Litoměřice – Beroun 7:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mělník 8:4 (kon.) | Havířov – Šumperk 7:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:4 (4:1, 2:2, 2:1)
HC Junior Mělník
Neděle 25.11.2012, 14:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Liga juniorů
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z utkání sedmnáctého kola první juniorské ligy, v jehož rámci hostí celek HC Rebel Havlíčkův Brod na svém vlastním ledě tým HC Junior Mělník. Utkání začíná ve 14:00.
     
    Domácí Rebelové jsou zatím na šesté pozici, když ze šestnácti zápasů vyhráli sedm v základní hrací době a jednou po samostatných nájezdech. Šestkrát pak Havlíčkobrodští po šedesáti minutách prohráli a dvakrát padli v samostatných nájezdech.

    Forma Rebelů:

    VPO - HBR 6:3
    HBR - KRK 6:5
    STR - HBR 2:13
    HBR - HKR 2:5
    KOL - HBR 2:0
     
    Oproti tomu Mělník se nalézá na samotném chvostu tabulky juniorské ligy. Svou jedinou výhru si Mělničtí připsali ve třetím kole, kdy doma porazili Krkonoše 7:3. Dvakrát pak Junior remizoval se svým soupeřem, ovšem v nájezdech již uspět nedokázal. Zbylých dvanáct střetnutí skončilo ve prospěch protivníka.

    Forma Rebelů:

    MEL - VPO 3:9
    KRK - MEL 5:4
    MEL - STR 4:5 sn
    HKR - MEL 10:0
    MEL - KOL 1:5
     
    První vzájemný zápas:

    MĚLNÍK - HAVL. BROD 2:12 (1:4, 0:4, 1:4)

    Branky a nahrávky: 7. Šubrt (Tulach), 49. Tulach (Šubrt) - 9. Szilva (Brebera), 9. Žemlička (Zdražil, Protivný), 18. Žemlička, 19. Jelínek (Hynek), 29. Hynek (Jelínek, J. Doležal), 32. Jelínek, 34. Kubát (Zdražil), 36. Chlubna (Szilva), 51. Kubát (Žemlička, Brebera), 54. Žemlička (Brebera, Protivný), 55. Hynek (Kubát), 58. Jelínek (Hynek, J. Doležal).
    Vyloučení: 3:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 30. Průběh utkání: 1:0, 1:8, 2:8, 2:12.

    HC Junior Mělník: Růně (37. K. Fiala) - Vasilev, Pospíšil, Mrázek, Kratochvíl, Tulach, Říha, Šubrt, Novotný, Havel, Žďárský

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hlávka (Bernart) - Kubát, Křesťan, J. Doležal, Hošek, Szilva, Jelínek, Zdražil, Protivný, Žemlička, Hynek, Chlubna, Brebera
     
    Dnešní střetnutí na ledě v havlíčkobrodské Kotlině by měl jako hlavní rozhodčí odřídit Oldřich Hejduk z Jihlavy a na čarách mu budou asistovat pánové Lukáš Klouda z Třebíče a Petr Křivohlavý z Chotěboře.
     
    Celek Mělníku má ve svých řadách dvě zajímavé osobnosti. Prvním z nich je Aleksandar Vasilev, obránce, který patří do reprezentačního týmu Bulharska. Vloni se účastnil mistrovství světa divize tři jak v kategorii juniorů, tak v kategorii dorostenců do osmnácti let. Druhý Bulhar v celku Junioru je útočník Martin Nikolov, jenž v dorosteneckém týmu Balkánců působí již od ročníku 2008-09. V loňském roce se dokonce zúčastnil seniorského mistrovství světa divize 2B, v němž Bulharsko skončilo na třetí příčce.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jirout (Hlávka) - Křesťan, Kubát, Kříž, Hošek - Szilva, Zdražil, Chlubna, Žemlička, Brebera, Protivný, Jelínek, Hynek, E. Novák

    HC Junior Mělník: Skřebský - Vasilev, Bukolský, Šrámek, Pospíšil, Kratochvíl, Šubrt, Nikolov, Smejkal, Efler, Pánek, Říha, Heran, Novotný

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Lukáš Klouda, Petr Křivohlavý.
     
