Jihlava – Benátky n/J 4:0 (kon.) | Třebíč – Šumperk 0:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.)
Hr. Králové – Kadaň 1:2 (po s.n.) | Olomouc – Most 2:0 (kon.) | Písek – Beroun 0:2 (kon.)
po s.n.
Královští lvi Hradec Králové
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
Sportovní klub Kadaň
Pondělí 15.10.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Rozhodující nájezd proměnil FILIP SEMAN, jenž tak zajistil svému týmu zisk dvou bodů.
     
    Petr Jíra si počínal stejně nekompromisně a vymetl horní růžek hradecké branky.
     
    A Filip Seman provedl to stejné, co při své první exekuci. Vystřelil nad lapačku a překonal Jakuba Čecha.
     
    60:46
    Kadaň si zahraje početní výhodu čtyři na tři. Lukáš Chmelíř dostane dvě minuty za hákování.
     
    60:46
    A mohlo být rozhodnuto! Jaroslav Hafenrichter se zjevil sám před hradeckým brankářem. V rozhodující chvíli byl faulován a nestihl tak zakončit dle svých představ.
     
    57:55
    Nikola Gajovský se doslova pověsil na Víta Budínského a tento zákrok nezůstane bez potrestání. Zmiňovaný kadaňský hráč dostává dvě minuty za držení.
     
    55:22
    Zdeněk Kubica pohotově objel branku, zbavil se všech svých strážců a zakončoval bekhendem. Posléze se snažil dorážet i David Švagrovský, ani on nemůže slavit.
     
    50:45
    Teď již avizovaný trest. Hostující Radek Hrabák dostává dvě minuty za hákování. Hradečtí fanoušci ženou své hokejisty dopředu.
     
    50:00
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 825 diváků.
     
    46:38
    Poměr sil na ledě se znovu vyrovná. Vít Budínský až moc dotíral před brankou hostů a provinil se faulem. Dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    46:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Královští lvi se nakonec přece jenom dočkali! Po dlouhé kombinaci, kdy už se zdálo, že domácí opět nezakončí, se ke střele od modré čáry dostal LUKÁŠ CHMELÍŘ. Jeho projektil ještě tečoval Petr Jíra, puk se nakonec objevil za zády hostujícího brankáře. Asistence: David Roupec.
     
    45:22
    Tomáš Schmidt sestřelil Petra Haluzu a vzhledem k tomu, že se v obličeji hradeckého útočníka vyskytla krev, kadaňský bek dostává 2+2 minuty.
     
    44:45
    Neskutečné! Hradec měl dvě tutové šance! Nejprve zívala na Davida Švagrovského prázdná branka, hradecký útočník ale nedokázal usměrnit puk za brankovou čáru. Hned na to měl loženku i Patrik Moskal, v rozhodujícímu momentu mu ale černá pryž přeskočila hůl.
     
    44:25
    Východočeši mají možnost srovnat stav zápasu! Martin Szakal dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Co Hradečtí vymyslí?
     
    42:55
    Jakub Kania se dostal ihned po vhazování na modré čáře k puku. Sáhodlouze nepřemýšlel a prostě vypálil. Jeho projektil minul Hanuljakovu klec jen o pár decimetrů!
     
    42:31
    Kadaň si však svou početní výhodu neužila moc dlouho. Poměr sil na ledě se totiž vyrovná. K trestoměřičům putuje Petr Stoklasa, který se provinil hákováním.
     
    41:54
    Hradečtí se budou muset opět bránit. Posedět na dvě minuty si půjde David Roupec, který je potrestán za nedovolené bránění.
     
    41:32
    Vít Budínský se dral před Hanuljaka, kde tečoval puk, ten mířil jen těsně nad kadaňskou svatyni!
     
    38:23
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Role exekuce se pochopitelně ujal FILIP SEMAN. Rozjel se pomalu, tělem naznačil a poté vystřelil pod Čechovu lapačku. Hradec držel čisté konto na domácím ledě dlouhých 156 minut, tuto bilanci nyní přerušuje Kadaň.
     
    38:23
    Kadaň pojede trestné střílení! Filip Seman sebral hradeckým hráčům na modré čáře puk a hnal sám na Jakuba Čecha. Toho nepřekonal, byl však faulován Václavem Čízkem a bude si to moci zopakovat.
     
    37:54
    Luděk Brož našel zcela osamoceného Petra Haluzu. Ten se nacházel sám před Miroslavem Hanuljakem, kterého nedokázal překonat. Hostující brankář se nepřesouval, což se zdálo být klíčovým faktorem. Haluza totiž mířil přesně do míst, kde se kadaňský gólman nacházel.
     
