HC Kladno – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 0:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:5 (0:2, 0:3, 0:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 24.10.2012, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    A taky se tak stává. V nepříliš napínavé třetí třetině jsme branku neviděli, zato se však ukázal domácí muž s maskou Vaněček, který Rebely podržel.

    Já vám děkuji za pozornost, loučím se s vámi a někdy příště u onlajn přenosů z havlíčkobrodské Kotliny se těší Richard Wagner! Napočtenou! (18:57:33)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Zápas se pouze dohrává. Jihlava drží puk na svých holích a pokud se nestane zázrak a například nevypadne proud na zimním stadionu, tak Dukla zápas bez problémů vyhraje...
     
    58:58
    Rebelové vyvezli kotouč do střední třetiny, ale tam se k hrací gumě dostala Jihlava, která ji také odpravila do bezpečí. Následně Rebelové kotouč zachytili, ale bez efektu.
     
    57:56
    Po několika peripetiích se ke střele od levého mantinelu dostal Radim Žuček, ale jeho pokus vyrazil Vaněček lapačkou za branku. Ještě nedávno hrávali oba v jednom týmu a nyní stojí proti sobě.
     
    56:49
    Daniel Dvořák našel před brankou zcela volného Jana Mahúta, který se dostal k backhandovému zakončení, ale tu vystihl domácí muž s maskou, který se za a) včas přesunul a za b) včas natáhl proti střele beton. Bravo!
     
    56:10
    Po buly v útočném pásmu se ke střele od levého mantinelu dostal Jaroslav Hotař, ale jeho střelu ukryl ve své lapačce Vítek Vaněček, který taj opět svůj tým podržel.
     
    55:37
    Lukáš Vala nyní projel přes dva hráče, ale domácí hokejisté mu nepřišli na pomoc, a proto mladý Rebel přišel o kotouč a následně jej Jihlava nahodila za branku.
     
    54:15
    Puk nyní střídá pásma jako hudebník své štace. Ke kotouči se dostává nejprve ten a potom tenhle, ale ani jeden z nich nedokáže s pukem vymyslet akci, která by se rovnala nebezpečí před brankou.
     
    53:43
    Jan Mahút zpoza brány našel mezi kruhy svého spoluhráče Daniela Dvořáka, který se dostal k zakončení, které mu ztečoval domácí obránce. Následně se po kotouči vrhl Vaněček a pokryl jej.
     
    52:40
    Dukla se nyní držela v útočném pásmu a dokonce ohrozila domácího muže s maskou, ale ten odolal a kotouč podržel ve své výstroji. Následně po buly přišla Dukla o pásmo.
     
    51:40
    Hra je utahaná a příliš krásy nepřináší. Zhruba padesátka lidí na tribuně prořídla a dobré dvě pětiny se již o dnešním hokeji vesele baví někde v teple.
     
    50:25
    Jan Mandát se na levém kruhu dostal až k zakončení a z poměrné blízkosti napálil kotouč do helmy Vítka Vaněčka. Rozhodčí Milan Kis přerušuje a kontroluje domácího brankáře, zda je v pohodě. Je a může pokračovat.
     
    49:43
    Rebelové jsou již v plném počtu a drží kotouč v rohu obranného pásma Jihlavy. Dukla nyní velmi polevila a je vidět, že nikam nespěchá a kontroluje vývoj zápasu.
     
    48:47
    Více jak polovina přesilovky je za námi a Dukla si zatím nevypracovala žádnou střeleckou příležitost. Domácí se výborně brání a vyhazují puky hlava nehlava k brance Svobody.
     
    47:24
    Rebelové budou hrát znovu v oslabení. Na trestnou lavici putuje za krosček Martin Polák (HBR), který na útočné modré čáře "zbořil" svého protihráče.
     
    46:51
    Jihlava byla nyní opět lehce v tlaku a tlačila se stále více do branky. Nakonec byla její akce zastavena nepřesností, když Jan Mandát nedal patřičně kvalitní nahrávku na Jiřího Severu.
     
    45:55
    Jihlava je v plném počtu, ale kotouč drží za bránou svého muže s maskou a oba celky střídají. Havlíčkův Brod se v přesilovce příliš nepředvedl, naopak Dukla mohla přidat "hattrick" v gólech v oslabení.
     
    45:20
    Tak konečně se i Rebelové dostali do útočné třetiny, kde se dostali ke střele, ale ta Dominika Svobodu příliš neohrozila, jelikož mířila nad branku, kam byla sražena.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 6. Beran (Bambula), 8. Severa (Beran), 28. J. Mandát, 31. Brussmann (Beran), 32. Jícha (J. Mandát)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (31. Vaněček) - Cívka "A", Ludvík "C", Klofáč, Hlídek "A", Bancíř, J. Vacek, L. Vala, Ficek, Polák, Semrád, Krajhanzl, Mozr, Málek, Dupljaku, Mäki
    HC Dukla Jihlava: Svoboda (D. Vacek) - Brussmann, Košař, Severa, J. Mandát "C", Žuček, Dvořák, Půža, M. Mandát, Mahút, Kochánek, Bambula, Hotař, Jícha, Beran "A", Port "A", Vykouk, Anděl

    Rozhodčí: Jiří Kareš - Milan Kis, Tomáš Kukeně
    bahis siteleri