Olomouc – Zlín 4:3 (po s.n.) | Slavia – Chomutov 7:4 (kon.) | Kometa Brno – Tábor 4:0 (kon.)
Havířov – Warriors Brno 6:2 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 3:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:0 (1:0, 3:0, 0:0)
HC Tábor
Neděle 25.11.2012, 12:00 • KAJOT ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    37:24
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brnu se začíná dařit naplňovat roli velkého favorita utkání. Kapitán ROSTISLAV ŠNAJNAR to vzal v přesilové hře na sebe, proskočil mezi dvěma beky Tábora a ocitl se sám před Novákem. Zvolil střelu na vzdálenější tyč a puk nerušeně zaplul do sítě branky hostí. Asistence: Petr Kratochvíl, Lukáš Gotthard.
     
    33:18
    Kometa právě vstřelila branku!

    V oslabení se ale prosazují brněnští hráči. Hroudný projel okolo levého hrazení a v ideální čas poslal před branku prudký pas na ROBERTA HAVLÁTA, který jenom správně nastavil čepel hole a poslal kotouč nad lapačku bezmocného Nováka. Asistence: Daniel Hroudný.
     
    23:37
    Kometa právě vstřelila branku!

    Domácí utíkají na rozdíl dvou gólů. Před brankou Tábora vznikl velký závar a puk zůstal chvíli ležet úplně volně v brankovišti. Tam do něj hokejkou plácl JAN HASOŇ a kotouč doklouzal až za brankovou čáru. Asistence: Rostislav Šnajnar.
     
    04:46
    Kometa právě vstřelila branku!

    Dle očekávání se vedení ujímají domácí. Obránce DAVID SEDLÁČEK se rozjel už ve středním pásmu a následně obkroužil branku Tábora. Když vyjel zpoza ní, přesně trefil skulinku mezi betony Michala Nováka a otevřel skóre zápasu. Asistence: Dalimil Mikyska.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 5. Sedláček (Mikyska), 24. Hasoň (Šnajnar), 34. Havlát (Hroudný), 38. Šnajnar (Kratochvíl, Gotthard)


    HC Kometa Brno: Slavíček od 41. Krček - Zukal, Mikyska, Kratochvíl, Šnajnar (C), Gotthard, Sedláček - Havlát, Kališ, Tauwinkl, Hasoň, Škvrně, Čejka, Horký, Šmída, Hroudný, Süss.
    HC Tábor: Novák Michal (Novák Roman) - Dvořák, Duben (C), Hošek, Vápeník, Brabec, Raiterman, Hubáček, Růžek - Kalaš, Jindra, Pastyřík, Prchal Vojtěch, Kadilak, Jansa, Prchal Václav, Veřtát, Trepka, Novák Martin, Hajič, Jelínek.

    Rozhodčí: Coufal - Měkýš, Otáhal
    bahis siteleri