    Dnešní hlavní aktéři již najíždějí na ledovou plochu, což značí jen jednu jedinou věc - zápas bude každou chvilkou začínat. V brance domácích se potřetí v sezoně objevuje Jiří Jirout, na druhé straně se mezi tyče staví Daniel Skřebský, liberecký gólman, jenž je v Mělníku na střídavé starty, který dnes nemá náhradníka a pokud se zraní, tak bude mít celek hostů velké problémy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    Mělník vyhrál buly a kupředu se probíjel Jakub Smejkal, ale Jirout jen holí puk zkontroloval. Následně se protáhl do útočné třetiny Tomáš Chlubna, který trefil hruď Dana Skřebského.
     
    01:02
    Znovu se vydal Mělník do útočné třetiny, ale chybu Křesťana nevyužil. Následně na druhé straně musel znovu zasahovat gólman Junioru, který podržel nahození Lukáš Brebery.
     
    01:09
    Richard Efler (MEL) inkasoval dvě minuty za zdržování hry poté, co vyhodil kotouč do hlediště.
     
    01:40
    Domácí hráči nyní kombinovali v útočné třetině, ale bez většího střeleckého efektu a nakonec Skřebský pokryl klouzající kotouč.
     
    02:01
    Na modré čáře nyní napřáhl Michal Hošek, jehož pokus byl ještě tečován a skončil až v ochranné síti. Hra zůstává před gólmanem Mělníku.
     
    02:15
    Junior vyhrál buly a poslal kotouč až k domácí brance. Rebelové tak musí začínat od Jirouta.
     
    02:40
    Mezi kruhy se protáhl ke střele Erik Novák, ale s jeho pokusem mířícím mezi betony si Skřebský poradil. Následně hosté vyhazují kotouč do bezpečí.
     
    03:10
    Jan Kubát na modré čáře zkusil nahodit puk na bránu, ale nikdo jej netečoval, a tak Skřebský v poklidu zasáhl. Efler následně naskočil na led.
     
    03:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové krátce po skončení přesilovky udeřili! Domácí hráči vyhráli vhazování a Lukáš Brebera se na pravém kruhu zbavil obránce, následně nahrál na levý roh brankoviště přesně do míst, kde čeká LUKÁŠ ŽEMLIČKA, který zamířil přesně k odkryté tyč! Asistence: Lukáš Brebera.
     
    04:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí rozjeli brankostroj! Mělník se nedokázal udržet v útočné třetině a Erik Novák uzmul kotouč, posunul jej na JANA KUBÁTA, který si projel až na levý kruh, odkud vypálil překvapivou střelu nad lapačku gólmana a puk skončil v síti! Asistence: Erik Novák.
     
    04:49
    Rebelové jsou aktivnější a Mělník má nyní velké problémy. Na levém kruhu hezky střílel Michal Hošek, ale Skřebského beton byl na místě. Následně si liberecký gólman ve službách Junioru připsal zásah proti pokusu od modré.
     
    05:35
    Junior se nyní delší dobu zdržoval před Jiroutem, který si poradil s jeho pokusy. Následný brejk Rebelů zastavil Mělník vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    05:45
    Domácí budou hrát přesilovku. Vít Křesťan (HBR) dostal dvě minuty za faul loktem.
     
    06:13
    Domácím se povedlo vyhodit, ale následně se mezi kruhy protáhl David Šubrt, který svůj backhand nasměroval pouze do Jirouta.
     
    06:38
    Rebelové nyní dvakrát po sobě vyhodili a dokonce drží kotouč daleko od své brány. Mělník se nemůže dostat do útočné třetiny.
     
