Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.) | Litvínov – Třinec 1:4 (kon.) | Zlín – Motor ČB 0:4 (kon.)
K. Vary – Liberec 1:3 (kon.) | Slavia – Chomutov 4:0 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 5:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:3 (0:1, 2:2, 3:0)
HC Kometa Brno
Pátek 12.10.2012, 19:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým zachytil v obranné třetině puk a díky nahrávce Krejčího, který ve středním pásmu posunul na JANA STARÉHO. Ten s ním příliš nevymýšlel a těsně za útočnou modrou trefuje přesně, 5:3. Asistence: David Krejčí a Aleš Hemský.
     
    53:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Krásná branka domácích posílá výběr koučů Hynka a Lubiny do vedení 4:3. Po ráně Koláře se puk dostal na levou stranu na Davida Krejčího. Před kterým si odkrytá branka říkala o zakončení, které však k překvapení všech nepřišlo. Domácí šikula místo toho nahrál na pravou stranu, kde volný ALEŠ HEMSKÝ dokázal přízemní ranou procpat puk za nemohoucího Trvaje v brance Komety. Asistence: David Krejčí
     
    41:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým přesto v závěru své početní výhody znovu vyrovnává, 3:3! Na pravé straně se k puku dostal KRISTOPHER BEECH, který z těžkého úhlu dokázal puk procpat o pár centimetrů za brankovou čáru. Kanaďan čekal na první branku do dnešního dne, kdy proti Kometě skóruje již podruhé. Asistence: Martin Bartek a Aleš Píša.
     
    36:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Odpověď je však blesková a Brno si znovu bere vedení v utkání zpět! Po pravé straně se i přes faul dokázal dostat k odraženému puku JAKUB SVOBODA, který ležícího Salfického překonává bekhendovým zakončením. Pro oba asistenty při třetí brance Komety to je již třetí bod v dnešním utkání. Asistence: Jan Hruška a Jan Švrček.
     
    35:48
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Zaplněná ČEZ Areny propuká v jásot, je vyrovnáno 2:2. Po šesti vteřinách přesilové hry napřáhl od modré Brendl. Jeho pokus se pro domácí velmi šťastně odrazil zpět do brankoviště, kde jej na hranici regulérnosti dopravil do sítě KRISTOPHER BEECH. Asistence: Pavel Brendl a Aleš Píša.
     
    21:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Odpověď domácích však přichází téměř ihned! Z pravé strany zakončoval na Trvaje Zohorna, brankář hostů sice ránu stačil vyrazit, avšak pouze na levou stranu, kde se v brankovišti ideálně zorientoval a snižující branku přidal PAVEL BRENDL. Asistence: Tomáš Zohorna a Jan Buchtele.
     
    20:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    I začátek druhé třetiny patří jasně hostům z Brna. Podél pravého mantinelu domácím pláchl HYNEK ZOHORNA, který ideálně zpracoval nahrávku Švrčka. Dostal se až před Salfického, před kterým zvolil blafák do bekhendu a ten mu vychází dokonale. Asistence: Jan Švrček a Jakub Svoboda.
     
    01:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté z Brna jdou hned v úvodu do vedení! Zpoza branky vyjel Hynek Zohorna, který našel volného Švrčka. Zadák hostí ihned pálil, ale jeho pokus stačil Salfický vyrazit. Bohužel pro něj pouze do levé strany, kde stál připravený JAN HRUŠKA, jenž prudkou ranou do odkryté klece posílá Brno do vedení. Asistence: Jan Švrček a Hynek Zohorna.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 22. Brendl (T. Zohorna, Buchtele), 36. Beech (Brendl, Píša), 42. Beech (Bartek, Píša), 54. Hemský (Krejčí), 59. Starý (Krejčí, Hemský) - 2. J. Hruška (Švrček, H. Zohorna), 21. H. Zohorna (Švrček, Jak. Svoboda), 37. Jak. Svoboda (J. Hruška, Švrček)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička) – Benák, Kolář, Píša, Kočí, Ďaloga, Kindl, Vašíček – Hemský, Krejčí, Starý – Bartek, Kousal, Somík – Brendl, Beech, Cetkovský – Buchtele, T. Zohorna, Semorád – Nosek.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC Kometa Brno: Trvaj (Falter) – Žižka, Kováčik, Bičánek, Švrček, Malec, Valach, Valábik, M. Hruška – Hořava, Čermák, Dlouhý – H. Zohorna Hynek, J. Hruška, Jak. Svoboda – Erat, Petrovický, Holec – Wasserbauer, Koreis, Dočekal.

    Trenéři: Zdeněk Venera a Lubomír Oslizlo

    Rozhodčí: Blecha, Hribik – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 9667
    bahis siteleri