Prešov – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Pov. Bystrica 7:0 (kon.) | Trnava – Prievidza 4:3 (po pr.)
Michalovce – Senica 2:3 (kon.) | Detva – Bardejov 1:3 (kon.) | Topoľčany – Trebišov 5:2 (kon.)
po prodl.
HK Gladiators Trnava
4:3 (0:1, 1:0, 2:2 - 1:0)
MšHK Prievidza
sk Neděle 02.12.2012, 17:00 • Zimný štadión Trnava • 1. liga (SR)
Partner:
     
    60:08
    Trnava dala gól!
    Opäť rýchly gól po vhadzovaní v strednom pásme DALIMÍRA JANČOVIČA. Asistencia Urban Demo.
     
    53:59
    Prievidza dala gól! Trestuhodná diera, jediný hráč Trnavy ostal v pásme a dvaja hosťujúci sa dostali k puku. Viedol ho IVAN LÍŠKA, ktorý napokon sám prekonal Hálu. Asistencie Miroslav Holúbek a Dušan Chromý.
     
    50:35
    Trnava dala gól!
    ROMAN BARAN parádne zrýchlil na Demovo vysunutie a aj so Šimom na chrbte prekonáva Beláka z tohto úniku! Asistencia Urban Demo.
     
    47:20
    Trnava dala gól!
    BORIS ZÁHUMENSKÝ napriahol po vhadzovaní a príklepom puk šupol až do brány! Asistencie Dávid Schmidt a Michal Dudáš.
     
    41:19
    Prievidza dala gól! Z pravej strany len nahodenie na bránu sa akosi prešmyklo cez Hálu a padlo do siete! Gól strieľa MARTIN PAULÍK. Asistencie Miroslav Holúbek a Dušan Chromý.
     
    20:10
    Trnava dala gól!
    DALIMÍR JANČOVIČ sa rýchlym gólom hneď po úvodnom vhadzovaní postaral o vyrovnanie. Asistencie Michal Dudáš a Urban Demo.
     
    13:51
    Prievidza dala gól! Prihrávka z pravej strany na ľavú a MICHAL KOVÁČ puk dvihol nad presúvajúceho sa Hálu! Asistencie Ramon Kerata a Michal Jasinský.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 21. Jančovič (Dudáš, Demo), 48. Záhumenský (Schmidt, Dudáš), 51. Baran R. (Demo), 61. Jančovič (Demo) - 14. Kováč (Kerata, Jasinský), 42. Paulík (Holúbek, Chromý), 54. Líška (Holúbek, Chromý)


    HK Gladiators Trnava: Miroslav Hála - Tomáš Hluch, Urban Demo, Boris Záhumenský, Marek Hronec, Patrik Hano, Tomáš Lupták - Michal Dudáš, Dávid Schmidt, Dalimír Jančovič - Patrik Hubek, Martin Baran, Jaroslav Rybárik - Richard Faktor, Miroslav Uhlík, Viliam Daráš - Roman Baran.
    MšHK Prievidza: Jakub Belák - Kristián Šimo, Peter Majer, Dušan Chromý, Igor Bátora, Marek Tonhauser, Ivan Líška - Matúš Viedenský, Marek Mach, Marek Mendel - Michal Jasinský, Michal Kováč, Ramon Kerata - Martin Paulík, Miroslav Holúbek, Matúš Herda.

    Rozhodčí: Radovan Vojtek - Martin Kuník, Martin Nosek
    bahis siteleri