    07:06
    Mělník právě vstřelil branku!
    Junior využívá přesilovou hru a snižuje na 2:1! Rebelové nechali na pravém kruhu dostatek prostoru pro DAVIDA ŠUBRTA, který sebral kotouč, prokličkoval se až před bránu, vytáhl si domácího gólmana na brankoviště, naznačil pohyb do strany, ale bleskově mu hrací gumu prohodil mezi nohama do sítě! Bez asistence.
     
    07:42
    Mělník je nyní lehce na koni a tlačí se kupředu, ale dvakrát po sobě byl nyní zastaven odpískaným ofsajdem.
     
    08:15
    Gólmani na obou stranách byli nyní v permanenci. Domácí muž s maskou likvidoval pokus z pravého kruhu na bližší tyč a hostující brankář vytáhl zákrok proti pokusu od modré.
     
    08:56
    Stanislav Šrámek si obhodil Víta Křesťana a byl mezi kruhy v dobré pozici, ale vychytal jej Jiří Jirout, který si dobře povyjel a kotouč schoval ve výstroji.
     
    09:33
    Agilní David Šubrt našel volného Jakuba Smejkala, který se na pravém mantinelu dostal ke střele, kterou podržel na hrudi domácí brankář.
     
    10:07
    Další šance hostů, kteří se na kruhu dostali ke střele, ale bleskový beton Jirouta proti střele Martina Nikolova zachránil Rebely, kteří se po brejku nedostali ke střele, jelikož pokazili nahrávku.
     
    11:04
    Vít Křesťan sebral na obranné modré čáře kotouč, ale daleko nedojel, jelikož jej podrazil Richard Efler (MEL). Domácí z následné výhody nic nevytěžili.
     
    11:40
    Domácí přišli v útočné třetině o kotouč a Junior vyvezl kotouč a dokonce i nahodil na branku, ale Jirout neměl s padáčkem problémy a zasáhl včas.
     
    12:26
    Rebelům se početní výhoda příliš nedaří. Nyní se nedokázali udržet v útočné třetině a Mělník opět vyhazuje hrací gumu až k domácí brance.
     
    13:03
    Až nyní se domácí dostali po tlaku k nějakým střelám. Mnoho vzruchu nadělal zejména pokus Davida Protivného z levého kruhu, ale Skřebského beton připraven. Hostům se oslabení krátí.
     
    13:59
    Hynek nejprve zachytil kotouč v útočném pásmu, ale nevystřelil přesně a na druhé straně nejprve výborně lapačkou zachytil kotouč po střele Šubrta Jirout, který musel poté likvidovat kiks Křesťana, ale Nikolova vychytal.
     
    14:31
    Michal Hošek se na levém kruhu dostal ke střele, kterou mířil po zemi do odkrytého prostoru, ale netrefil bránu o milimetry.
     
    14:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí hokejisté se dostávají do dvougólového vedení! Vladimír Szilva udělal na brankovišti pořádný zmatek, když nejprve trefil jen Skřebského beton a z tlačenice se do odkryté klece trefil MARTIN JELÍNEK, který přehodil nataženého gólmana. Asistence: Vladimír Szilva.
     
    15:48
    Hraje se svižný hokej, domácí se snaží útočit a hosté se jen zuby nehty brání, ale brání se úspěšně, protože nepouštějí Rebely ke střelám.
     
    16:48
    Stanislav Šrámek našel na pravém kruhu Jakuba Smejkala, který se dostal ke střele, kterou mířil do horního růžku, ale kotouč se otřel o rameno Jirouta a skončil nad brankou.
     
    17:24
    Rebelové se dostali pěknou kombinací do útočné třetiny, kde se dostali ke střele, ale Daniel Skřebský podržel kotouč ve své výstroji.
     
