do lapačky chytá.
     
    59:36
    Krejčího útok zastavuje Miloslav Hořava a od Trvaje zahájí jeden z posledních útoků dnešního představení.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Kometa Brno přichází v 11. kole Tipsport extraligy a svou neporazitelnost v základní hrací době. V Pardubicích měla alespoň k bodu nakročeno slušně, avšak po uragánu domácích ve třetí třetině odchází poražena o dvě branky. Start do třetí třetiny se povedl domácí ČSOB Pojišťovně, která zásluhou Kristophera Beech srovnala na 3:3. Vyrovnaný stav zlomila až šest minut před koncem utkání domácí přesilovka. V ní našel geniálně Krejčí na pravé straně Hemského, který určil stav 4:3. Kometa v závěru hrála vabank a zariskovala nasazením šestého hráče, avšak neúspěšně, když do prázdné klece stanovil na konečných 5:3 Jan Starý. (21:40:38)
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 22. Brendl (T. Zohorna, Buchtele), 36. Beech (Brendl, Píša), 42. Beech (Bartek, Píša), 54. Hemský (Krejčí), 59. Starý (Krejčí, Hemský) - 2. J. Hruška (Švrček, H. Zohorna), 21. H. Zohorna (Švrček, Jak. Svoboda), 37. Jak. Svoboda (J. Hruška, Švrček)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička) – Benák, Kolář, Píša, Kočí, Ďaloga, Kindl, Vašíček – Hemský, Krejčí, Starý – Bartek, Kousal, Somík – Brendl, Beech, Cetkovský – Buchtele, T. Zohorna, Semorád – Nosek.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC Kometa Brno: Trvaj (Falter) – Žižka, Kováčik, Bičánek, Švrček, Malec, Valach, Valábik, M. Hruška – Hořava, Čermák, Dlouhý – H. Zohorna Hynek, J. Hruška, Jak. Svoboda – Erat, Petrovický, Holec – Wasserbauer, Koreis, Dočekal.

    Trenéři: Zdeněk Venera a Lubomír Oslizlo

    Rozhodčí: Blecha, Hribik – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 9667
    bahis siteleri