Jekatěrinburg – Barys 4:5 (po pr.) | Čeljabinsk – Omsk 4:6 (kon.) | Magnitogorsk – Chanty-Mansijsk 1:2 (po pr.)
Ufa – Riga 7:3 (kon.) | Nižněkamsk – Spartak Moskva 2:1 (kon.) | Kazaň – Doněck 6:4 (kon.)
Čerepovec – Minsk 4:3 (po s.n.) | Petrohrad – Viťaz 4:3 (kon.) | HC Slovan – Jaroslavl 3:2 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 25.11.2012, 17:00 • Slovnaft Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:34
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí se ale rychle oklepali, obsadili útočné pásmo hostů, přihrávka křížem od Vondrky našla přesně hokejku LIBORA HUDÁČKA, který opět strhává skóre na domácí stranu! Asistence: Michal Vondrka a Mário Bližňák.
     
    36:40
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté opět srovnávají! Kronwall vyjel zpoza branky, nabídl střeleckou parketu NIKLASU HAGMANOVI, a ten ve své dnešní snad třetí velké šanci srovnává skóre! Asistence: Staffan Kronwall a Alexej Kaljužnyj
     
    31:04
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí uzamkli hosty v okolí brankoviště, po závaru se puk dostal na hokejku ĽUBOMÍRA VIŠŇOVSKÉHO, který trefil přesně! Asistence: Martin Štajnoch.
     
    20:38
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku, Anisimovu střelu vyrazil Janus přímo k EMILU GALIMOVI, který poté do poloodkryté branky v pohodě vyrovnal! Asistence: Arťom Anisimov a Staffan Kronwall.
     
    10:02
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to byl krásný gól! LIBOR HUDÁČEK se protáhl po levé straně a krásným švihem zápěstím z vrcholu kruhu trefil přesně šibenici Kolesnikovy branky! Asistence: Milan Bartovič a Mário Bližňák.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 11. Hudáček (Bartovič, Bližňák), 32. Višňovský (Štajnoch), 41. Hudáček (Vondrka, Bližňák) - 21. Galimov (Anisimov, Kronwall), 37. Hagman (Kronwall, Kaljužnyj)


    HC Slovan Bratislava: Janus (Konrád) - Višňovský, Sigalet, Švarný, Štajnoch, Sersen, Tabaček, Kudrna, Bakoš - Hudáček, Bližňák, Bartovič - Vondrka, Ölvecký, Miklík - Dravecký, Kytnár, Kukumberg - Mikúš, Šťastný, Daňo
    Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (Sanford) - Kronwall, Flood, Višněvskij, Lepistö, Jakovlev, Guskov, Amirov - Plotnikov, Anisimov, Galimov - Černikov, Petrov, Averin - Hagman, Apalkov, Kaljužnyj - Redlihs, Trunjov, Kartajev

    Rozhodčí: Vasiljev, Sergejev - Michel, Šichanov
    bahis siteleri