    17:57
    Domácím se dařilo notnou chvíli ostřelovat Skřebského, ale Mělník nyní dokázal vyvézt kotouč, ale plánovaný pokus o ohrožení Jirouta zkazil výborným zákrokem jeden z beků.
     
    18:52
    Oba celky nyní skvěle brání své vlastní obranné pásmo, jelikož nepouštějí soupeře přes modrou čáru a gólmani jsou nyní bez práce.
     
    19:24
    Na pravém kruhu se dostal ke střele Erik Novák, ale jeho pokus na bližší tyči uschoval do výstroje brankář Daniel Skřebský.
     
    19:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové navyšují krátce před koncem první třetiny své vedení na 4:1! Domácí nahodili puk od modré čáry, Daniel Skřebský na poslední chvíli kotouč vykopl betonem před sebe a vznikla mela, po níž se asi ze třetí dorážky prosadil MARTIN JELÍNEK! Bez asistence.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodní dějství, které skončilo úspěchem domácího celku, který jej vyhrál v poměru 4:1. Rebelové měli výborný start a po pěti minutách vedli již o dva góly, ale hosté snížili. V posledních pěti minutách však domácí hokejisté své vedení navýšili.

    Další třetina začne zhruba ve 14:46.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:57
    Začátek třetiny je z obou stran vyrovnaný, ale více navrch mají zatím Mělničtí, ktří se tlačí před branku hájenou Jířím Jiroutem.
     
    21:14
    Domácí budou hrát přesikovu. Jakub Bukolský (MEL) dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    21:46
    Rebelové se zatím k ničemu nedostali, Mělník dvakrát dokázal vyhodit kotouč ven z útočné třetiny.
     
    22:46
    David Protivný našel na levém kruhu Tomáše Chlubnu, který trefil jen Skřebského beton. Gólman Mělníku následně ještě musel pokrýt výjezd toho samého hráče zpoza brány.
     
    23:16
    Mělník dokázal vyhodit a nyní je v plném počtu. Navíc drží kotouč před Jiroutovou klecí.
     
    23:52
    Lukáš Žemlička našel nahozením na branku Vlada Szilvu, který se snažil obkroužit branku, ale nedokázal zamířit, jelikož byl odstaven.
     
    24:21
    Michal Zdražil se nyní dvakrát dostal ke střele. Tu první nenasměroval mezi tyče a následně jeho střelu z mezikruží podržel na hrudi Skřebský.
     
    24:58
    Mělník se nyní snažil dvakrát probít do útočné třetiny, ale pokaždé byl na modré čáře odstaven. Následně bez úspěchu nahazoval Heran.
     
    25:40
    Hra je nyní rozhádaná a oba celky nedokáží podržet kotouč déle na holi. Přibývá stále více soubojů u mantinelu o kotouč a hraje se i celkem tvrdě.
     
    26:48
    Vlado Szilva s Michalem Zdražilem nyní operovali v rohu pásma, ale nedokázali se vymotat s kotoučem ke střele, a tak hraje Mělník.
     
    27:47
    Vlado Szilva neprošel nyní na modré čáře přes přesilu Junioru a na druhé straně se probíjel k zakončení Václav Říha, ale nakonec nezamířil mezi tyče.
     
    28:09
    Daniel Skřebský se dostal nyní pod tlak, ale dokázal odolat jak proti střele z kruhu, tak i proti dorážce z brankoviště.
     
    28:48
    David Protivný se na pravém kruhu dostal ke střele, kterou natáhl gólmana, který ji betonem vykopl mimo tyče.
     
    28:59
    Mělník právě vstřelil branku!
    Junior Mělník snižuje na rozdíl dvou gólů! Rebelové nevyužili šance a naopak Junior využil chyby domácích. Na levém rohu brankoviště dostal kotouč JAKUB SMEJKAL a zametl jej za Jiřího Jirouta! Asistence: Stanislav Šrámek.
     
