Vsetín – Poruba 2011 4:3 (kon.) | Technika Brno – Žďár n/S 4:5 (kon.) | Přerov – Havířov 2:1 (kon.)
Val. Meziříčí – Nový Jičín 3:9 (kon.) | Opava – Prostějov 2:3 (po pr.) | Karviná (Baník) – Frýdek-M. 4:5 (kon.)
po prodl.
HK Opava
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 31.10.2012, 18:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:32
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Bonusový bod získává na svou stranu hostující tým. ADAM ARNOŠT objel opavskou branku a poslal kotouč pod betonem Šafránka. Asistence: Jan Kolibár.
     
    55:04
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté dvojnásobnou početní výhodu rychle využívají! Jan Kolibár vypálil na Šafránka, ten jeho střelu vyrazil jen před sebe, kde už číhal připravený MICHAL TOMIGA a se štěstím doklepl kotouč do poloprázdné branky. Asistence: Jan Kolibár.
     
    45:13
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla skutečně nádherná akce Slezanu! Josef Tichý poslal před branku přihrávku na Lukáše Černého, který puk bez přípravy poslal přesně na hůl BOHUMILA HERMANA, na něhož zívala prázdná branka a opavský forvard se nemýlil - 2:1. Asistence: Lukáš Černý, Josef Tichý.
     
    24:58
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A hned se to projevuje také na výsledku. Po sérii odrazů před opavskou brankou se kotouč odrazil k holi ROBERTA JEDLIČKY, který puk přizvedl nad beton Šafránka a vyrovnal. Asistence: Pavel Handl, Zdeněk Novosad.
     
    7:02
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan svou přesilovku bleskově využívá, když hostující brankář Vrba neudržel ve své moci kotouč po nahození Kukola, TOMÁŠ MĚCH jej vyšťoural pod jeho tělem a poslal puk do prázdné branky. Asistence: Michal Kukol, Bohumil Herman.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 8. Měch (Kukol, Herman), 46. Herman (Černý, Tichý) - 25. Jedlička (Handl, Novosad), 56. Tomiga (Kolibár), 62. Arnošt (Kolibár)


    HK Opava: Šafránek (Kober) - Vrabel, Galvas, Tichý, Tůma, Kukol, Bednárek - Mlýnek, Džemla, Měch, Herman, Vítek, Polok, Vlašánek, Pavelek, Wolf, L. Černý, Baďura, Chalupa.
    LHK Jestřábi Prostějov: Vrba (Vydržel) - Jedlička, Kolibár, Kumstát, Arnošt, Tomiga, Finkes, Kaluža - Handl, Novosad, Duba, M. Černý, Šebek, Zachar, Kryl, Kovařík, Popelka.

    Rozhodčí: Czubaj - Barteček, Moravec
    bahis siteleri