Pardubice – Bern 1:2 (kon.) | Sparta – Vienna Capitals 6:7 (kon.) | Salzburg – Kometa Brno 2:3 (kon.)
Mannheim – Zug 5:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
SC Bern
Úterý 16.10.2012, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:16
    Bern právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově otáčejí skóre! Kinrade vyslal přesný pas do jízdy, který přebral JOËL VERMIN a sám proti Růžičkovi nezaváhal – 1:2. Asistence: Geoff Kinrade.
     
    37:02
    Bern právě vstřelil branku!
    Bern výhodu přece jen využívá! Po rychlém protiútoku, když ještě nebyla pardubická čtyřka zformovaná, se prosazuje DANIEL RUBIN. Švýcarský útočník projel do pásma a poté přesnou ranou do šibenice vyrovnal – 1:1. Asistence: Thomas Déruns a David Jobin.
     
    03:37
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Dostat se na dostřel branky Bernu se povedlo až první lajně a hned je z toho první gól zápasu. Po několik ranách se do puku z kruhu pro vhazování opřel MARTIN BARTEK a poprvé propálil maskovaného muže Bernu – 1:0. Asistence: Václav Benák.

    David Záruba

    Branky a nahrávky: 4. Bartek (Benák) - 38. Rubin (Déruns, Jobin), 38. Vermin (Kinrade)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Salfický) – Kočí, Píša, O. Starý, Havlík, Kolář, Benák, Drtina – Bartek, Beech, Somík – Šagát, Zohorna, Stoklasa – Nahodil, Kousal, Buchtele – Semorád, Nosek, Březina.
    Trenéři:
    Pavel Hynek a Ladislav Lubina.

    SC Bern: Bührer (Gigon) – Collenberg, Gerber, Hänni, Jobin, Kinrade, Josi, Kreis – Berger, Bertschy, Danielsson, Déruns, Gardner, Neuenschwander, Plüss, Rubin, Rüthemann, Scherwey, Vermin, Andersons, Schmutz. Trenéři: Antti Törmänen a Lars Leuenberger.

    Rozhodčí: Hribik, Polák – Barvíř, Blümel

    Diváci: 1275
    bahis siteleri