    29:40
    Proti pokusu z mezikruží se nyní musel vytáhnout maskovaný muž Mělníka, ale se střelou po ledě si poradil a následně podržel i pokus z levého kruhu.
     
    30:28
    Zakázané uvolnění Mělníka. Junior byl nyní pod tlakem, ale Martin Hynek se nedokázal dostat přes obránce ke střele.
     
    30:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vrací úder a pátou brankou vrací na své hole třígólové vedení! Tomáš Chlubna poslal z pravého kruhu puk mezi kruhy, kde stál DAVID PROTIVNÝ, který zametl puk mezi betony gólmana do sítě! Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    31:28
    Vlado Szilva nyní vypálil z mezikruží do gólmana, který si následně počínal úspěšně i po dorážce Lukáš Žemličky, kterou podržel na hrudi.
     
    32:15
    Jak Kubát vymyslel pěknou nahrávku na Martina Jelínka, který však vybruslil z úhlu a na kotouč nedosáhl. Následný Křesťanův pokus od modré byl zblokován.
     
    32:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové znovu navyšují své vedení a s Mělníkem to vypadá špatně! Lukáš Brebera posunul po mantinelu kotouč na VÍTA KŘESŤANA, který na levém kruhu nevěděl co s pukem, a tak jej nahodil na bránu a kotouč obletěl Skřebského vyrážečku! Asistence: Lukáš Brebera.
     
    33:37
    Rebelové jsou i nadále aktivnějším celkem a tlačí Mělník před jeho bránu, ale ten zatím odolává.
     
    34:45
    Mezi kruhy přijal rychlou přihrávku Lukáš Žemlička, který rychle pálil na zadní tyč, ale o pár milimetříků ji minul! Velké štěstí pro hosty!
     
    35:41
    Rušno bylo také před Jiroutem, ale Mělník se nedostal ke střele. Následně se však Rebelové dostali do útočné třetiny, kde rozebrali obranu soupeře a z levého kruhu zakončoval do poloprázdné brány Martin Jelínek, ale výborný betony vytáhl Skřebský!
     
    36:55
    Šikovné ruce ukázal Jakub Smejkal, který se prokličkoval až před Jirouta, ale ten se nedal obalamutit hezkými kličkami a do zakončení vložil beton.
     
    37:38
    Mělník právě vstřelil branku!
    Junior však opět snižuje a v Kotlině to vypadá na ještě velmi zajímavý zápas! Chyby domácího obránce dokázal využít DAVID KRATOCHVÍL, který před brankou nic nevymýšlel a z blízkosti poslal puk razantně do sítě! Bez asistence.
     
    38:06
    Rebelové se dostali před Skřebského, který však dokázal včas zasáhnout a podržet kotouč. Následnou akci Mělníka kazí odpískaný ofsajd.
     
    38:25
    Michal Hošek nahazoval od modré čáry puk na bránu, kde před Skřebským tečoval kotouč volný Lukáš Brebera, ale hostující gólman bleskově vytáhl vyrážečku!
     
    39:38
    Domácí budou hrát přesilovku. Na trestnou lavici míří David Šubrt (MEL) za hákování.
     
    39:58
    Od modré čáry se zkoušel prosadit Michal Hošek, ale jeho pokus byl zblokován. Následně od mantinelu pálil ještě Martin Jelínek, ale Skřebský podržel kotouč na své holi.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Skóre druhé periody je vyrovnané, jelikož hostům se nejprve podařilo snížit, ale rychle odpověděl Protivný, na nějž navázal ještě Křesťan. Jenže to nebylo vše a za hosty dokázal znovu snížit Kratochvíl.

    Další třetina začne zhruba v 15:30.
     
    Rebelové mění do třetí třetiny gólmana! Mezi tři tyče se místo Jiřího Jirouta staví Milan Hlávka!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:47
    Rebelové dohrávají přesilovou hru a po velké tlačenici za bránou se dostal ke střele od modré Jan Kubát, ale nemířil přesně.
     
