Martin – Trenčín 4:3 (kon.) | Žilina – Zvolen 3:5 (kon.) | Košice – Poprad 0:0 (zruš.)
Skalica – Piešťany 3:2 (po s.n.) | Nitra – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
konec
MsHK Žilina
3:5 (1:1, 1:2, 1:2)
HKM Zvolen
sk Neděle 14.10.2012, 17:00 • DOXXbet Aréna Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:18
    Zvolen dal gól!
    Zvolen dáva gól do opustenej bránky Žiliny. Strelcom je LUKÁŠ JURÍK.
     
    57:10
    Vylúčenie Zvolen, 2 minúty dostáva Michal Chovan za hákovanie.
     
    56:38
    Vylúčenie Zvolen, 2 minúty dostáva Hraško za filmovanie.
     
    56:22
    Na následnom buly vyletela hokejka Tomáš Troligu do tváre centra hostí. Troliga inkasuje 2 minúty a keďže je to jeho tretí hokejkový trest v zápase, tak odchádza rovno do šatne.
     
    56:20
    Zvolen dal gól!
    Zvolen strháva vedenie na svoju stranu! Marek Laco po strele Petra Hraška vyrazil puk iba pred seba, kde bol MICHAL CHOVAN a tento topkanonier už nemal problém trafiť prázdnu bránku domáceho tímu. Asistencia : Peter Hraško.
     
    49:03
    Vylúčenie Zvolen, 2 minúty inkasuje Andrej Podkonický za nedovolené bránenie v hre.
     
    48:42
    Vylúčenie Žilina - Michal Kokavec inkasuje trest 2+2+10 minút.
    Vylúčenie Zvolen - Méry inkasuje trest 2 minúty.
     
    46:29
    Žilina dala gól!
    MICHAL VAŽAN opláca Zvolenu nešetrný zákrok tým najšportovejším spôsobom. Róbert Krajči vybojoval puk vo vlastnom pásme, počkal si kým mu MICHAL VAŽAN nakorčuľuje, posunul mu puk a poslal ho do úniku. Následný nájazd už bol rutinérsky a Šimko nemal proti perfektnému blafáku nárok. Asistencia : Róbert Krajči.
     
    45:32
    Paradoxne, za podobne nepríjemný zákrok inkasuje Tomáš Troliga 2+2 minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou. Veru, rozhodcovia dnes používajú zvláštny meter na oba tímy a veľa veci riešia následnými kompenzáciami.
     
    44:06
    Krásna akcia v podaní Žiliny. Po prihrávke Škodu sa k puku dostal Robo Krajči. Krajči si prihrávku spracoval a hoci bol tvrdo atakovaný podarilo sa mu vystreliť. Puk rozozvučal ľavú tyč Šimkovej bránky.
     
    43:07
    Tomáš Troliga v tomto momente parádne využil svoju postavu i hokejový kumšt, prebil sa popri mantineli, nabil puk voľnému Vargovi a Šimko v bráne hostí mal opäť plné ruky práce. Uhájil však svoju svätyňu.
     
    39:26
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty inkasuje Tomáš Troliga za vrazenie na mantinel.
     
    39:15
    Zvolen dal gól!
    Opakuje sa situácia ako pri druhom góle Zvolena. Dvaja hráči hostí sa dostali do úniku, TOMÁŠ ŠKVARIDLO opäť naznačil prihrávku a opäť prekabátil Mareka Laca strelou. Asistencie : Michal Chovan, Lukáš Jurík.
     
    36:44
    Michal Važan sa dostal v útočnom pásme k odrazenému puku, nerozpakoval sa a z prvej vypálil na zvolenskú bránku. Marek Šimko zareagoval perfektne a ľavým betónom poslal puk na zadný mantinel.
     
    35:17
    Obrovská šanca domácich hokejistov. Róbert Krajči strelou po ľade nebezpečne ohrozil Šimka, vzápätí sa dostal k dorážke no nepodarilo sa mu zdvihnúť puk ponad ležiaceho Mareka Šimka.
     
    33:22
    Vylúčenie Zvolen, 2 minúty inkasuje Lukáš Jurík za nedovolené bránenie v hre.
     
