Vsetín – Poruba 2011 6:4 (kon.) | Hr. Králové – V.Popovice 5:4 (kon.) | SHK Hodonín – Přerov 6:4 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:4 (1:2, 2:1, 2:1)
HC Slavoj Velké Popovice
Neděle 02.12.2012, 15:00Liga juniorů
Partner:
     
    57:59
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    No a hosté se skutečně vracejí do hry o body! MIKULÁŠ BÍCHA působil v přesilovce nebezpečně už od začátku a když pak dostal přihrávku od Tomáše Hynka a zůstal sám mezi kruhy, zakončil přesně k tyčce - 5:4! Asistence: Tomáš Hynek.
     
    55:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Výborná minuta pro Hradec, příšerná pro Popovice. V obraně hostů se otevřelo velké okno a Zdeněk Čáp mohl napříč pásmem parádně najít ALEŠE PŮLPÁNA, jenž se z první nemýlil a nekompromisně napálil puk za záda přesouvajícího se Uhlíka - 5:3! Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    55:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka posílá Hradečáky do vedení v tom nejlepším možném okamžiku! Lukáš Kastner ještě Uhlíka nepropálil, ale kotouč se brankáři vykutálel z výstroje. Tam byl z dobré pětice hokejistů nejpohotovější TOMÁŠ PŮLPÁN, který dokázal kotouč dorazit do branky - 4:3! Asistence: Lukáš Kastner, Dominik Rejl.
     
    32:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    A přesilovka to je úspěšná, Hradec vyrovnává skóre! Velkou porci práce odvedl znovu Zdeněk Čáp, po jehož akci na brankovišti doráželi Daniel Voženílek s LUKÁŠEM PRAVDOU. Druhý jmenovaný byl nakonec úspěšný - 3:3! Asistence: Daniel Voženílek, Zdeněk Čáp.
     
    27:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Hokejista, který včera a předevčírem nasázel v dresu extraligového staršího dorostu dohromady sedm branek, se teď prosazuje i při svém debutu v juniorce! DANIEL VOŽENÍLEK vzal ve středním pásmu puk a jako by se nechumelilo, projel kolem padajícího obránce a své sólo zakončil střelou mezi Uhlíkovy betony - 2:3! Asistence: Tadeáš Ouzký.
     
    23:51
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Hosté svou druhou přesilovku využívají a ujímají se dvoubrankového vedení! Prudkou bombu přes obránce vyslal TOMÁŠ HYNEK a puk se zastavil až v síti - 1:3! Asistence: Dalibor Šmicr.
     
    16:39
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Hradecká obrana podruhé v rychlém sledu zaspala a obrat je na světě! Lukáš Burian vybídl z rohu ke skórování TOMÁŠE HYNKA. Ten ještě napoprvé narazil na Mahdalův beton, ale pak dostal ještě čas na dorážku a to už úspěšný byl - 1:2! Asistence: Lukáš Burian.
     
    15:34
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Hosté ale v oslabení zničehonic vyrovnávají! Od modré čáry nahodil puk před bránu Adam Freisler a tam se k němu dostal TOMÁŠ FARBULA, jenž ho následně dokázal propasírovat za Mahdalova záda - 1:1! Asistence: Adam Freisler.
     
    08:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jeden z hradeckých útočníků dělá hostům už od počátku velké problémy. ALEŠ PŮLPÁN teď zůstal před Uhlíkem sám, nejprve se snažil Kováčovu střelu tečovat. Záměr mu nevyšel, ovšem odražený puk si přetáhl na bekhend a pak otevřel skóre utkání - 1:0! Asistence: Matúš Kováč, Lukáš Pravda.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. A. Půlpán (Kováč, Pravda), 28. Voženílek (Ouzký), 33. Pravda (Voženílek, Čáp), 56. T. Půlpán (Kastner, Rejl), 56. A. Půlpán (Čáp) - 16. Farbula (Freisler), 17. Hynek (Burian), 24. Hynek (Šmicr), 58. Bícha (Hynek)


    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Jeřábek) – Červený "C", Rejl, Štědrý, Čáp, Konečný, Kováč, Souček – Kastner, T. Půlpán, Nedvídek, A. Půlpán, Šťastný, Brida, Procházka, Pravda, Ropický, Suk, Voženílek, Ouzký. Trenér: Miloš Říha.
    HC Slavoj Velké Popovice: Uhlík – Janač, Bursík, Farbula, Mrva, Rejna, Hynek "C", Vilímek, Vacek, Jeništa, Bícha, Šmicr, Zach, Rod, Babický, Šobíšek, Burian, Freisler. Trenér: Petr Kotraš.
    bahis siteleri