    41:19
    Mělník nyní skvěle brání své pásmo a vyhazuje kotouče do střední třetiny, odkud domácí nedokáží přejít přes modrou čáru.
     
    41:44
    První zákrok si připsal Milan Hlávka, který podržel na hrudi střelu Říhy z kruhu, který jej následně dojel a sekl. Václav Říha (MEL) dostal následně od Hejduka dvě minuty.
     
    42:40
    Domácím se dlouho nepovedlo dostat se do střelecké pozice, až na modré čáře napřáhl Jan Kubát a Skřebský musel zasahovat betonem.
     
    43:15
    Bude se znovu vylučovat, Hlávka míří na střídačku. Nyní pálil od modré čáry Křesťan, Skřebský zasáhl betonem.
     
    43:24
    Dvacet vteřin pět na tři! Ondřej Pánek (MEL) dostal dvě minuty plus dvě za hru vysokou holí!
     
    43:44
    Hosté jsou v plném počtu. Od modré pálil znovu Jan Kubát, ale Skřebský si s jeho pokusem poradil a podržel jej ve své výstroji.
     
    44:08
    Mělník vyhazuje kotouč až k brance Milana Hlávky a výborně brání a drží zde kotouč.
     
    44:36
    Rebelové se však bleskově dostali zpět do třetiny, kde vytvořili peklo před brankou hájenou Daniela Skřebského, který musel vytahovat zákrok proti střele z levého kruhu.
     
    45:24
    Mělník vyhodil kotouč ven ze třetiny, polovina čtyřminutového trestu Ondřeje Pánka je minulostí. Následně se přerušuje, buly ve středním pásmu.
     
    46:00
    Lukáš Brebera se na brankovišti dostal ke kotouči a tvrdě vypálil, ale jeho pokus skončil jen na hrudi Skřebského.
     
    46:32
    Michal Hošek nahazoval od modré čáry a do jeho nahození vložil hůl Lukáš Brebera, ale gólman Daniel Skřebský dokázal zasáhnout a podržet kotouč.
     
    47:02
    Jan Kubát zachytil rozehrávku soupeře a předložil kotouč na Erika Nováka, ale ten byl odstaven. Kubát však puk uzmul a vypálil, ale gólman zasáhl vyrážečkou.
     
    47:19
    Pět vteřin jen zbývá z trestu Pánka. Rebely nyní zastavil ofsajd poté, co zachytil obránce puk až za modrou čárou.
     
    48:13
    Milan Hlávka si po delším časovém úseku sáhl na kotouč, když zachytil průjezd Davida Šubrta, který pálil u pravého kruhu. Hlávka chytil kotouč do lapačky.
     
    49:10
    Rebelové se nyní nedokázali zkoncentrovat před Skřebským a na druhou stranu uháněl Bulhar Martin Nikolov, ale jeho průnik zastavil Jan Kubát.
     
    49:56
    Martin Hynek nahazoval zpoza branky kotouč, kde jej společně s Erikem Novákem vydolovali, ale pozorný Skřebský pokryl hrací předmět pod lapačku.
     
    50:46
    Jakub Smejkal se na levém kruhu dostal po velkých zmatcích ke střele, ale svůj pokus nasměroval jen těsně vedle brány nic netušícího Hlávky!
     
    51:28
    Erik Novák se zpoza brány protáhl až před ní a trefil jen Skřebského, kterého se následně snažil ještě dvakrát pokořit, ale hostující muž s maskou se nedal a parádně svůj tým podržel!
     
    52:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Jako hadr na holi nyní létal Daniel Skřebský, ale nakonec nedokázal odolat obrovskému tlaku domácích! Lukáš Žemlička se mezi kruhy dostal ke střele, kterou Skřebský dostal vyrážečkou za bránu, odkud naservíroval puk David Protivný zpět na hůl Žemličky, který však znovu trefil je parádního Skřebského, kterému následně zametl puk do šibenice DAVID PROTIVNÝ! Asistence: Lukáš Žemlička.
     