    37:19
    Na závěr třetiny dostanou hráči zpod Bílé věže možnost další příležitost ke skórování. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Martin Mazanec.
     
    31:42
    Vít Budínský oslabí svůj mančaft. Hradecký hokejista totiž dostává menší trest v podobě dvou minut za hákování.
     
    30:08
    A je tu další vyloučení, opět na straně Kadaně. Dvě minuty za sekání dostává od hlavního rozhodčího Petr Jíra.
     
    26:39
    Hradec má k dispozici početní výhodu. Petr Macháček dostává dvě minuty za podražení, Východočeši se tak budou snažit změnit stav zápasu.
     
    19:30
    Hradec si však vytvořil tlak, který málem vedl ke gólu. Ovšem nikdo z domácích nedokázal zamířit mezi tři tyče!
     
    17:56
    A další trest. Kadaň jde také do tří. Filip Seman se provinil podražením, za což dostává menší trest.
     
    17:41
    Poměr sil na ledě se vyrovná. K trestoměřičům míří Marek Račuk, jenž dostává dvě minuty za sekání.
     
    17:29
    Hradec mohl udeřit! Luděk Brož s Martinem Vágnerem předvedli takřka geniální kombinaci, chyběla už jen gólová tečka. Hradecký kapitán parádní zadovkou našel Luďka Brože, který netrefil zcela odkrytou klec!
     
    16:23
    Kadaň si zahraje početní výhodu pět na tři. Petr Haluza oslabí svůj celek, dostává totiž dvě minuty za sekání.
     
    15:06
    Královští lvi se budou muset opět bránit. Za vyhození kotouče mimo hrací plochu jde pykat Luděk Brož, dostává menší trest za zdržování hry.
     
    14:28
    Panečku, to byla individuální finesa. Marek Račuk si udělal stahovačku, kterou se dostal až před Jakuba Čecha. Tam byl tento hokejista sám, přesto nedokázal propálit hradeckého muže v masce. Ten si připisuje další výborný zákrok!
     
    13:18
    A udeřit mohli i královéhradečtí hokejisté! Jakub Luštinec už se na to zřejmě nemohl dívat a z pravé strany vypálil vší silou. Přízemní střela jen o pár centimetrů minula klec Miroslava Hanuljaka.
     
    11:54
    A Kadaň málem udeřila! Zatím agilní Jiří Charousek dostal přihrávku napříč pásmem, kterou málem zužitkoval. Kadaňský hokejista napálil puk z první a Jakub Čech se musel hodně natáhnout, aby jej vytěsnil mimo nebezpečí!
     
    10:28
    I Kadaň si zahraje přesilovou hru. Milan Karlíček si půjde zchladit hlavu na trestnou lavici za podražení.
     
    03:12
    Východočeši se nedokázali udržet v útočné třetině, čehož Kadaň málem dokázala využít. Jaroslav Hafenrichter se vydal do přečíslení, přičemž nechybělo mnoho, aby skóroval. Svou střelou zápěstím trefil Čecha, který vyrazil puk před sebe, jenž se následně povaloval na brankovišti, nikdo z hostujících hráčů jej nedokázal doklepnout za brankovou čáru.
     
    02:49
    Ovšem ten samý hráč se provinil proti pravidlům. Jiří Charousek dostává dvě minuty za vysokou hůl, Hradečtí dostanou možnost početní výhody.
     
    01:25
    Zničehonic se mohli dostat hosté do vedení! Roman Chlouba se uvolnil od svého strážce, svou kličkou se dostal do mezikruží, odkud vpádu zakončoval. Jakub Čech vyrazil jeho přízemní betonu špičkou betonu!
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 47. Chmelíř (Roupec) - 39. Seman, 65. Seman


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Čížek, Kania, Karlíček, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Čáp, Vágner "C" – Švagrovský, Mikeska, Moskal – Říha, Brož, Luštinec – Budínský, Haluza, Kubica – Valášek, Macháň, Berger.
    Sportovní klub Kadaň: Hanuljak (Kaššák) – Macháček, Rutta, Opalek, Pavlas "C", Trefný, Mazanec, Schmidt, Szakal – Hrabák, Gajovský, Jíra – Hafenrichter, Charousek, Račuk – Stoklasa, Kůs, Seman – Ton, Hanták, Chlouba.

    Rozhodčí: Šír, Úlehla – Lučan, Svoboda

    Diváci: 825
    bahis siteleri