Plzeň – Zlín 4:2 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 8:0 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:4 (kon.)
Vítkovice – Chomutov 5:0 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 7:3 (kon.) | Litvínov – Kladno 5:3 (kon.)
Třinec – Slavia 1:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
Berani Zlín
Neděle 25.11.2012, 14:00 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:06
    Zlín právě vstřelil branku!

    Melenovský vystřelil z otočky z pravého kruhu a Mazanec tuto střelu ještě kryl. Nicméně k dorážce se důrazně probil ZDENĚK OKÁL a snižuje náskok indiánů. Asistence Marek Melenovský, Martin Matějíček.
     
    53:40
    Plzeň právě vstřelila branku!

    MARTIN STRAKA s chladnokrevností nejostřílenějších útočníků z vrcholu kruhu trefuje krásně a přesně Gulašovu nahrávku. Asistence Milan Gulaš.
     
    50:28
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Rychlý protiútok založil Straka, který žabičkou přes dvě zlínské hokejky poslal přihrávku do středního pásma na Vlasáka. Ten viděl dobře napravo rozjetého MILANA GULAŠE, který sprintoval na svůj oblíbený pravý kruh. Před branku navíc sjel kapitán Martin Straka, jenž si už tradičně sebou přivezl zlínského hráče, a povedlo se mu Gulašovu střelu schovat za Sedláčka. Mladý gólman ševců byl bezmocný, přes hradbu dvou těl neviděl. Asistence Tomáš Vlasák, Jiří Marušák.
     
    42:16
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Ale neproměněná přesilovka je vůbec nemusí zlobit! MILAN GULAŠ prokázal duchaplnost a bojovnost a v pádu bekhendem zametl kotouč do sítě. Asistence Tomáš Vlasák, Martin Straka.
     
    33:38
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Tesařík by se nemusel stydět za takovou gólovou nahrávku. Jen kdyby nebyla pro soupeře. Nahození od modré čáry od Kováře zpracoval ukázkovou sklepávačkou na hokejku JOZEFA BALAJE, který dostrkal kotouč za Sedláčka. Sudí se ohledně uznání gólu poradil ještě se svým kolegou u videa.
     
    11:43
    Zlín právě vstřelil branku!

    Jen co se ševci ubránili, utíkají do vedení. Krásný rychlý protiútok načal navrátilec z trestné lavice Köhler, který zpracoval kotouč na modré čáře, poslal jej na hůl Leškovi. Ten objel branku a z rohu kluziště naslepo přesně našel sjíždějícího JAROSLAVA BALAŠTÍKA, jenže z předbrankového prostoru z voleje trefuje přesně. Mazanec byl bez šance, tento gól jde na vrub ukolébané plzeňské obrany. Asistence Petr Leška, Bedřich Köhler.
    Marken.cz

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 34. Balej (Kovář, Kratěna), 43. Gulaš (Vlasák, Straka), 51. Gulaš (Vlasák, Marušák), 54. Straka (Gulaš) - 12. Balaštík (Leška, Köhler), 57. Okál (Melenovský, Matějíček)


    HC Škoda Plzeň: Mazanec - Frolo, Jeřábek, St. Pierre, Lev, Marušák, Růžička, Mozík, Boháč, Balej, Kratěna, Vlasák, Straka, Kašpařík, Kovář, Hollweg, Dvořák, Havlíček, Gulaš, Johnson, Pletka.
    Berani Zlín: Sedláček - Tesařík, Řezníček, Matějíček, Urbanec, Linhart, Šenkeřík, Hamrlík, Horák, Köhler, Čech, Čajánek, Leška, Kubiš, Honejsek, Šlahař, Melenovský, Holík, Veselý, Okál, Balaštík.

    Rozhodčí: Pešina, Šindler - Pouzar, Bádal

    Diváci: 5658
    bahis siteleri