    53:42
    Ke střele od modré čáry se dostal Stanislav Šrámek, ale jeho razantní pokus proletěl jen vedle tyče Hlávkovy branky.
     
    54:31
    Rebelové byli nyní natlačeni před brankou domácích, kde se snažili dostat puk za brankovou čáru. Nakonec vše přerušil Skřebský, který podržel v lapačce nahození Zdražila.
     
    54:44
    Nájezd Šubrta zlikvidoval skvěle Hlávka, jenž následně parádně vychytal i Ondřeje Pánka a podržel svůj tým! Ovšem sudí Hejduk nařizuje nájezd za faul na Šubrta!
     
    54:44
    David Šubrt se pohyby rameny do strany snažil vyprovokovat Milana Hlávku k předčasnému pohybu, ale ten se nedal a jeho nájezd bravurně vykryl a kotouč následně podržel na hrudi!
     
    55:28
    Lukáš Brebera se na pravém kruhu dostal ke střele, ale jeho přízemní pokus skončil jen na betonu připraveného Dana Skřebského.
     
    56:21
    Jan Kubát se na pravé straně modré čáry dostal ke střele, ale Daniel Skřebský opět výborně zasáhl a podržel tak svůj tým.
     
    56:43
    Domácí se budou muset bránit. Lukáš Žemlička (HBR) dostal dvě minuty za sekání.
     
    57:08
    Rebelové vyhazují a nyní bojují o kotouč v blízkosti branky Daniela Skřebského.
     
    57:17
    Mělník právě vstřelil branku!
    Rebelové nyní ovšem zachybovali na pravém kruhu, kde se k volnému kus černé pryže zformované do tvaru kolečka dostal DAVID KRATOCHVÍL, který jej bez váhání poslal k bližší tyčce Hlávkovy branky! Bez asistence.
     
    58:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové však nenechávají nic náhodě a definitivně pojišťují svoji výhru! Lukáš Brebera posunul puk na Tomáše Chlubnu, který poslal kotouč jen do Skřebského, od nějž se kotouč odrazil na hůl volného VLADA SZILVY, který se s ničím nepáral a rovnou narval puk do sítě! Asistence: Tomáš Chlubna a Lukáš Brebera.
     
    59:38
    Domácí dohrávají zápas před soupeřovou klecí, kde ostřelují jejího strážce, který se však nehodlá jen tak vzdát a kotouče zdatně odráží.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina nabídla tři branky a z toho dvě do sítě Mělníka. Jako první se prosadil Protivný, ale brzy mohl snížit Šubrt, ale jeho nájezd vychytal Hlávka, který však poté nestačil na pokus Kratochvíla. Sladkou tečku pro domácí a hořký bonbon pro hosty pak přidal ještě Szilva.

    To je od mne z komentátorského stanoviště ZS Kotlina vše, loučím se s vámi a přeji vám hezký zbytek dne. Napočtenou! (16:03:42)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 4. Žemlička (Brebera), 5. Kubát (E. Novák), 15. Jelínek (Szilva), 20. Jelínek, 31. Protivný (Chlubna), 33. Křesťan (Brebera), 53. Protivný (Žemlička), 59. Szilva (Chlubna, Brebrera) - 8. Šubrt, 29. Smejkal (Šrámek), 38. Kratochvíl, 58. Kratochvíl


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jirout (41. Hlávka) - Křesťan, Kubát, Kříž, Hošek - Szilva "C", Zdražil, Chlubna, Žemlička, Brebera, Protivný, Jelínek, Hynek, E. Novák
    HC Junior Mělník: Skřebský - Vasilev, Bukolský, Šrámek, Pospíšil, Kratochvíl, Šubrt, Nikolov, Smejkal, Efler, Pánek, Říha, Heran, Novotný

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Lukáš Klouda, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri