N.Novgorod – Dynamo Moskva 4:0 (kon.) | Čerepovec – Barys 3:2 (po s.n.) | Viťaz – Omsk 1:3 (kon.)
Spartak Moskva – Jekatěrinburg 6:1 (kon.) | Jaroslavl – Petrohrad 2:1 (kon.) | Doněck – Magnitogorsk 4:3 (po pr.)
Minsk – Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Středa 24.10.2012, 18:00 • Minsk-Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše, příjemný zbytek večera. (20:16:37)
     
    Skvělý zápas odehrálo Dinamo Minsk, vítězem se ale stal hostující Chanty-Mansijsk. Ten nevystřelil na brankáře Rinneho tolikrát, ale dokázal proměňovat své šance, o čemž by domácí tohle o sobě říci nemohli. Klub z Běloruska si prostě díky tomuto faktu prohrál utkání vlastně sám.
     
    59:25
    Oddechový čas pro hosty.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Laine ani Platt nedokázali vystřelit, hosté vyhazují. Teď je asi definitivně rozhodnuto o vítězství Jugry.
     
    58:44
    Oddechový čas pro domácí, Rinne je mimo svojí branku. Domácí hrají power-play.
     
    58:17
    Hosté v plném počtu.
     
    57:44
    Pivko pálil, ale Masalskis chytá. Hostující brankář byl ale úplně mimo branku, takže Murphy mohl v pohodě zacílit do poloodkryté branky. Jenže tu nakonec netrefuje! Teď je Jugra pod velkou palbou.
     
    57:27
    Niskala si vyjel k bližší tyčce, a jakmile dostal přihrávku, začal puk mydlit do Masalskise. Nikým nehlídaný ale ani on nepřekonal hostujícího brankáře.
     
    57:13
    Irgl se dostával do dobré střelecké pozice, jeho střela ale byla zablkována. V aréně v Minsku je pořádný rachot, diváci nepřestávají povzbuzovat.
     
    56:43
    Dinamo nyní neuspělo, Jugra vyhazuje puk do bezpečí. Pořád ale zbývá něco kolem minuty a půl do konce přesilovky.
     
    56:17
    Domácí budou mít přesilovku, na trestnou lavici usedl Pepeljajev (JUG).
     
    56:03
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, další nečekaný gól v síti Dinama. ANTON BUT zakombinoval se Sergejem Děmahinem, jehož střelu z úhlu But tečoval a ta zapadla za záda Rinneho. Asistence: Sergej Děmahin.
     
    55:10
    Wow, tohle nešlo nedat! Jugra mohla rozhodnout. Bočarov i přes faul dokázal puk prostrčit Buljanskému, a jelikož Rinne si vyjel asi na tři metry od brány, zívala před ním prázdná klec, kterou napoprvé netrefil. Po dalším zpracování Buljanského druhou střelu dokázal zablokovat stojící obránce v brankovišti.
     
    54:22
    Kulakovově pětce se dnes moc nedaří. A ukázal to i teď - špatná přihrávka znamená další ztrátu času.
     
    53:15
    Tak teď měli domácí docela štěstí. Rinne byl hodně v pozoru. Nepříjemně před ním dotíral Magogin, dobře z blízkosti vypálil i Sitnikov.
     
    52:21
    Platt nyní po přihrávce od Stapletona ztratil za brankou puk. O chvilku později neprošla přihrávka na najíždějícího Laineho, jenž operoval před Masalskisem.
     
    51:56
    Nyní se první lajna Dinama neprosadila. Naopak na druhé straně musel zasahovat Rinne. Vhazovat se bude před jeho brankou.
     
    50:42
    A zase ne! Hradba jménem Masalskis prostě odolává. Teď málem vyšla spolupráce českých hráčů. Pivko přihrál Krajíčkovi, jenž trefil beton, poté se snažil dorážet Irgl... Ale hostující gólman zase všechno má.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 34. Stapleton (Platt, Murphy), 42. Irgl - 24. Buljanskij (Bočarov), 35. Bočarov (Buljanskij), 57. But (Děmahin)


    HC Dinamo Minsk: Rinne (Šelepnjov) - Karalahti, Niskala, Krajíček, Děnisov, Murphy, Černook - Laine, Platt, Stapleton - Pivko, Irgl, Stas - Kitarov, Kulakov, Dudko - Linglet, Drozd, Pavelski
    Jugra Chanty-Mansijsk: Masalskis (Galajša) - Lekomcev, Ibragimov, Pepeljajev, Trončinský, Osipov, Chvostov, Ďjakov - Altarjov, But, Děmahin - Skorochodov, Sitnikov, Magogin - Lapenkov, Videll, Beljajev - Jacenko, Golovin, Bočarov - Buljanskij

    Rozhodčí: Dějev, Safiullov - Parfjonov, Sysujev
    bahis siteleri