    30:36
    Zvolen dal gól!
    Znovu platí staré otrepané pravidlo nedáš - dostaneš. Hostia sa dostali do úniku 2 na 1, TOMÁŠ ŠKVARIDLO naznačil prihrávku na spoluhráča, ale nakoniec strelou ponad pravé rameno Mareka Laca vyrovnáva na 2:2. Asistencia : David Výborný.
     
    30:14
    Obrovskú šancu spálil Michal Kokavec v presilovej hre. Z pravej strany dostal puk pred Šimka, položil si ho na ľad, mieril a netrafil prázdnu bránku.
     
    29:26
    Vylúčenie Zvolen, 2 minúty dostáva Michal Juraško za sekanie.
     
    28:14
    Vylúčenie Zvolen, 2 minúty inkasuje Peter Hraško za krosček. Michal Kokavec sa veru ťažko zbieral z ľadu.
     
    25:16
    Michal Važan sa prebil po ľavej strane do úniku, stíhal ho jeden zo zvolenských obrancov. Važan volil strelu zápästím a Šimko sa len obzrel za seba. Puk však letel mimo priestoru bránky.
     
    21:39
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty inkasuje kapitán Jan Dlouhý.
     
    21:18
    Žilina dala gól!
    Zvolenčania sa nechali príliš vylákať pri útočnej snahe, Róbert Krajči vybojoval puk a posunul ho na voľného VLADIMÍRA ŠKODU, ktorý sa dostal do úniku a parádne vymietol ľavý horný roh Šimkovej bránky. Asistencia : Krajči
     
    19:17
    Do rozpravy sa následne pridal s faktickou poznámkou i brankár Zvolena Šimko. Za protesty inkasuje hráč Zvolena Méry osobný trest 10 minút.
     
    17:05
    Na trestnú lavicu opäť smeruje Miroslav Lažo. Inkasuje 2 minúty za hákovanie, ktoré ale videl zrejme iba hlavný rozhodca, pretože diváci sa s jeho verdiktom vôbec nestotožňujú.
     
    12:11
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty inkasuje Miroslav Lažo za krosček.
     
    11:25
    Vylúčenie Zvolen, menší trest za hráčsku lavicu, trest si odpyká Huňady.
     
    09:07
    Žilina dala gól!
    Žilina po obliehaní zvolenskej bránky vyrovnáva!!! MIROSLAV LAŽO dostal ideálny puk k ľavej tyčke, Šimko sa už nestihol presunúť a puk putoval za bránkovú čiaru. Asistencie : Róbert Krajči, Dušan Devečka.
     
    07:15
    Zvolen dal gól!
    Marek Laco prekonaný. Peknou strelou po prihrávke Juraška ho prekonáva MICHAL CHOVAN. Asistencia : Michal Juraško.
     
    06:28
    Na druhej strane nádherná akcia Žilinčanov. Dvojica Valášek a Drevenák sa dostali excelentnou spoluprácou do úniku, no tesne pred Šimkom to už prekombinovali a Šimka ani len neohrozili.
     
    06:00
    Vzápätí nebezpečná a dobre mierená strela Čankyho, Laco vytiahol parádny semafór a skryl puk do svojej lapačky.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 10. Lažo (Krajči, Devečka), 22. Škoda (Krajči), 47. Važan (Krajči) - 8. Chovan (Juraško), 31. Škvaridlo (Výborný), 40. Škvaridlo (Chovan, Jurík), 57. Chovan (Hraško), 60. Jurík (Hraško)


    MsHK Žilina: Laco (Pisio) - Rúfus, Harant - Brcko, Devečka - Dlouhý (C), Sekáč - Niník, Staňo - Kokavec, Troliga, Varga - Krajči, Škoda, Lažo - Važan, Valášek, Drevenák - Sýkora, Horanský, Hájnik. Tréner : L. Spišiak.
    HKM Zvolen: Šimko (Škrečko) - Juraško, Hraško - Ťavoda, Mucha - Pokovič, Výborný - Pichnarčík, Šiška - Zuzin P., Brabenec, Podkonický - Škvaridlo, Jurík L., Chovan - Méry, Jurík M., Ďaloga - Čanky, Huňady, Sikela. Tréner : P. Mikula

    Rozhodčí: Orolín - Smerek, Smrek

    Diváci: 1030
    bahis siteleri